Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 20. února 2022 22:44

U nás jednu dobu jelo tohle leporelo

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 20. února 2022 22:56

Tady zas přibylo milion stran, zatímco já jsem celej den šila waldorfskou narozeninovou korunku chlapečkovi bude zítra pět

A nemyslete si, já mám taky často výčitky, že čumím do mobilu a nevěnuju se mu. My jsme už druhej tejden zavřený doma, já mám i po týdnu s covidem pořád teplotu a strašnou rýmu, kašel, jsem strašně unavená i když houby dělám. Zvládnu tak leda zvadle sedět na zemi a hrát od rána do večera hry. 

Ale z čeho mám velikou velikou radost. Začali jsme hrát všichni tři Carcassonne a ono to jde! První den jen základ, ale už jsme postupně přidali tři rozšíření. To je taková paráda

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 20. února 2022 23:00

žluťásek všechno nejlepší malému Žluťáskovi!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2022 23:02

žluťásek jee, vsechno nejlepsi  budes pect dort? Jednou jsem od tebe obslehla kocickovou vyzdobu a mela velky uspech

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. února 2022 23:03

brrr jé, jak to teď začíná? My máme prastaré vydání, kde se píše: V Gottwaldově vláček stál, neujížděl, nehoukal...Jako dítě jsem tu knihu milovala! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 23:05

Mohučanka já měla hrozně ráda Domeček plný koleček, to je o hodinách. Ta původní knížka nepřežila a když jsem půjčila novou v knihovně, měla jiné verše, ale jen trochu. Přitom tam nebyl žádný Gottwaldov. A kupodivu vlak s rudou hvězdou zůstal.

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 20. února 2022 23:10

brrr jee, to budem potrebovat, zatím se nekonaj vůbec panenky, celej den jen ššš a k duplo vlaku jsme museli poridit nabíjecí baterky :-)

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 20. února 2022 23:16

Pinot Noir děkujeme

mnum pekli jsme dneska večer, to byl fakt bezva nápad, začínat v půl sedmé

zítra jen malá oslava pro nás tři, tak jsme upekli jen malý čokoládový dortík s ovocem a lentilkami. Fotku snad zítra, mám jen samé strašné, s bincem na stole v pozadí. Zdobil se mnou

Ale mám dost velkolepý plán, až budeme zdraví, na oslavu s širší rodinou. Ráda bych mu upekla dort s motivem vesmíru, je tím teď úplně posedlý. Uvidíme, jestli to zvládnu

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 20. února 2022 23:48

Mohučanka Po kolejích jede vláček, rychlý vláček - naklaďáček .... Dostalo to leporelo u nás pořádně zabrat

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. února 2022 06:38

Dneska se mi zdál úplně pekelnej sen:-D. Měla jsem jit do školy - na gympl, no nějak jsem zaspala, takže nevadí budu se učit a pojedu busem na pozdější vyuku. Tak se učím fyziku, do toho píšu do sešitu tiskové prohlášení za ministra životního prostředí (?!). Najednou se blížil odjezd busu  já mokré vlasy. Nevadí, sice sněží ale tak pojedu autem a prostě jen na poslední hodinu a do jídelny na oběd. Tak se balím a ty jo, teď to začalo, čtvrt na 1, zapomněli jsme velkoumalou ve školce, bude tam poslední, sedět na židli a čekat, nevadí skočím pro ni, to se nebude zlobit, pak ji pohlídá můj táta, běžím jsou tam naštěstí i další rodiče, a teď mi to došlo, my máme i maloumalou, sakra jak jako s nima budu ve školce na ty fyzice sedět a jak půjdeme do jídelny? Obě mi táta nepohlida.....horor! Nedostudovala jsem. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 06:51

žluťásek tyjo, tak zvlast na ten vesmirni dort jsem moc zvedava. Preji hezkou oslavu a tobe at je uz dobre

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 21. února 2022 07:40

Karja mne se taky obcas zda o skole a desne se mi po probuzeni ulevi, ze uz to mam za sebou. Ale jeste deti do toho, to je vyssi level!

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 21. února 2022 08:00

Mně se dnea zdálo že děti lyžovali na našem kopci na sídlišti ne na sněhu, ale na bramborové kaši

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. února 2022 08:14
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 21. února 2022 08:16

žluťásek krasne narozeniny

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 21. února 2022 08:20

žluťásek všetko najlepšie päťročiakovi

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 21. února 2022 08:22

JankaM tak snad se v te kasi moc nevyvalely

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 08:52

Koralka dnes so mnou vypiekla. Zaspala v nosici po ceste zo skolky, ked som prisla k panelaku, spala tak 10 minut, tak si hovorim, ze tych zvysnych 20 minut pockam vonku, nech sa nezobudi. Lenze po chvili zacalo strasne prsat a fucat, tak som isla domov a nezobudila sa. Ostavalo uz len par minut do tej polhodky, tak som sa nevyzliekala ani nic, leb som sa s nou postavila k otvorenemu oknu. A ona sa zrovna dnes po dvoch mesiacoch rozhodla spat, takze uz skoro hodinu stojim obuta a komplet oblecena doma pri okne

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 09:08

betsey třeba to bude nový trend

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 09:09

Evaeva nestras, este stale tu stojim