Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline notna
9452 příspěvků moje polička 01. února 2022 20:55
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee na prstovy barvy nevim jestli někdy seberu odvahu, zatím mi stačí odevsad šudlat pastelky 

​Na tyhle nebezpečný aktivity včetně vodovek, plastelíny apod. jsme od začátku měli v obýváku stoleček a pracovali jsme s tím jen tam. V tomhle věku to fungovalo.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. února 2022 21:52

Prosím vás, kde je v Praze dětská ušní pohotovost? Bulovka? Krč?

Kdyby došlo k nočnímu výjezdu...

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 01. února 2022 21:55

MohučankaORL pohotovost je v Krči.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. února 2022 22:03

Mohučanka Krč máš dost daleko, Bulovka je blíž

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. února 2022 22:08

DruI díky.

moora díky, kupodivu rozdíl v dojezdu je jen 5 minut. Já mám k Bulovce iracionální odpor, je to naše spádová nemocnice. Ačkoli na dětské chirurgii byli úplně zlatí...ach jo.

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 01. února 2022 22:14

Mohučanka dětská orl pohotovost je i v Motole, ale vůbec nevím odkud jste. Každopádně jsme tam byli na pohotovosti naštěstí jen jednou, ale byli velmi milí a pečliví.

Offline Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 01. února 2022 22:46
Reakce na Mohučanka:

DruI díky.

moora díky, kupodivu rozdíl v dojezdu je jen 5 minut. Já mám k Bulovce iracionální odpor, je to naše spádová nemocnice. Ačkoli na dětské chirurgii byli úplně zlatí...ach jo.

tak slyšela jsem, ze prej i lidi v sanitce prosi: na Bulovku ne!!!!

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 01. února 2022 22:52

Potrefenáhusa

Mohučanka my sme zkusili na Bulovce taky zatim jen tu chirurgii a byli dobry, ale detsky ORL asi nemaj, myslim?

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. února 2022 23:27

Potrefenáhusa  no, já to nechtěla úplně psát, ale z naší rodiny tam prostě každý druhý bohužel umřel nebo se mu minimálně přitížilo. Já mám blok tam jít i do porodnice, i když ta s tím samozřejmě nemá vůbec nic společného. A doktor na té dětské chíře byl fakt dobrej...ORL dětský by měli dle googlu mít, ale ne v noci 711990 

Dítě zatím spí po nurofenu, modlím se, ať se z toho vyspí. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. února 2022 23:29

žluťásek

My jsme od Motola daleko, východní dělnická periférie Prahy...Ale díky.

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 01. února 2022 23:33

Mohučanka držím palce. My byli na Bulovce na dětské pohotovosti. Kromě toho, že ani vrátný nevěděl, kde to je, a my tam v tom "městě" bloudili ve čtyři ráno s děckem s 40 horečkou, žádný problém nebyl. Doktorka profi, byli milí. Ale sama mám s tamější pohotovostí hrozný zážitek a systém kontroly kyčlí u mimin mě přivádí v úžas dodnes, takže ve mně ta nemocnice taky úplně důvěru nevzbuzuje. Plus ten příjezd lemovaný reklamami na pohřební služby...

Offline Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 01. února 2022 23:38

Mohučanka no mne k ty Bulovce hrozne přemlouval muž do porodnice, od nás je to nejbliz taky, ale pro mě je bulovka taky úplně no go...i když ta porodnice je tam prej teď dobrá 

Offline Potrefenáhusa
38880 příspěvků moje polička 01. února 2022 23:40

Pinot Noir jo, tam je ta pohřební služba vidět hned od tramvaje... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2022 23:42

Potrefenáhusa to je snad u každé nemocnice:) Akorát v Motole si teda nic takového nevybavuju, ale tam nejsou okolo žádné domy. Ale zase tam mají blízko krematorium:)

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. února 2022 23:48

Pinot Noir Na Bulovce jak co. Mam to taky z doslechu, ale je to jako vsude. Jako by me nikdo nedostal na neurochirurgii do Motola. Vstup u Bulovky je dost dekadentni . Ale nejlepsi je stejne cesta na soudni. Mines postupne bistro U krecove zily, pivovar, zachytku a skoncis na soudnim. 
Potrefenáhusa Porodnice je tam ted pry fakt dobra a je tam i naval. 

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 01. února 2022 23:48

Evaeva dole v Motole taky, celá řada

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2022 23:50

žluťásek no vidíš. My, když jedeme městskou, tak vystupujeme až nahoře u metra, tam není nic.

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 01. února 2022 23:50

Evaeva ale na té Bulovce jsou ty pohřební služby extra viditelný. Uvítací výbor fakt. 

Ale je tam fajn minipivovar.

Potrefenáhusa trojdětná kamarádka tam byla rodit dvakrát, moc si to pochvalovala. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2022 23:51

Jos tam mají ty porodní pokoje, ne? Prý to chystají i v Krči, myslím.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. února 2022 23:53

Pinot Noir to je ve vinohradské taky, v ulicích od tramvaje k nemocnici jsou taky asi dvě nebo tři. I v Krči mám pocit byla taky někde hned u hlavní brány, ale to si nejsem úplně jistá, porodnice je úplně jinde.