žluťásek jediný co miminům sedělo byly přízový čepičky ještě po mně.-)
(přes to se nosila ještě normální čepice "na ven", ta už pak držela bez problémů:-)
žluťásek jediný co miminům sedělo byly přízový čepičky ještě po mně.-)
(přes to se nosila ještě normální čepice "na ven", ta už pak držela bez problémů:-)
MP Meri žluťásek Potvrzuju, čepice pro děti jsou pekelný tovar, nic nesedí. Mládě má asi strašně malou hlavu, nebo to šijou všechno na Láďu, co má hlavu jak bednu od banánů, ale jsou mu teď, skoro ve dvou letech, čepice určené na 6 - 9 měsíců. Celé miminkovské období jezdil v kočárku s čepkou spadlou přes oči nebo trapně ohrnutou, takže lezly švy a nitě. Mou nenávist k čepicím zřejmě vytušil, protože i když mu nějaká sedí, stejně ji do půl minuty strhne a odhodí :)
avlena tak stokrát radši bych byla Václava než nějaká ta Ráchel Vopajšlíková
![]()
Tak pozor! Vopajšlíková není Ráchel, ale Agája, ta dírkovaná matematička ![]()
Postupně tu dočítám, jak řešíte jména pro děti a můžu vám říct, že je to nakonec úplně jedno. Dala jsem dceři jedno z těch jmen, co se nelíbí Mutzi... a kamarádi jí říkají Richter...( alespoň, že jsou v tom ta důstojná R
)
DrowRanger přidávám se ke gratulacím :)
Jinak já už to mám též týden za sebou, ale porod byl vyvolávaný z důvodu odtoku plodovky a dost hnusný, kdy si doktoři dost mákli, aby nakonec vše dobře dopadlo,takže nebyla moc nálada a ani jsem nechtěla DrowRanger děsit zažitkama z vyvolávaných porodů.
Ale i tak výsledek stojí za to ![]()
Sairon tak ať se brzy uzdravíš a hezky si to užiješ. ![]()
Sairon tiež všetko najlepšie!!!

Sairon Tak taky gratuluju! Ať jsi brzo fit a blbé zážitky rychle vyblednou!
Sairon Taky gratuluju! A tusim, ze brzo zapomenes;-)
DrowRanger skvely, a rovnou si po porodu postezoval nahlas ne? :D obrovska gratulace a hodne rychle hojeni preju;)
Sairon Moc gratuluju :-).
To je moc dobře, že jste to nakonec oba nebo obě zvládli. Ať se daří!
Já s tím brzo zapomeneš moc nesouhlasím. Nevím, proč se to tak říká. Pokud chce člověk mít další dítě, tak se to fakt zapomenout nedá.
dynda Já si právě myslím, že je dobře, že je lidská paměť milosrdná a vzpomínky blednou. Kdyby byly pořád čerstvé, tak do dalšího porodu nikdo nejde, ne? První, co jsem na muže vyhrkla, bylo, že tohle už nikdy nechci zažít (sekce). Teď už mi to nepřijde tak zlé ![]()
Pinot Noir aha, tak já si teda všechno pamatuju docela přesně. ale jelikož výsledek stál za to, šla bych do toho klidně víckrát![]()
dynda Já teda nevytěsnila trauma z prvního porodu ani v průběhu druhého těhotenství... A kvůli tomu jsem se i "zapomněla" včas zaregistrovat do některé z pražských porodnic... Pštrosí politika, no... ![]()
Sairon též gratuluju!
Sairon DrowRanger veľké gratulácie, skoré zotavenie a veľa radosti s drobcami želám ![]()
Sairon Gratulujem!
Pinot Noir kdo má štěstí, tomu vyblednou. U mě i po 27letech stále v pestrých barvách, takže ve dvaceti konečná. Ale nestěžuji si, jen by mě to nikdy nenapadlo.
Sairon velká gratulace!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.