Evaeva myslim ze uz je to hodne pro mimina...ale je to Nastupovat, jedeme.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge díky moc, mrknu na to. Koupila jsem minulý týden mladšímu Keeny na Zalandu, mají podrážku a tvar jako ty Basin, ale jsou nízké. Ale sleva tam tehdy platila už jen do půlnoci, když jsem to zjistila, bylo 23:40. Tak jsem to sem ani nehlásila. ![]()
Kan Kampak ten nas holub leti? Letim z lesa, mile deti!
Tu bych asi taky jeste dala.
@Pinot Noir
chápu! Já teď vlastně ani nutně neshanim, staršímu už skoro rok nevyrostla noha
(on teda naštěstí pomalu ale přece roste), takže jsem vlezla na pudu pro loňské a mám nakoupeno, proto jsem mu teď vzala už jen ty "tenisky", když už se tu v týdnu probiraly, tak je asi taky potřebujeme.
A ty nízké podobne basin měl syn loni, jestli tedy mají jeden široký suchac a byly strašně super.
edit: Tyhle
Kan to mám ještě po mne, ale ona ty knížky zatím demoluje a u pribehu nevydrží, ale čas určitě přijde
711990 a jak se ta knížka jmenuje? Ta by se u nás líbila.
U nás je nejoblíbenější tahle, kromě těch výše zmíněných. Ale tu už asi nikde neseženete, ta je ještě po mé mamce a má moc krásné ilustrace.
jej, tu mame, ve slovenstine
plus od teto autorky jsem v detstvi milovala knizku Danka a Janka a Nie je skola ako skola, musela jsem je koupit i pro moje devcatka ![]()
Potrefenáhusa u nás ten Hrubín moc nezaujal:( Nejdřív syn nevydržel tak dlouho poslouchat jednu pohádku a pak už zase nechtěl verše. Třeba uspěje u mladšího.
Byli jsme v ikei, starší statečně zamířil do dětského koutku. Volali asi za tři minuty![]()
mnum já jí mám taky ráda, přitom si ji z dětství vůbec nepamatuju, skoro jako by ji nám mamka zatajila![]()
Evaeva tak byla to slovenska autorka, asi jeji tvorba nebyla v Cesku tak znama. Ja zas neznam spoustu detskych knizek, o kterych tady pravidelne byva rec, a tesim se, az si je prectu s holkama ![]()
Evaeva tak pokud si ctete Hrajeme si cely den, pak bude mit uspech i tohle:) my mu to ctem od mimina, tak to ma rad.
Jinak co se tyce vydrze u knihy, uz vydrzi i dve kapitoly ze Zahrady a nejradsi ma ten kousek, kdy kocour spadne do sudu s vodou! A dneska me zatahnul do knihkupectvi a rikal "knizku, dekuju! Tak tomu jsem nemohla odolat
vybral tuhle, prekvapive je moc hezka!
Evaeva jaaj, tak to je neco jineho ![]()
711990 on u příběhů moc nevydrží. Maximum je ta mašinka a podobné, z prózy zvládá akorát asi dvě kratší pohádky z téhle knížky, kterou mimochodem moc doporučuju. Starší to měl podobně, pohádky před spaním jsme začali číst až někdy před třetími narozeninami a to bych řekla, že obecně byl (je) soustředěnější a vytrvalejší než mladší.
mnum ale ty Hračky máme taky
tu měla moc ráda malá ségra.
Malenge jsou to tyhle, takové víc pohorky než tenisky:
Vyšly minulý týden na 1030 Kč, Viktorkovi budou určitě ještě na podzim a kus zimy, ale už teď v nich hrdě vykračoval.
Ale dobře, že o těch nízkých píšeš, ty se mi taky líbily, vezmu je do úvahy!
Pinot Noir ty nízké jsme měli vyloženě zimní, vlastně basin, ale kotníčkové jen, ne vysoké.
tyhle, cos koupila, vypadají taky pekne, my teď máme už ve 3 velikostech Tyhle, taky jsou takové pevnější, jsem s nimi spokojena, je to skoro nezničitelná bota. Loni chytl muž nějakého nerva, ze ty keeny jsou desne drahé a nebude objednávat čtvery boty po 1500, tak vzal jako tenisky umbro nebo co to bylo a ty do měsíce vypadaly jako od popelnice, tak pak už bez řeči pipl kartou na další velikost, mohl ušetřit za ta umbro, já je nechtěla
a sandály mám na léto pro oba už z podzimu, takže mám vyřešeno ![]()
MPLee ještě takový mikropribehy, ale to asi znas, má svojtka Dobrý den, ... na čtení před spaním to vhodný moc není, jak se tam ukazuje a je to hejbaci, ale je to moc hezky, máme vcelu, motýla a must have samozrejme koťátko

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.