DrowRanger gratulujem a prajem skore uzdravenie. btw oblbovakov na bolest sa neboj. v nemocnici vedia co davaju a kojeniu neuskodi a tebe len pomoze ![]()
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger Gratuluju a držím pěsti, ať jste všichni v pořádku.
DrowRanger gratulujem, prajem stastne a zdrave dietatko a tebe pokojne noci plne spanku. ![]()
DrowRanger
Gratuluji a přeji zdravého a hodného kluka.
Hurá, je to venku! Gratuluju celé šťastné rodině. Ať vám miminko dělá jenom radost.
tak a můžu v klidu odjet na dovolenou...
Velká gratulace k nejkrásnějším miminku na světě a tobě přeju ať se úspěšně zotavíš co nejdříve.
![]()
DrowRanger Bezvadný!!! Bylo to napínavé
Karja má co psát do tabulky!
DrowRanger take gratuluji.:-)
Aranel To teda, nejak nam ty zbouchnuty ubejvaj a nebo se ty novy radsi nehlasej. Pak bude nuda!!! Nebude se resit vybavicka a pribuzny a tehotensky potize...Bez tech hormonu nemaj ty prispevky vubec stavu!
Karja To má bejt nějakej imperativ nebo co
Myslím, že nejmíŇ tři tu ještě jsou!
Karja Já doufám, že se zase někdo nový přihlásí! Jsem připravena sdílet zkušenosti
A šmírovat cizí prožitky.
Karja Musíte vy prvorodičky rozjet druhý kolo ![]()
DrowRanger Sláva! Moc gratuluju a přeju všechno nejlepší!![]()
DrowRanger a pak že nevyleze
gratuluju ![]()
Garfie Jasne, presne na to ted myslim! Ne, ja mam bohuzel na to dite tolik veci, ze druhy mit musim, aby se to vyuzilo! Pinot Noir Vid, jsme z toho udelaly takovy emimino, ale jak to tady ve vlaknu svisti, ta aktivita. Taky doufam, ze se nekdo prihlasi;-).
Uz je poklad na svete? Vela zdravia mamine a synatorovi. Ocinovi pevne nervy zelam
.
Karja Vybavicku bych nejradsi neresila. Právě jsem strávila celej večer tříděním věcí a vypadá to, že se mi otevírá celý nový módní svět. By mě zajímalo, jestli ještě někdy budu mít čas řešit, co si vezmu dneska JÁ na sebe! A člověk k tomu ani nemůže vyklopit láhev vína, děšný toto.
MP Meri Tenhle módní svět je ale zábavnej. Aspoň u těch nejmenších. A dokud do toho nekecaj!
Už několikrát jsem dítě někde udála a vyrazila na nákupy - a vždycky dovlekla nejvíc miminkovských věcí a sobě jen colu a BigMac ![]()
MP Meri Si si ista, ze mas vsetko? ![]()
MP Meri Vidim malo overalu!!:-D:-D. Neboj, jednou to roztridis a pak uz jen budes prat a zehlit a tim to konci:-D.Ale priteli fakt dlouho trvalo nez se naucil to nazvoslovi, takze dupacky byly monterky a overal kombineza. Ted uz to dava.Ale souhlasim sPinot Noir, taky me to bavi, jako neladim dite a nemam ani zadnej vokazovaci oblecek (oblecek na navstevy), ale rada to kupuju a prohlizim a tak no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.