v hlavě je teda hrozně smutný, to nevim, jestli malej žluťásek zrovna chce :)
(ale kočičky na konci jsou výborný)
v hlavě je teda hrozně smutný, to nevim, jestli malej žluťásek zrovna chce :)
(ale kočičky na konci jsou výborný)
Solathis No to je hrozný. Já mám dobrou zkušenost na tyhle chytroliny argumentovat lékaři. Že doktor říkal a tak to je!
A malá už je lepší, je už spokojenější?
no ako u koho. Moja babka, ked som na jej nevyziadane rady reagovala, ale doktorka povedala, ze...tak reagovala: čo tá môže o tom vedieť!
U nás, když zavládne lenora: Jsem příliš smutná na to, abych chodila. Dej mi pár hodin. ![]()
Lamicka pisen more je uzasna, ale u toho jsem teda rvala i ja a to opakovane.. ![]()
moora jo, no, plus teda mi přijde, ze ty děti jsou občas takový nevyzpytatelny, co si z toho vytáhnou
to jsem tu už psala několikrát, jak jsem odrovnala asi osmiletý dite prasatkem babe a zjištěním, kde se bere sunka na stole, přitom to tam myslím ani nijak explicitně řečený není, mne ten film přišel zcela nezavadnej
A odkedy zhruba je uz dieta schopne pozerat film a normalne mu aj porozumiet? Teraz cez leto bola v kinach Labkova patrola vo filme, chcela som na to Alicu vziat, ale potom som tak usudila, ze trojrocne dieta asi nebude schopne pozriet cely film a aj ho pochopit.
Ale teraz by som tomu uz mozno dala sancu, muzovi zatrhli pracu v nedelu (juchuu, takze jeden den bude doma), Alica zistila, ze existuje popcorn a vyslovila tuzbu ho ochutnat, a v nedelu ma naviac prsat, tak ze by sme si urobili filmove popoludnie
posuvam knizku za cenu postovneho. nemate niekto zaujem? je v slovencine. tu su ukazky a video

betsey u těch pohádek vidím spíš problém, že jsou to celovečerní filmy a takto malé dítě nezvládne udržet pozornost tak dlouho.
Co se porozumění týče, oni to pobírají tak postupně. Vždy si z toho něco vyberou. V tom je to dobré, že jsou ty lepší pohádky dost mnohovrstevnate a i bez toho pochopení hlavní myšlenky je to často zábave, resp. nějaký mikropribeh, který už i malé dítě pochopí.
Pavlena Jj, je to smutne, ale myslim, ze je skoda se na to nepodivat. Chce to asi spravne nacasovani, aby z toho nebylo nejake trauma.
Lamicka neee, ten film za to stoji, vytvarne, hudebne naprosta pecka..! Dcera se na to koukala opakovane, muselo ji byt tak 5-6.
žluťásek a co ovecka shaun ve filmu? Sice animak, ale u nas se to libi vsem. Farmageddon je malililinko smutny, pac tam je ztraceny mimozemstan, ale nic hrozneho. A jeste me napadaji Tri veterani. A ted jsem na doporuceni nekoho odtud poustela synovi Adela jeste nevecerela. A to se mu libilo, dokoukal to cele, i kdyz to nejspis vubec nepochopil![]()
betsey já mám u syna pocit, že tak v pěti už to zvládne. Tři bratry doma sledoval nadvakrát, spíš než s pochopením má problém s délkou. Ale je pravda, že na koncertě vydrží i 2x 45 minut s přestávkou, ale kratší program mu vyhovuje víc.
Dcera ve 3 a 3/4 zvládla celou Popelku, na tu je schopná koukat se i sama, a Šíleně smutnou princeznu, kterou jí manžel trochu vysvětloval. Po 4. narozeninách videla oba díly Frozen, ale to jsme se museli koukat s ní, a předem z knížky věděla, že to dobře dopadne. A i tak u toho plakala (já teda taky
). Film s Tlapkami by určitě taky zvládla, na ty by totiž mohla koukat nonstop
ale na věci, které nezná, se nechce koukat vůbec, na Vánoce jsem jí musela tak trochu donutit, aby se se mnou podívala na Princeznu se zlatou hvězdou na čele, a měla tam nečekané problémy - největší z nich, proč ta princezna nemá maminku ![]()
Evaeva alica by rozpravky dokazala sledovat aj dve hodiny v kuse, keby ju necham, no len tam je to asi o inom, ked ma jedna cast cca 20 minut, cize po tych 20 minutach moze polavit v pozornosti a potom zacne sledovat novy pribeh.
No vsak vyskusame, uvidime.
Nevím, jestli je to ještě teď, ale před pár lety byl v neděli na Déčku dopoledne dlouhý animák a to bylo super. Dávali hodně i studio Ghibli.
Pavlena Lamicka Book of Kells znáte? Ta je úžasná. Coco je taky super, ale myslím, že nic pro malého žluťáska, u toho zamáčkli slzu i naši drsoni. Jinak naši kluci se dlouho dívali spíš na animáky než na hrané.
Mohučanka tie maminky rieši stále aj Alica. Ale ta Tlapkova patrola si myslim, ze klapne, serial pozna uz naspamat, a este jej Labkovu patrolu aj citam vecer pred spanim
A Frozen je smutné, hovoríš? Tak to si škrtam, ja som strašná plačka, napriklad pri filme Marley a ja som začala plakať už v polovici filmu a plakala potom ešte dalsie dve hodiny a posledneho Jamesa Bonda v kine som tiez poriadne oplakala ![]()
Teď davaj jako vecernicek Broucky, včera jsem viděla jeden díl, to je strasnej masakr, ty vykvetlý chudobky na jaře, já to nikdy neměla rada a ten vecernicek jsem asi nikdy neviděla
brrr myslíš tohle? brendan-a-tajemstvi-kellsu
To jsme neviděli, díky za tip.
Potrefenáhusa Broučky jsem nikdy neměla ráda, tak nějak celkově. Přitom dcera i moje máma je milují.
žluťásekskoda, ze nechces animovane. Tam bych k vyctu, co tu uz padl, pridala Tajny zivot mazlicku. Oba dva dily. Pak Auta, vsechny tri dily. Na vlasku je taky fajn. Ale my mame doma animaky radi vsichni.
Jinak co treba Chobotnice z druheho patra? Silene smutna princezna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.