DrowRanger Gratulujem
a prajem skoré zotavenie :)
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger To je skvela zprava, moc gratuluju a preju hodne stastnych chvil s novym prirustkem!![]()
MP Meri Vidim malo overalu!!
To je vtip, ze jo, ze je to vtip? Ten vršek jsou věci do 68 a právě jsem to chtěla prohlásit za uzavřenou věc!
Stará Stanová Kůže Tohle nebyl ani proutník, ani to nebyl úlet. Bohatý úspěšný chlap, který si myslel, že dvě rodiny pár set kilometrů od sebe zvládne... Ale asi s přibývajícím věkem to už moc snadný nebylo.
hele a můžou do tohohle vlákna i nastávající babičky? ![]()
![]()
MP Meri Ja si delam legraci:-D, tak detailne jsem to foto nezkoumala;-). Ale overaly jsou uzitecna vec, ja je furt dokupuju:-D
SunEclipse Každopádně! Vítej na emiminu ![]()
Karja Ja uz len pozeram, aby na obleceni nebolo prilis vela skvrn, ked ideme napr k doktorke
Do piesku je to uz jedno.
Karja Uf. Jsem z těch věcí nějak nervózní ![]()
MP Meri máš ponožky? (natáhneš mu je přes overal a ten se pak na noze neschrouvá)
Stará Stanová Kůže Pár jich mám. Přes?? By mě v životě nenapadlo
Jinak už mám snad všechno, až na čepičky. Mám snad jen dvě z Pepca za nějakých asi 12 korun, to byl docela kauf, protože co jsem jinak všude viděla, tak to byly takovy špičatý kuželovitý cosi, co mi přišlo že se shrnuje už od pohledu.
Na emiminu s o tísíc procent lepším pravopisem. Jako tam se to fakt nedá číst (samozřejmě to čtu) ![]()
DrowRanger Gratulujem!!!! Mával na teba občiankou?

Na toto je super detská postieľka. Dieťa v nej aj tak nechce byť a čo sa tam zmestí vecí!!!
slniecko Svatá pravda. Postýlku, kterou jsme měli v obýváku jakože denní, jsem zrušila urychleně. Zjistila jsem, že se v ní hromadí neskutečné množství krámů, které s dítětem navíc vůbec nesouvisely ![]()
Na toto je super detská postieľka. Dieťa v nej aj tak nechce byť a čo sa tam zmestí vecí!!!
přesný
MP Meri To spicaty kuzelovity jsem prave shanela. Ty kulaty ji nejsou, musi to byt dlouhy. Tak uvidis, to budes dokupovat za provozu;-)
MP Meri čepičky jsou největší vopruz, máš jich doma milion a sedí dvě, když budeš mít štěstí. Zpravidla nejlíp drží ty nejošklivější, co vypadají jako helmičky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.