Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 14:17
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:17

Pinot Noir Lamicka No já to takto taky pamatuji právě, ona moje máti to teda pojala tak, aby si tatínek,  jako manžel můj, odpočinul, což já moc dobře nenesla, ale vy finále jsem z toho vylezla nejlíp. Taky sem nekojila, takže bylo i víno, když přijela švagrová s neteří, ta měla tři roky a trdlovala na Dádu u postýlky, tudíš mladej měl o zábavu postaráno. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 14:19

Lamicka psala si, že ségra někam jela, aspoň tak jsem to pochopila. Rodiče samozřejmě druhý den člověk zvládne. Mimochodem moje ségra prvního syna viděla až na ty Vánoce, druhého asi taky, to mu byly už skoro tři měsíce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 14:20

Kan aby si tatínek odpočinul

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:21

Evaeva jo takhle, ja to nejdriv nepochopila. Jj, segra by mohla uplne v klidu ten mesic pockat. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 05. února 2022 14:23

Kan To maji nasi taky. Porad mysli na dobro sveho zete a normalne ho rozmazluji.  

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. února 2022 15:41

Evaeva Máti je stará škola a asi jediná starost manželky, je blaho manžela.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 05. února 2022 16:12

Kan Vzhledem k tomu, ze jsem u nasich varila jeste ve 31.tt tak na to to moc nevidim. (navic je mame 52 a je tezkej tezkej workoholik. A na tyden se k nim ani nevejdem, museli by nam podstoupit loznici a spat v obyvaku na gauci.)

Offline dzizisketa
8973 příspěvků moje polička 05. února 2022 17:17

My jsme tu měli dneska náhodou dvojitou návštěvu, moje rodiče a bráchu s přítelkyní a nezávisle na nich švagra s neteří. Chvilku tady byli všichni včetně našich jezevčíka, naši pak odjeli a před chvílí odjeli i švagr s malou. A Rosťa si vzal jabko, sedl si na křeslo vedle mě, oddechl si a prohlásil "to byl ale dneska den".

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 17:41
Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 05. února 2022 18:04

Evaeva ja si vyzvedavam vnoucata u sklepa Jsem lina jit 4 patra nahoru. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 18:30

Kokoska chápu! A ještě pak s nimi dolů, že:)

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 05. února 2022 18:37

Evaeva no docela se s tim miminem bojim, abych nezakopla. Pro starsiho si chodim, nebo ho vyzvedavam ze skolky. Nejlepsi bylo, kdyz jsem nekdy v listopadu brala po o oba kluky a ucitelka teprv tim zjistila, ze ma ve tride dva bratrance.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 05. února 2022 18:54

Lamicka tvoj príbeh mi pripomenul, že vlastne po návrate z pôrodnice za krátku chvíľu prišiel brať so svagrinou! Doniesli nejaký mls,  cheesecake alebo tiramisu alebo čo.  Ja som bola smrteľne unavená,  syn spal, takže ja som ležala v spálni a v obývačke sa s nimi rozprával muž.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 19:03

Kokoska no s miminem bych se taky bála! Jak to dělají, nosí ho na ruce? A bratranci v jedné třídě, to je hezké

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 05. února 2022 19:09

Evaeva zatim v autosedacce-vajicku, kdyz nekam jedou nebo kdyz si ji beru ja k nam autem. Vencit chodi s mandukou nebo co to je za nositko. Taky maji tasku na mimino, v tom jsme ji brali, kdyz jsem sla jenom s kocarkem a nevezla jsem ji autem, ale na to uz je ted myslim dost velka. No a pak holt v naruci, skoda, ze ten vytah neni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. února 2022 19:13

Kokoska jo, to bych asi řešila podobně. Bez výtahu je to opruz! My máme sice malinký, dvě děti kočár a já se tam sotva poskládáme, ale díky bohu za to.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 05. února 2022 19:19

letfenixa taky dobré pro mě to byla opravdu velká lekce. 

Offline continuity
43151 příspěvků moje polička 05. února 2022 19:49

Prosím vás, co jste to měli za prášky pro ty blijicí děti? To naše neudrží ani lžičku čaje.

Offline Myrtila
5346 příspěvků moje polička 05. února 2022 19:57

Nevim, jestli jsem moc uzkostliva matka, ale prijde mi, ze ted je to takovy narocnejsi o tu pandemii. Solathis sice psala, ze covid ted meli, ale mne kdyz se narodilo dite do jedne z tech velkych vln covidu, jeli jsme za rodinami az v jeho 3 mesicich, az kdyz opadla ta vlna (a skoncil lockdown). Do me tehdy dost ryla svagrova, kdy uz prijedem, ze jsme nevdecni, kdyz jim to dite ani nepirvezem ukazat... no mrzelo me to, ale proste jsme jeli, az kdyz jsme sami chteli. Jenom jsem si rikala, jak je ta pamet kratka, jak ona nechtela s sestitydennim miminem jet 5 minut autem na hodinu na navstevu a po nas chtela, abychom prijeli rovnou na cely vikend pres pul republiky.