přesně tak, diskuze o jménech je vlastně jen takovým krácením času
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Jak dlouho prosim trvalo to poslani zbozi z Patpatu? Ja vim, ze jsi to nedoporucovala, ale to moje miminko je fakt roztomile, zaslouzi si peknej oblecek;-).
žluťásek To není stokke se špatně namontovanou zádovou opěrkou?![]()
Jinak teda kromě Knappové je skvělým zdrojem neobvyklých jmen procházka po hřbitově, miluju to! :-)
999 Nicka Guláše ti odmítám uvěřit, to sis vymyslela!! ![]()
Karja Ty jo, už si to nepamatuju. Kámošce to dítě mezitím každopádně vyrostlo
Karja hele asi 3 tydny to slo;) ale na ultra roztomilosti doporucuju next:D
Garfie nevymyslela, fakt čestný pionýrský
.
Tabea Haha, googlila jsem, jestli to není stokke
ale asi nějaký český truhlář viděl stokke a udělal z toho jitro...
ja mám najlepší zážitok s menom, keď som stále v rade v banke. Predo mnou pani s asi štvorročným mulatom. Pani za prepážkou sa ho pýta, ako sa volá. A malý odpovedá: Jakubko Palček. To malebné slovenské meno v spojení s tým exotickým zjavom ma rozosmialo hádam na dva dni :-)
A moje dieťa sa volá Alica, aj keď celý život som chcela Olíviu. Alica sa ale viac hodila k priezvisku.
moonlight no nic, je to ten hroznej zpěvák, prostě se tak někdo známej jmenuje, stejně jako Svatopluk Čech třeba
Svatopluka Čecha jsem nedávno potkala, na poliklinice u RTG, hned mě to zaujalo ![]()
Příjmení po sobě mám v plánu dat já. Jako svým způsobem to je v tyhle situaci nesparavedlivy oběma smerama. Jeden proste vždycky zůstane se svým příjmením plonkovej. No a protože já si to zrození precijen o maličko víc oddru, tak si myslím, ze můj hlas má taky o maličko větší váhu. A já plonkova bejt nechci ![]()
MP Meri Já myslim, že maminka nikdy plonková není, zato u otce nastává prostě otázka, zda je to dítě jeho. A čim bude to dítě větší, tím to bude častější, zda to není nový partner atp. atp. U žen to podle mě tak není, protože téměř vždy zůstavájí děti po rozchodu u matek, takže pokud má matka dítě odlišné příjmení, většinou nikoho nenapadne, že není biologická matka, kdežto u otce by mě to osobně s odlišným příjmením napadlo hned, že je to někdo jinej.
Plus teď jak mám to mimino, tak mi u všech lékařů říkají příjmením toho dítěte, myslím, že to bude ještě častějí s příchodem školky/školy, takže jsem buď "paní Nováková" nebo raději opatrně "Novákovi. Nevim, jak zrovna tohle chlapi berou:-D.
Karja blbě:-) prostě je fakt praktičtější jmenovat se všichni stejně. pokud se nechceš vdávat můžeš to vyřešit jako babiška![]()
dynda no na to právě mutzi tvrdila že to udělá jen bačkora![]()
Ať si bačkora dělá, co chce:-) Já kdybych nebyla vdaná, tak bych nechtěla, aby se dítě jmenovalo jinak než já, naprosto MP Meri rozumím, i když praxe bývá jiná.
viktorka_od splavu Tyjo, představuju si, jak šla na úřad a žádala o změnu na Babišovou....![]()
dynda no to já taky, samozřejmě.
Plus teď jak mám to mimino, tak mi u všech lékařů říkají příjmením toho dítěte, myslím, že to bude ještě častějí s příchodem školky/školy, takže jsem buď "paní Nováková" nebo raději opatrně "Novákovi. Nevim, jak zrovna tohle chlapi berou:-D.
No však, to si přesně myslím, že to tak bude. A já nemám zájem, aby mi někdo říkal příjmením, kterým se nejmenuju. Není to z mojí strany ani žádnej donucovací prostřeek ke svatbě, vdávat se nijak zvlášť nechci, s pupkem/malým děckem už vůbec ne. Samozřejmě pokud by k tomu případně v budoucnu došlo, dítěti píjmení změníme na to společné, to je to nejmenší.
MP Meri Moj syn ma priezvisko po mne, nie po partnerovi, prislo mi to prirodzene. V porodnici nas bola vacsina slobodnych, vsetky matky oslovovali podla priezviska dietata. Citila by som sa zvlastne, keby ma volali inym priezviskom.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.