Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 20. února 2022 19:34

Evaeva myslim ze uz je to hodne pro mimina...ale je to Nastupovat, jedeme.

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 20. února 2022 19:44

Malenge díky moc, mrknu na to. Koupila jsem minulý týden mladšímu Keeny na Zalandu, mají podrážku a tvar jako ty Basin, ale jsou nízké. Ale sleva tam tehdy platila už jen do půlnoci, když jsem to zjistila, bylo 23:40. Tak jsem to sem ani nehlásila.

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 20. února 2022 19:46

Kan Kampak ten nas holub leti? Letim z lesa, mile deti!

Tu bych asi taky jeste dala.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. února 2022 19:52

@Pinot Noir  chápu! Já teď vlastně ani nutně neshanim, staršímu už skoro rok nevyrostla noha  (on teda naštěstí pomalu ale přece roste), takže jsem vlezla na pudu pro loňské a mám nakoupeno, proto jsem mu teď vzala už jen ty "tenisky", když už se tu v týdnu probiraly, tak je asi taky potřebujeme.

A ty nízké podobne basin měl syn loni, jestli tedy mají jeden široký suchac a byly strašně super.

edit: Tyhle

Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 20. února 2022 19:58

Kan to mám ještě po mne, ale ona ty knížky zatím demoluje a u pribehu nevydrží, ale čas určitě přijde 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:12
Reakce na Evaeva:

711990 a jak se ta knížka jmenuje? Ta by se u nás líbila.

U nás je nejoblíbenější tahle, kromě těch výše zmíněných. Ale tu už asi nikde neseženete, ta je ještě po mé mamce a má moc krásné ilustrace.

​jej, tu mame, ve slovenstine  plus od teto autorky jsem v detstvi milovala knizku Danka a Janka a Nie je skola ako skola, musela jsem je koupit i pro moje devcatka

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:15

Potrefenáhusa u nás ten Hrubín moc nezaujal:( Nejdřív syn nevydržel tak dlouho poslouchat jednu pohádku a pak už zase nechtěl verše. Třeba uspěje u mladšího.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:17

Kokoska a pak ještě princeznička na bále, postrácela korále

711990 díky! My pořád čteme i Hrajeme si celý den nebo Krtkův den, takže krátké věci nevadí. Podívám se v knize.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:18

Byli jsme v ikei, starší statečně zamířil do dětského koutku. Volali asi za tři minuty

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:20

mnum já jí mám taky ráda, přitom si ji z dětství vůbec nepamatuju, skoro jako by ji nám mamka zatajila

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:25

Evaeva tak byla to slovenska autorka, asi jeji tvorba nebyla v Cesku tak znama. Ja zas neznam spoustu detskych knizek, o kterych tady pravidelne byva rec, a tesim se, az si je prectu s holkama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:38

mnum teď koukám, že se mi tam vloudil jiný odkaz Říkám si slovenská autorka, ta naše je z ruského originálu

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:45

Evaeva tak pokud si ctete Hrajeme si cely den, pak bude mit uspech i tohle:) my mu to ctem od mimina, tak to ma rad.

Jinak co se tyce vydrze u knihy, uz vydrzi i dve kapitoly ze Zahrady a nejradsi ma ten kousek, kdy kocour spadne do sudu s vodou! A dneska me zatahnul do knihkupectvi a rikal "knizku, dekuju! Tak tomu jsem nemohla odolatvybral tuhle, prekvapive je moc hezka!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:49

Evaeva jaaj, tak to je neco jineho

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:51

711990 on u příběhů moc nevydrží. Maximum je ta mašinka a podobné, z prózy zvládá akorát asi dvě kratší pohádky z téhle knížky, kterou mimochodem moc doporučuju. Starší to měl podobně, pohádky před spaním jsme začali číst až někdy před třetími narozeninami a to bych řekla, že obecně byl (je) soustředěnější a vytrvalejší než mladší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. února 2022 20:52

mnum ale ty Hračky máme takytu měla moc ráda malá ségra.

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 20. února 2022 20:58

Malenge jsou to tyhle, takové víc pohorky než tenisky:

https://www.zalando.cz/keen-ridge-flex-mid-wp-unisex-trekingove-boty-magnetgreenlake-ke543a0cv-c11.html

Vyšly minulý týden na 1030 Kč, Viktorkovi budou určitě ještě na podzim a kus zimy, ale už teď v nich hrdě vykračoval. 

Ale dobře, že o těch nízkých píšeš, ty se mi taky líbily, vezmu je do úvahy! 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:15

Pinot Noir ty nízké jsme měli vyloženě zimní, vlastně basin, ale kotníčkové jen, ne vysoké.

tyhle, cos koupila, vypadají taky pekne, my teď máme už ve 3 velikostech Tyhle, taky jsou takové pevnější, jsem s nimi spokojena, je to skoro nezničitelná bota. Loni chytl muž nějakého nerva, ze ty keeny jsou desne drahé a nebude objednávat čtvery boty po 1500, tak vzal jako tenisky umbro nebo co to bylo a ty do měsíce vypadaly jako od popelnice, tak pak už bez řeči pipl kartou na další velikost, mohl ušetřit za ta umbro, já je nechtěla  a sandály mám na léto pro oba už z podzimu, takže mám vyřešeno

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:29
Offline Potrefenáhusa
38891 příspěvků moje polička 20. února 2022 21:55

MPLee ještě takový mikropribehy, ale to asi znas, má svojtka Dobrý den, ... na čtení před spaním to vhodný moc není, jak se tam ukazuje a je to hejbaci, ale je to moc hezky, máme vcelu, motýla a must have samozrejme koťátko