betsey právě že příště už budeš vědět a ten spánek si užiješ!
Vše o těhotenství a dětech
betsey pamatuju ![]()
clovek je vdecnej za mobil při ruce a doufá, ze se mu nebude chtít na záchod...
Evaevaspala hodinu a štvrť ![]()
Keby takto spala aj v kočári alebo postieľke, bol by to veľmi fajn trend ![]()
Potrefenáhusa presne!
betsey to jo! Ale i v nosiči to může být dobré, tak si příště po cestě vyřídíš nákupy, dáš si kafe sebou a tak![]()
Evaeva no jasne. Ja by som si to uzila aj teraz, len to hnusne pocasie mi to trochu pokazilo, inak zbožňujem prechádzky
betsey a do postýlky pak nejde odložit?
tv dnes takto dlho spala v nosiči prvýkrat, takže som ju radšej vyklopiť ani neskúšala od samého nadšenia že spí. Ale ak sa to bude opakovať, určite ju skúsim preložiť
Uf, ve středu jdu na první poradnu do porodnice, takže mě zachvátila panika a už mám sbalenou tašku. A večer budu žehlit oblečky. Upřímně ale doufám, že zase budu rodit v/po termínu, mám ještě nějaké plány před porodem ![]()
dzizisketa
druhý na sebe nechal čekat ještě déle než první, třeba to budeš mít stejné.
dzizisketa já jsem včera prala, to snad ani není možný, jak miniaturní to oblečení je!
dzizisketa taky jsem mela plany! Mama se me me naposled ptsla, jestli uz mam zkraceny zkraceny ty zavesy... Tak jsem se optala, jestli si pamatuje, ze jsme je nezkraceny vesely v patek, v sobotu a v nedeli mi ta paska asi tezko prijde a v pondeli rano jsem rodila, 14 dni pred terminem. A ted s miminkem uz nemam cas/silu uz vubec!
(Kdybyste se ptaly, tak moje dite neni nemocny, jen citlivy. Jestli jednou narve mymu alergikovi neco, co nemuze, tak ji asi nakopu)
dzizisketa Mohučanka Já už se na ta vaše mimina těším. ![]()
Jo a to prvni obleceni mi prijde miniaturni uz ted a to se teprve pomalu presouvame z velikosti 56 do 62... ![]()
Solathis Já taky rodila o dva týdny dřív... a některé věci, co jsem chtěla dodělat před porodem si na dokončení počkaly čtyři roky a doháněla jsem je až před druhým porodem (a některé jsem ani nestihla, protože i podruhé jsem rodila o dva týdny dřív ;o)
Pinot Noir já taky, už aby to bylo! ![]()
Přesně, na to, jak krátkou chvíli to oblečení vydrží, je s tím takové práce
No já mám nachystáno až do 68, ale to strčím zpátky do vakuovacího pytle, aby to bylo jen rychle k dispozici. A to jsem ještě využila věci holčičí, co mi poslala švagrová pro ségru, ale té se nelíbily, tak jsem si je před těmi třemi lety nechala pro jistotu. Takže miminko asi spoustu věcí obleče jednou a konec. Aspoň se nemusím stresovat praním ![]()
Solathis hihi, moje dcera uvažuje podobně: večer se me ptala, jestli bych nemohla objednat nové lego a ráno jestli už přišlo ![]()
S miminkem držím palce, dobře že není nemocné.
Mohučanka syn včera teprve míchal suché ingredience na těsto na dort a ptal se, jestli ho už může ozdobit ![]()
Já se na jednu stranu strašně bojím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.