Evaeva Je to strasne hořke, jako bys do toho umělého přidala pelyněk. Já nevím k čemu tu hořkost přirovnat, já nic takhle hořkeho nejím, i fernet je snad takovej jemnější a říznější. Tohle je taková tupá hořkost. No Solathis Solathis to má doma, může to ochutnat a popsat, ale ti zas mají tu ztrátu chuti...
Vše o těhotenství a dětech
Tyjo, tak to bych nečekala, že je to tak hrozně hořký, zajímavý. Kdysi jsme synovi kupovali při nějakých problémech lactose free nutrilon a nikdy mě nenapadlo to ochutnat. Ani jiné UM. Tak to jsem asi o dost přišla. Dítě to teda několikrát odmítlo, ale když nedostal žádné jiné mléko, nakonec ho pít začal.
dynda já se právě snažila klukům um (normální) vnutit po odstavení, to jim bylo asi 15m. No vůbec ho nechtěli, po ochutnání jsem pochopila proč:)
dynda Aha, tak to já jsem ta mléka chutnala. Ale to lactose free nemusí být nutně tak hořký, to je asi trochu něco jineho, to možná vi někdo jinej;-). Já už si to nepamatuju.
Jasně, ale vzpouzel se, vzpouzel, kdyby to byla nějaká lahoda, asi by se nevzpouzel. Tou dobou už konzumoval hodně různých jídel a pití.
Karja Ja ne, jen manzel, ale narozdil od nej nej se jeste neodvazila! ![]()
Ono je nejaky specialni, lactose free nestaci (to by nebyl problem s dietou, LF jsem uz roky), ma uplne rozstepeny bilkoviny na aminokyseliny, aby bylo co nejstravitelnejsi. Manzel to prirovnal k mouce rozmichane ve vode, ale na jeho chutove bunky se ted vazne nespolehnu! ![]()
Solathis ono môže byť ako písal niekto vyššie, že nemá len alergiu ale aj nedovyvinutu zaklopku, tak môže mať reflux nezávisle na tom, čo je. Tak keď vychytate mlieko a vyvýšené polohy po jedle, tak snáď už bude dobre.
. Odporucam hlavne neprebalovat po jedle, nás sa síce často hneď pokakal ale musela som ho aspoň pol hodinu v tom nechať (no jo, no), inak všetko šlo von. A čo najmenej manipulovať, dali sme ho na rameno alebo zvýšenej polohy a nehybat.
Mrakoplas no áno, to dieťa stravilo na ramene hodiny.
Kdyby nekdo hledal pro vetsi dite po odstavu vazne chutne UM, tak my mame sunar 3 komplex s vanilkovou prichuti. Je vazne dobry, male moc chutna, presla na nej po 20 mesicich kojeni, kdy za tu dobu nemela ani kapku UM s vyjimkou dvou dni po narozeni. Je takovy smetanovy, chutna i nam dospelym, ja obcas lahvicku dopijim, kdyz to nevypije cele mala.
Mrakoplas Ona reflux ma 100%, ale kdyz mi jedno zvraci a druhy ne, tak je to podezrely!
A prebaluju zasadne tesne tesn jidlem, to nas ucili uz v porodnici. A pak jak si rekne teda, nespokojenost s mokrou plinou umi dat dat ite najevo.
Proc mame vetsinu doktoru brzo rano?! Gastro 7:15, Fyzio 7:30... Nestiham spat! (Mala vcera trojcila, uspavala jsem do jedny a pak sla pripravovat veci na rano. A budim se od pul paty, abychom nezaspali.)
žluťásek co Polární expres? Ale to asi spíš na Vánoce.
Pinot Noir u toho jsem se poprvé nějak bála celou dobu i já.
Navíc je to animované?
žluťásek Princové jsou na draka a Za humny je drak. Staré, ale hezké pohádky a spíš pro menší děti. Ségra to milovala jako dítě.
žluťásek je dost škoda, že jste vyloučili ty animovane věci.
Já mám ty holky, takže to máme posunuté k tem Locikam a Rebelkam. Ale určitě jsou pro kluka dobre Auta ( to jsou dva díly, pak je ještě o ledadlu, i když to je už takové hodně napínavé). Pak je výborna pohadka v Hlave - misty je to teda smutne, ale je to nádherný príbeh o lidské duši. Podobné platí pri knihu života.
Pak Zpívej, s nějakými výhradami i Ja, padouch.
Vyborny je hotel Transylvania, ale pokud je bojácný, chvilku bych počkala.
Všechno z toho je poprvé shlednutelne i dospělým, často jsou tam právě vtípky i pro dospělé, aby to s dětma v kine zvládli.
A ještě nesmíme zapomenout na Lichozrouty.
žluťásek Proč nechceš animované? U nás teda byla dost populární Doba ledová a Vzhůru do oblak.
žluťásek a malý nemá rád animáky nebo vy? Protože jestli vy, tak bych některým dala šanci, jsou úžasné, že se to líbilo i nám. I když teď je na to ještě možná malý, některé jsou smutné.
Třeba V hlavě, Coco, Locika (film), Soul, Ratatouille, Fantastický pan Lišák, Píseň moře, Až na severní pól, Fany a pes.
Dcera si jeden čas oblíbila japonské animované pohádky, na ty jsem s ní taky ráda koukala, jsou takové nevšední.
continuity V hlavě je krásnej film, ale přeci jen mi přijde už pro trochu starší děti, ale zas někomu se zálibou v Byl jednou jeden život by se mohl líbit! žluťásek (a když vydrzite po titulcích, je tam přesně ukázaný, jak to maj kočičky
)
continuity vtipky pro dospele ocenuju, u nekterych klasickych pohadek by se clovek nudou ukousal. Na to je super ten Fantasticky pan Lisak, my se smali uplne jindy nez deti a je to takovy ten suchy humor, co mame radi.
V hlave je bezkonkurenci a vzdycky tam najdu neco noveho. ![]()
Potrefenáhusa v hlavě je z 2015 a to bylo starší šest a mladší 4. Malý žluťásek je navíc takový hloubavý. Ale máš pravdu v tom, že bych tím nezačínala. Máme od tý doby výborné slovo pumberta.
Lamicka vtípky jsou nutnost, hlavně když to člověk musí vidět třeba desetkrát. ![]()
U nás některé hlášky zlidoveli. For: nejezte pistaciovou zmrzlinu, je špatná! pochopily děti až teď, kdyz občas donesu domů sushi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.