betsey jo, nákupy v dm mě držely nad vodou dlouho po narození mladšího![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva vdakabohu za nu ![]()
Ako mne by vobec nevadilo zobrat so sebou Alicu, ona je v obchodoch dobra a proste by to bol taky babsky vylet pre nas, nieco by si vybrala... Lenze u nej je to od dohodnutia sa na skutocny odchod z domu tak na dve hodiny ![]()
DruI dcera si děsně užívá, když zůstane ve školce poslední. Ona je teda ta odpolední paní učitelka učiněná světice. Já chodím taky kolem páté, abych měla nějakou rozumnou pracovní dobu a abychom byly do šesti doma.
Mohučanka syn už byl jednou ve školce taky poslední v té jeho třídě a nevypadal, že by mi to vadilo. Ale přijde mi to na něj ještě dlouhé, pořád je to pro něj zdroj stresu, i když už se to hodně zlepšilo.
betsey mě zas nevadilo tam jít s mladším, spící mimino v kočárku, no. Ale my to máme v docházkové vzdálenosti, prostě jsem je nechala na hřišti a šla nakoupit. Teď jsem tam byla s oběma a bylo to taky v pohodě, vrátili tam takový hrací stůl, byli nadšení skoro jak někde v herně
klidně bych mohla nakupovat hodinu, což je příjemná změna oproti rallye s dětským košíkem, co provozuje mladší.
Mohučanka Tak já jsem na rodičáku, tak bych se trochu styděla nechávat tam dceru tak dlouho, ale věřím, že kdybych chodila do práce, že by se tam i do pěti dobře zabavila :o)
Muž dnes doobeda zo trikrát vybehol po niečo do auta, čo nám ani nepovedal, len dvere sme počuli plus išiel ešte do Kauflandu. Ja som išla so smetami a počúvala, že či sa vrátim
, musel sa pritulit, dôkladne dlho, mávať mi k výťahu a pri návrate znova pritulit.
betsey my sme este s Oliviou okrem doktorov nikde neboli autom, presne pre to co pises. Mne sa tak nechce prevlacat teraz so sebou pol domacnosti a kociar. Vlastne ja som s nou nebola nikde len tu v okoli, cca kilometrovy kruh na priemer, aby som sa vedela vratit ak bude v kociari plakat. Uz sa tesim na jar, ked bude teplejsie, zlezie sneh a budem chodit na prechadzky do lesa so psom a kocikom. A najma ze uz aj s Arturom budeme vediet ist niekam vsetci spolu.
DrowRanger ja z tohto dovodu v poslednej dobe kociar uz vobec nepouzivam, ak mam ist s nimi kamsi autom. Uz len nosic. Vcera som isla s nimi sama na cely den k nasim a kocar som nechala doma a odpadol mi jeden velky stres
betsey mne este do kosica nedorastla, satka sa viaze zle ked si jubmam uviazat von. A popravde sa mi ani nechce nosit ked nemusim
. V kociku spi o hodne lepsie a setrim si nim chrbat. A teda autom nechodim aj preto, ze mame uz starsie vajce a z nejakeho dovodu ju v tej deke do vajca nedokazeme zapnut. Urcite by ton slo, leb ani ja ani muz sme si nenasli cas sa na to pozriet, zjavne obaja cakame na jar, ked uz ju nebude treba babusit
.
DrowRanger ale uz sa ta jar blizi, a ked nepotrebujes nikam chodit autom, tak naco sa trapit
No a ta moja spi tu svoju pol hodku vsade, takze ja fakt nemam dovod so sebou vlacit kocar. Keby tam spokojne spala tri hodky, tu namahu by som si dala s radostou ![]()
betseyja se taky zarekla, ze se s kocarem kocahat nebudu, nosim v satku a kocar necham babicce s dedou (o tech tech druhych nemluvim, mama se vyprofilovala na typickou "drzim miminko a ty me obskakuj" kocarek mozna, az prijedeme my za nima, u nas ne.)
Nemáte tip na krátké pohádky ve formě leporela? Něco jako Hádej jak moc tě mám rád - tam je akorát textu aby to dcera vydržela před spaním poslouchat. Když se dlouho neotáčí stránka, tak se začně vztekat nebo se snaží ty listy urvat, takže leporelo je ideální formát
MPLee my máme pejska a kočičku dva jednotlivý příběhy (podlahu a dort), ale naše teda nevydrží poslouchat...je to takový dost interaktivní, plus teda má ta knizka hrozne ostrý rohy a je tvrdá, už jsem s ni parkrat dostala docela ránu
MPLee má to teda měkký stránky (taky to rasí)
a mate Gruffala? Ten má ideální rozměr, tvrdej papír a kulatý rohy

MPLee pritul si ma, spinkaj malý jezko a ešte su tam nejaké v tejto edicii

MPLee a ešte takáto edícia

Potrefenáhusa Gruffala máme tu zvykovou knížku, tu malá miluje, ale teda už má většinu stran slepených izolepou
letfenixa děkuju, ty první v češtině nejsou, ale už jsem něco naházela do košíku na megaknihách, tak snad se v něčem trefím ![]()
MPLee tenhle gruffalo je z levnych knih na Palmovce, maj tam (překvapivě) docela sirokej vyber knih pro nejmenší děti, včetně Svojtky
MPLee U nas bylo oblibeny O stenatku, O kuratku , O vesele masince a nejaky podobny, vzdycky se muselo hlavne hodne ukazovat a povidat o obrazkach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.