Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:34

žluťásek Vsechno nejlepsi!

Potrefenáhusa Spis je, to byla hlaska moji mamy zas... Na alergie veri jen pylove, pac ty ma i babicka.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:36

Solathis Tak ale zas že je citlivá to je dobrá varianta. Leckterá babička by řekla, že děláte něco spatne a neumíte to s ní! To jste jeste dopadli dobře. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 12:41

Karja žena mužova kolegy porodila na nábřeží. Bylo to pár měsíců přede mnou a my to do té Krče nemáme zas tak blízko, muž byl dost nervózní, abysme to stihli.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 12:42

žluťásek dort vypadá pěkně. Všechno nejlepší!

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:44

Evaeva No sambova sestra porodila doma a nebyl to překotnej porod. Ona jen rozhanela poslíčky:-D. No ale neměli jsme i tak z toho strach;-). 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:45

dzizisketa mne se to malem stalo u druheho porodu, vzdyt prvni porod byl dlouhy a ty kontrakce nejsou jeste tak hrozne a porad jsou v dlouhych intervalech, pockame az budou po 5 minutach. A kdyz uz byly po 5, tak jeste odvezeme dceru do skolky, mame to po ceste, ze... Takze zaver byl takovy, ze muz zaparkoval pred vchodem Apolinare na zastavce busu, vybehl na vratnici, ze potrebuje koleckove kreslo, protoze to uz nedojdu, odvezl mne k vytahu, ja udelala zabavni program zenam cekajicim v prizemi u ambulanci. Na cestu vytahem se k nam pridaly dve sestricky z ambulance a doprovodily nas na sal. Tam jsem se presunula na kozu a porodila. Nakonec to byl vlastne super porod, az na tech 15 minut paniky, ze porodim v aute

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:48

Karja a kamaradka taky druhe dite doma v obyvaku na koberci, taky to bylo porad v pohode, az najednou sotva stihli zavolat sanitku. 

Ehm, omlouvam se nastavajicim druhorodickam, nemam v umyslu vas vystrasit, spis povzbudit, ze ty druhe porody mohou byt mnohem rychlejsi a celkove mene narocne, nez prvni

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:48

Solathis to jo, ale ze u většiny dětí to věkem vymizí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 12:49

Karja já se taky nebálaale muž to bral asi jako svojí hlavní úlohu, dopravit mě do porodnice

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 12:50

mnum já podruhé do porodnice přijela ještě před kontrakcemi, měla jsem nějaké divné tušení. A ještě že tak, byla jsem otevřená na šest cm. Čekat na kontrakce, tak asi taky nedojedeme

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:54

mnum pri druhom som aj ja mala taky plan, byt doma co najdlhsie a do nemocnice ist len hned porodit. No nakoniec mi odtiekla plodova voda, takze bolo po plane a radsej som tam isla vzorovo do tych 2 hodin po odteceni. Ale ta plodova voda ma strasne prekvapila, na tu alternativu som nebola vobec pripravena

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 12:59

Evaeva no jesteze tak

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:00

betsey Mně ta odteklá plodová voda připadala jako nejlepší varianta, člověk prostě jede a nemusí přemýšlet jestli už jo, nebo ještě ne :o)

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:01

DruI presne! Ja jsem to rikala od zacatku, ze mi odtece voda a bude to o mesic dopredu. A taky ze jo:D  ale ja musela vyhrat ten zavod se svagrovou, aby byl Tonda prvni vnouce

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:01

betsey ja som mala taky plan pri prvej, ale presne, odtiekla voda a porodila som az za 24 hodin, takze som bola v porodnici naopak dlho pred porodom. Ten druhy porod bol fakt lepsi

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:03

dzizisketa mnum Viktora by trefil šlak. Včera si čmárnul fixou na ruku asi 2 cm dlouhou čárku, kterou jsem vydrhla skoro do neviditelna, a stejně chodil dvě hodiny s nataženou rukou úplně konsternovaný a později vždycky, když si toho znovu všiml, tak ho to rozlítostnilo.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:06

Pinot Noir a to nase mala kdyz se uspini treba od jogurtu, taky to tak proziva, musim ji to hned otrit. Ale na fixy a vodovky se to nejak nevztahuje. Starsi si taky pomalovala cely oblicej, smyvala jsem ji to asi 10 minut, meli jsme takove zabavne dopoledne, no. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:10

mnum

Mě jsi pobavila (představuju si, že autobusaci i Apolináře jsou určitě zvyklí ), kéž by to tak bylo, můj první porod byl oproti průběhu těhotenství vpodstatě procházka růžovým sadem, a teď podruhé je to zatím jak přes kopírák, možná ještě horší, tak doufám, že to vezme stejný (nebo i lepší) konec! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 13:13

Pinot Noir tak to je přesný opak mých dětí, ty se klidně celý opatlají a pomalují. Zejména mladší je fakt expert, po tom, co sní jogurt, musím ho celého převléct, maluje zásadně všude okolo a lepidlo nanáší na ruce. Jo a každou špínu si už od mimina utírá do vlasů

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:22

Evaeva jezis do vlasu neee! Ja jsem ho naucila si to otirat o triko nebo kalhoty, ale nekdy zapomene, ze kalhoty nema a otre si to o holy stehna a pak kouka:D vsemu obleceni (krome bundy) rika kalhoty, takze pak krici "kalhoty jiny", i kdyz chce cisty trikoale jsem na nej pysna, umi si triko i kalhoty sam svliknout a dojit do skrine pro cisty. Oblikani teda je zatim hudba budoucnosti...