Všechno nejlepší velkému K.!
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Já se moc těším na fotky obou dortů :o) A všechno nejlepší malému oslavenci!
žluťásek ano, všechno nejlepší! ![]()
Já sem na chvíli pověsim fotku, děkujeme za přání všem ![]()

dzizisketa já se taky bojím, ale současně už moc chci, aby bylo dítě venku. No, ještě musím vydržet. Prý že nemít obavy by bylo divné, tak jsem to přijala.
žluťásek všechno nejlepší! Chlapeček fešák, dort a koruna na jedničku s hvězdičku.
žluťásek Gratuluju! A teda koruna i dort vypadají super, jsi dobrá.
dzizisketa nebojte! Po druhé bylo všechno takové automatické nebo jak to říct.Mohučanka miminko se do chodu rodiny zapojilo tak nějak přirozeně.
DruI já rodila pokaždé později a stejně jsem neměla hotové všechno, co jsem chtěla
ale tak zase lepší než sedět a čekat na porod![]()
A taky jsme koupili fixy
(Kdybyste se ptaly, tak moje dite neni nemocny, jen citlivy. Jestli jednou narve mymu alergikovi neco, co nemuze, tak ji asi nakopu)
třeba alergik nebude
žluťásek gratulujem. A ta torta teda vyzera prudko jedla, hned by som sa na nu vrhla. Musim aj ha zacat piect domace torty, Alica mala pokazde zatial kupovanu od cukrarky (moja mama vzdy dava piect) a ta posledna bola mega hnusna
žluťásek ty jses neuveritelna, nemocna a takova dila vytvoris!
Gratuluji oslavenci jeste jednou ![]()
dzizisketa u nas se pracovalo s vodovkami ![]()

Dřív nebo později, hlavně aby se to stihlo do porodnice:-D. Teď známá rodila v autě, ale my to máme docela daleko a oni mají ještě dvě malé děti. Úplně vidím ten prubeh, jak ona si říká ,,tak jeste jim dám najíst, řeknu babičce co a jak, tohle zaopatřim a pak pojedeme,,.:-D
Karja no moje kamarádka v autě taky porodila, nebylo to teda cestou do porodnice (teda pak už jo), ale od rybníka...prej měla pocit, ze to ještě nebude a poprvy to bylo dlouhý...
Karja no moje kamarádka v autě taky porodila, nebylo to teda cestou do porodnice (teda pak už jo), ale od rybníka...prej měla pocit, ze to ještě nebude a poprvy to bylo dlouhý...
Spolužačka ze základky taky porodila v autě, hned první dítě. A před porodnicí, s příslušným perosnálem, ale z auta ven už se prostě nedostala. Navíc bydlí ve městě, kde ta porodnice je, a ani ne daleko od ní.
dzizisketa Ja mela pripraveno jen do delenych 62/68 ted, kdyz uz jsem likvidivala nektere 56 jsem teda vytahla a vyprala uz i tu 68, ale ja vedela, ze bude dcera mala, no. Moje doktorka me varovala, ze asi budu rodit driv, v porodnici se mi vysmali, kdyz jsem to rekla... No, mela pravdu!
mnum taky jsem tu korunu šila celej den a dort je šišatý, polevou sem si upatlala ubrus, protože jsem nevydržela stát u linky ![]()
Korunu jsem chtěla ozdobenou mnohem víc, ale syn chtěl jen žlutou. Ještě ušiju jednu podle svých představ
on miluje různé pokrývky hlavy jako převleky. Celý kostým ho nezajímá, ale všechny čepice, přilby, čelenky a helmy jsou moc oblíbené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.