Evaevadíky taky za tipy např. to krájecí ovoce vůbec neznám. To už něco určitě vyberu.
Vše o těhotenství a dětech
crazydaisy No jako kuchyňka rozměrná je, ale zase ne moc, přirazí se to ke stěně. Ta naše má tak 60 cm šířku, a na hloubku to nic není, tak 20 cm a stojí u toho. Jen se snachy zeptej, mně to přijde taková musthave pro holčičky. A ta naše jako umí věci, svítí, bzučí trouba mikrovlnka i plotýnky. Z ledničky padají kostky ledu....
crazydaisy na vaření se dělá spousta věcí, kávovary, mixéry,... určitě vybereš dobře. Ještě mě teď napadla nějaká uklizecí sada (mop, koště), jestli ráda "pomáhá"
crazydaisy naše malá dostala k druhým narozeninam dřevěné oblikaci medvídky a seděla u toho furt. A taky ji bavily obyčejné navlikaci korale, ale domácnost s miminkem by to asi neocenila :)

crazydaisy Krájecí potraviny jsou fajn, dělají všechny možné. Krásné má Melissa & Dough, nedávno měli za dobrou cenu nějaké v Lidlu. Nebo ta maličká kuchyňka, dělají i fakt malé, ale pěkné. Nebo dřevěné zmrzlinářství. Případně k duplu kuličkovou dráhu, buď Hubelino nebo mají v řadě education takové potrubí. Mě se moc líbí i společenské hry od Djeco - Little coooeration, Little circuit, Little action... Jsou tam pěkná gumová zvířátka. Nebo nechat ušít Quiet book, případně třeba Lilliputiens má moc pěkné interaktivní látkové knihy, máme tuto ale nevím, jestli už na to zase nebude velká... Z těch magnetických stavebnic mám do budoucna zálusk na magna tiles nebo Connectix ale to mi přijde až pro větší.

Já se v Krči narodila, tenkrát se tam zaváděl rooming in, mamka vždycky vzpomíná, že to byla novinka.
tvl jsem fakt stara!
druhy dite se pak narodilo u apolinare (v krci se malovalo
) tam zas meli lepsi porodni sal, ale rooming in tam jeste nebyl
tenzie Jo ty oblíkaci zvířata taky máme oblíbené. Ale třeba s tou magnetickou stavebnici ti to je stonásobně strávenej čas než s tím;-)
Já si teď nemuzu vynachválit ten duplo vláček, to byly fakt nejlíp utraceny penize, leze u toho fakt dlouho rano i vecer, umí si to zapnout a pustit sama, takže když nezboura koleje, nemusím ani asistovat
Karja naše ta stavebnice moc nechytla. Ty medvídky má rád mladší, starší si ve dvou letech hrál jen s duplem. Pak máme ještě sedm kilo dřevěných kostek, ty mají taky rádi.
moora
nejsi
A co nějaké pořádné auto? Rosťa když vysype na písek svoji výbavu, tak auta jsou rozebraná jako první bez ohledu na pohlaví. Nějaký super bagr nebo sklápěč by určitě udělal radost, pokud ráda chodí na písek.
dzizisketa auta se ji libi moc. Ma nejaky mensi, ale nakladak na pisek by urcite brala taky. Diky
Potrefenáhusa Duplo vláček je super, ale náš mladší u ničeho nevydrží. Starší si v jeho věku klidně půl hodiny stavěl lego kostky jednu vedle druhé, on, když dělá něco deset minut, je to hodně, neumí být soustředěný. Akorát s bráchou si vydrží hrát dlouho, ale to jsou takové zvláštní hry, hračky vůbec nepoužívají.
crazydaisy mala bude mit brzo taky druhe narozeniny, mame pro ni koupene Hmatej a najdi od Vilac, chceme k tomu prikoupit jeste magneticky rybolov. Zvazujeme jeste male puzzle od djeca. Hodne u nas ted leti navlekani, mame koralky ve tvaru zvirat, hraje si s nimi i jako s figurkami. Pak jsou oblibena zviratka se sroubovacimi kolecky. A co ma nejvetsi uspech i mezi detmi, co prijdou na navstevu, tak to je drevena duha. S tou si hraji vetsinou celou dobu bez ohledu na vek. Pripadne drevene koleje s masinkou jsou u nas jistota. Kocarek s panenkou, kuchynku s nadobim i auto na pisek mame taky, ale tolik uspesne nejsou. Za nas je nejlepsi darek temer cokoliv z agatina sveta, nejlepe znacky djeco, vilac a janod, v klasickem hrackarstvi nejak nevyberem![]()

Zuzuli to je vtipné, jak můžou být děti rozdílné, tyhle hračky by u nás vůbec neuspěly
hmatej a najdi by odmítl hrát i starší.
Evaeva přesně, u nás taky ne. To první puzzle a Hmatej máme, puzzle nikdy nepoužité, s Hmatej si teď mladší chvíli hrál, ale vzhledem k ceně se to vůbec nevyplatilo. Zato Lego (classic) budu nejspíš přikupovat další bednu. Máme zatím nějaký ten velký kreativní box a sešly se nám dva karavany Lego City, a to je teda v zápřahu pořád, i kdyby těch kostek bylo desetkrát tolik, všechny by využil. S Duplem to bylo zrovna tak.
Zuzuli dekuju, podivam se na to.
Evaeva ja vim
aale kdyz ty "klasicke" hracky, co mala od nekoho dostala, vzdycky skoncily jen jako bordel na zemi, jen je vytahala, nahazela na hromadu a odesla. Tak jsme je zabavili a ma doma jen tohle a vyhraje si s tim strasne dlouho. Sedi a navlika koralky, sklada zviratka na pexesu, cte knizky. Jeste by se nam teda domu moc hodil pikler a houpacka, protoze kdyz nenavleka, tak leze po nabytku
ppriznavam, ze ji vetsinu hracek, co dostane od nekoho, ani nedavame. Jak toho ma hodne, tak jen kramari a prinos nulovy. Stejne hracky ma doma i jeji stejne stary kamarada a taky o duplo a spol moc zajem nejevi. Nejak jsme se sesli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.