Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 05. února 2022 09:28

betsey mne přišlo snazší jezdit my k někomu, protože jsem to pak mohla lip ovládat, lip se mi říkalo, ze už musíme jet, protože mimino, lip se mi to všechno časovalo tak, aby to vyhovovalo mne a diteti, než když sem návštěva dorazila o hodinu pozdejc než měla a pak se po hodině nezvedla, ale seděla ...

plus teda taky jsem měla vzdycky pocit, ze bych měla mít vareno, uklizeno (vycisteny zuby, umyty vlasy, nepoblity tričko), což se doma ne vzdycky dařilo - ale před moji mamou mi to teda nevadilo, před muzovou rodinou jo 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. února 2022 09:35

Potrefenáhusa ku nam navstevy nechodia, ale keby chodili, nevadilo by mi to, aspon by zabavili Alicu :) Upratanim sa velmi netrapim, ked pride ohlasena navsteva, aspon na hrubo poupratujem, ked neohlasena, ma smolu. A Koralka spi tak divno a blbo, ze pripadna navsteva nam ziadno rytmus nenarusi, pripadne ja nemam problem slusne poziadat, ze uz by bolo dobre, aby isli, bo ja mam teraz ine povinnosti 

Online Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 05. února 2022 09:38

betsey jo, ja mám z toho období par traumat :-))) (asi jako kazdej)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 05. února 2022 09:46

Potrefenáhusa no keby k nam prveho pol roka pri prvom dietati prisla nejaka navsteva, tiez by som z toho mala traumu :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 10:25

Potrefenáhusa mě návštěvy trauma nezpůsobovali, ale já nemám problém je nechat na pospas v obýváku a jít uspat dítě, když potřebuje. Jet k někomu mi vyhovuje asi o trochu míň, protože bylo potřeba zabalit dostatek bodýček a plen a plánovat cestu na spánek a tak a to už vyžadovalo nějaké mentální zapojení. Plus v té jiné domácnosti nemám takové zázemí, jako přebalovák se všemi věcmi po ruce a tak. My teda navštěvovali prakticky jen blízké příbuzné, stejně jako oni nás, ti měli pochopení pro poblitá trika a kafe, co si musí udělat sami:)

Online Potrefenáhusa
38884 příspěvků moje polička 05. února 2022 10:30

Evaeva tak ona to byla nejbližší rodina......ale ne moje

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 10:38

Potrefenáhusa já to chápu, moje tchýně má pochopení, před ní se necítím špatně, když si musí sama vařit čaj. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 05. února 2022 13:30

My s miminky jezdili vsude mozne od jejich 3 tydnu, ale museli jsme chtit my a nenechala jsem se do niceho natlacit a k tomu rozhodnuti stat si za tim, ze se vse ridi podle nas mi pomohla dost neprijemna udalost, kterou jsem tu uz jednou popisovala. S prvni me propousteli z porodnice, ja zbedovana, mala nepila a moje sestra rozhodla, ze se musi rodina prijet na mimino, protoze ona s muzem nekam odjizdi na mesic. Jenze nas pustili az odpoledne, oni se tam vsichni nahrnuli asi minutu po nasem prijezdu, neustale nekdo neco mlel, svagr me porad nutil do jidla, me vsechno bolelo, dite brecelo... a po letech segra vypravela, jak jsem to narozeni ditete vubec nedavala. Hlavne

teda nechapu mamku, ze tehdy nemela dost rozumu a  segre nerekla, ze to je hodne spatny napad. 

Offline Zuzuli
3790 příspěvků moje polička 05. února 2022 13:48

Solathis soucitim, ale netrap se tim. Nekomu se proste nezavdecis, at delas cokoliv. Ted jste nova rodina vy tri, proto si stanovte vase vlastni pravidla tak, aby vam maximalne vyhovovala. Tahat malicke miminko, ktere s tim cestovanim neni v pohode, s unavenymi rodici za nekym, kdo je "liny" sam sednout do auta a prijet, ac to ma mnohem snazsi, je nesmysl. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. února 2022 13:55

SolathisHele a to u vašich pro tebe asi wellnes neznamená, co? Jakože nebudeš muset hnout prstem, talíř po obědě jenom odsuneš a malou uvidíš pouze u kojení, protože bába bude krosit s kočárem pořád. To bych teda jela, tak na týden.

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 05. února 2022 13:57

Kan takhle to mám u rodičů já.

Ale neřekla bych, že tohle bude ten stejný případ.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 13:58

Lamicka to je teda děs! Jako by byl nějaký problém, že by vaši dceru viděli až za ten měsícJá dodržela šestinedělí, i když jsem měla obě děti hodné, i ty ženské věci se líp řeší doma. Ale kdokoliv chtěl přijít, byl vítán. Nicméně hned po skončení prvního šestinedělí byly Vánoce a my absolvovali čtyři návštěvy ve čtyřech dnech včetně jednoho přespáníale.vsichni.od.zacatku.vedeli.ze.se.rozhodneme.podle.momentalni.situace,jestli.prijedeme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 14:01

Pinot Noir tohle máme u tchýně, je to supera ještě lepší je, když jede muž s dětmi sám

ale teda přebalování a podobné akce tam byly vždycky na mě. Moje máma naopak přebalí, oblékne, ale jinak chce stihnout i jiné věci. Že by jela jako hlídačka s námi na dovolenou nehrozí.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:02

Lamicka přesně, my taky jezdili, ale chtěli jsme sami a mimino nemělo problém, takže pro mě bylo mnohem jednodušší zabalit tašku s pár plínkami než doma někoho hostit.

Jinak se taky obávám, že rodina Solathis nebude spokojená, i kdyby k ní přijeli na zavolání

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 14:05

Mohučanka nejlepší návštěva bývala moje babičkapřijela, ani nešla nahoru, nechala si přivést dítě v kočárku, v určený čas vrátila a na závěr se došla akorát vyčůrat

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:08

Evaeva tak to mi taky dítě nepřebalují nebo nekrmí. Ale pro mě je dovolená, že nemusím vařit, uklízet a ještě se děda nebo některá z tet ujmou staršího, s tím se kolikrát setkám až u čištění zubů. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:09

Kan jo, to je přesný, takhle to mám u našich já a miluju to, úplný mamahotel, a jsem jim za to hrozně vděčná. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 14:11

Pinot Noir jo, já to chápu. Jen popisuju ten rozdíl. Moje máma chodila často, na chvilku, přebalit, pohráli si, vzala ho ven. U tchýně jsme míň často, děti vyžaduje čisté a oblečené, ale zajišťuje kompletní servis, vezme je na procházku, nabalí jídlo domů,...

Offline Pinot Noir
29909 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:15

Evaeva obojí je fajn.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:16

Evaeva měsíc by mi teda přišel dlouhý, mně by stačilo, kdyby přijeli až třeba druhý den. Tehdy to prosadila ségra no... a jí se špatně odporuje. Takže ten den byl opravdu horor.