Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 10. února 2022 19:30

Lamicka 

Zaplaťpámbu tyhle řeči nevedou švagr a švagrová, ty to právě taky dráždí, ale švagrovi rodiče, tedy babi a děda z té pro mě druhé strany. Ona ta prostřední je tělesnou stavbou celá po nich, oba jsou hodně štíhlí až hubení a šlachovití, švagr taky. Už jsem na to nějakou poznámku utrousila, ale to je jim úplně u zadku, že jo, Naštěstí sami ti rodiče to přísně usměrňují. Ta starší navíc není nijak gramlavá nebo že by neměla ráda pohyb, jen nemá takovou sílu. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. února 2022 19:34

Tabea jakože "pane inženýre, chcete přestřihnout pupeční šňůru?"

Ty alergie je zajímaly naštěstí taky, ale sestřička se mě ptala, jak se píše mesocain

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 10. února 2022 19:34

Potrefenáhusa Naprosto rozumim, ja kvuli Praze 4 chvilku premejslela nad tim, jestli radsi nebudu rodit u Apolinare nez v Podoli. Krc jsem teda vynechala rovnou, tam se muze rodit az od 32 tt.

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 10. února 2022 19:38

Vari Praha 2 to u mě vyhrála :-) a je to tam krásný 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 10. února 2022 19:39

Potrefenáhusa  hihi, to je vtipnej důvod. Teda ten první, ten druhej chápu. Já k Praze 4 nemám žádný vztah, vlastně jsem tu porodnici vybrala čistě proto, že tam tehdy pracovala moje gynekoložka.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. února 2022 19:41

dzizisketa To je dobře, že to nevychází od rodičů. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 10. února 2022 19:45

Ja v Krci rodila druhy dite. Na Vinohradech zrovna malovali a skoncila jsem tam, kde zrovna bylo misto. Nelibilo se mi tam ani trochu.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. února 2022 19:54

crazydaisy my máme od začátku vztahu oddělené účty, ale hospodaříme společně. Asi to je tím, že jsme 3 roky spolu žili před svatbou, brali si před svatbou i hypotéku a pak se pro nás moc nezměnilo. Jeli jsme tak dál a jedeme stále. Asi jde o zvyk. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:00

Potrefenáhusa Jako, mami, chceš říct, že jsem se narodila na Praze 5?!

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:00

MPLee tvoje kamarádka to má teda ještě horší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. února 2022 20:02

Mohučanka Já se v Krči narodila, tenkrát se tam zaváděl rooming in, mamka vždycky vzpomíná, že to byla novinka. Pro mě byl naopak zapovězený Apolinář Potrefenáhusa mamce tam hrozně zvrtali ten poslední porod, málem umřela,... To jsem babičce a mamce nemohla udělat, i když věřím, že to byl ojedinělý exces. Nakonec by mi stejně vadily ty společná lůžka za plentou.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:04

Mohučanka Jojo, navstevy mezi 15.-17. hodinou a celou dobu pouze s respiratorem (navsteva, matka nemusi). A behem toho roznaseji veceri, nekolikrat jsem se malem nestihla najist. Jestli je to druhe patro, tak tam je druha druhava, tak to vypada, ze ze docasne snizili kapacitu. Jsem zvedava, jak budou snizovat, az se bude malovat to, ve druhem jsou pokoje (i) po dvou, v prizemi jednoluzkove.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:10

crazydaisy Ja mam menize svoje a pak mame penize spolecne (manzelovy) - vzdycky jsem vydelavala mnohem min, tak nakupuju do domacnosti a pro sebe, dokud "mam" a pak nahlasim  manzelovi, ze uz neni a jedu z jeho. Ale uz premyslim, ze behem materske (teda rodicaku) zkusim vymyslet nejakou rekvalifikaci...

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:10

MPLee Tak pribeh tve kamaradky je opravdu smutny. Ona nevidela predtim, nez meli dite, ze je to takovy lakomec? V pribehu od crazydaisy to vypada, ze muz mozna ani netusi, ze zene nestaci penize.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:22

Já mám kamarádku, která už během výšky mluvila o tom jak se dobře vdá a bude žena v domácnosti. Takže si vzala právníka, který je fakt ve vatě a dětem nakupuje ve frčí, protože je také drzgros. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:29

Já v Krči rodila druhýho syna a byla jsem moc spokojená. Patřila jsem tehdy spádově k Apolináři a strašně moc jsem tam nechtěla. Přišlo mi to tam 100 let za vopicema, špinavý, hrozný. V Krči už byly tehdy jen dvoulůžkový pokoje a miminka u maminek - kdežto u Apolináře byly pořád ještě děti sólo na novorozeneckým.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:32

DruI no kdyby se tam složil, tak aby věděli, jestli volat "Pane inženýre!", nebo co.

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:34

DruI a co se vůbec píše v propousteci zprávě o otci? Jako že porod dobře zvládl a poté byl propuštěn domů?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:36

Tabea Ja v ni n otci nemam nic, je to podle me ciste pro statistiky.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 10. února 2022 20:40

crazydaisy my byly v '86 na pokoji 3, s miminama, ktery samozrejme řvaly na preskacku, pro matky ve sprchach voda sotva tepla, v predsince u sprchse valely pytle plny odpadu vcetne pouzitych vlozek, nic moc teda.