Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:23

Mohučanka asi jsou zvykli a policajti cihaji, muz sel hned po porodu ven preparkovat a uz platil pokutu drzim palce k porodu

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:24

DruI no to hej, keby mi neodtiekla, tak tiez asi porodim v aute alebo snad este doma, bo by som ten odchod stale odkladala

Ja salen smejem sama sebe, ze ako mi to vobec nemohlo napadnut 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 13:27

711990 náš se umí svléknout celý, ale jen když spěchá do vanyv oblékání hodně pokročil, zvládá spodní díly. A hlavně to dělat chce, narozdíl od staršího, u něj to byl hrozný boj. Ale k tomu jogurtu, jemu je úplně jedno, že má na tričku půlku kelímku a druhou ve vlasech

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:32

Evaeva no tak to je sikovnej! U nas jakmile si svlikne trenky cely, uz je nikdy v zivote nenanda:D

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:40

žluťásek Všechno nejlepší, dort i oslavenec jsou skvělí!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 13:41

711990 já jsem zvyklá jim ty spodní díly připravovat na podlahu tak, jak se mají obléct, a trička na gauč. Starší to už celkem dokáže, ale v rámci zachování klidu pokračujua má to tu výhodu, že když vědí, že třeba půjdeme ven a v chodbě narazí na kalhoty, tak si je prostě oblečou a já nemusím nic říkat.

Offline Pinot Noir
29918 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:44

Evaevanaši kluci jsou hrozně pünktlich, staršího už to přechází, ale oblečení zašpiní málokdy, ale Viki si jde umýt ruce i v průběhu jedení suchého rohlíku. V tom článku o nejedlících, co jsem tu sdílela, se píše, že některé děti nejí, protože se neradi ušpiní jídlem, tak to je u Viktora jednoznačně jeden z důvodů. Na nic mazlavého, mokrého by nesáhl, natož to snědl. To teda po mně rozhodně nemají.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 13:48

Pinot Noir Jo, tohle měla malá segra. Prstovými barvami malovala způsobně prtíčkem nebo ještě lépe houbičkou. Moji kluci jsou nabarvení po lokty

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:52

Mne praskla voda a ja jeste rychle vlezla do sprchy, abych si umyla a vyfoukala hlavu, prece nebudu lezet na jipce s mastnou hlavou. :-D Kontrakce jsem ale nemela, takze kdybych si nevybrala cisare, budou v tom brise snad doted. :-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:58

Pinot Noir 

To má dcera, namazané pečivo jí buď rozkrájené na kousky vidličkou nebo vůbec (pokud jí to někdo další nestrká k puse) a jí ho často, protože sama vyžaduje pomazánky.  Často u jídla zní argument ale to bych na to musela šahat?! Ve školce bude trpět, to už je teď jasný. I čokoládu jí jedině tak, že to, co drží v ruce, je zabalené. A to ji miluje. Tuhle s vítězoslavným výkřikem snědla poslední kousek chleba sama. Už to bylo poslední sousto, nemuselo se to překousnout a odložit na talíř

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. února 2022 13:59

Vari Jako mýt si vlasy po odteceni vody, to jsi asi vyhrála. Já teda čekala až sambo dojí večeři:-D. Ale moc jsem na něj netlacila, protože při prvním porodu jsem ho pořád popoháněla a on nedocvicil jógu na druhou stranu a byl chudák v disbalancu a bylo to zbytečné, byli jsme tam dlouho;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 14:02

Karja jako doprovod v disbalanci, to nechceš

Offline Jimik
příspěvků moje polička 21. února 2022 14:03

žluťásek dort i koruna jsou boží, ale stejně to všechno přebíjí ten úsměv. Všechno nejlepší oslavenci.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 21. února 2022 14:05

Karja Veceri bych ho taky nechala dojist, hladovyho chlapa u porodu nechces.

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. února 2022 14:06

Evaeva Ne, první porod byl malem v disbalanci (já ho to nechala docvicit) a druhy mi říká, při bondingu, hele mne je nějak blbě, mě hrozně bolí břicho já tady snad musím jít na chirurgii, já nevím jak dojedu domu:-D. To taky chceš slyšet,po porodu, že doprovod nějak bolí břicho:-D:-D. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 14:06

Karja to ja taky u prvniho porodu jsem si po prasknuti vody taky jeste doma pred odjezdem vlezla do sprchy, umyla vlasy a oholila nohy, rukala jsem si ze kdovi kdy se mi to povede udelat priste Stejne mi kontrakce zacaly az asi hodinu pote. 

Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. února 2022 14:07

mnum :-D

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. února 2022 14:08

Evaeva No doprovod s disbalancí fakt nechceš! Mně se takhle muž v porodnici neudržel na židli, na které tam vedle mě seděl. Představ si ten šok, co jsem z toho měla ;) (Ale přiznávám, že spadl proto, že docela normálně usnul, protože jsem začala rodit o půlnoci a on předtím nestihl jít spát :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. února 2022 14:09

mnum 

Moje kamarádka porodila doma proti své vůli. Měla poslíčky asi týden, několikrát ji vrátili z porodnice domů, i přímo ten den. Pak jí doma praskla voda a měla hned pocit, že rodí, na záchrance jí řekli, ať to prodýchává, dokud nepřijedou, nějak jí vyslechli a zhodnotili to tak, že už ji muž do porodnice nedoveze. Nevím, jestli berou v potaz i ten stres, co by na řidiče byl naloženej a nepohodlí pro rodící ženu v osobáku, protože dojeli za stejnou dobu, co by ji on vezl do porodnice, což podle mě museli vědět, že nemají nikoho v terénu blízko jejího bydliště. Dítě se narodilo hned po příjezdu zdravotníků a jeli teda do tý porodnice si tam na pár dní pobýt. Ona je ten nejopatrnější člověk, co znám a nikdy, nikdy by nerodila doma, samozřejmě.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 21. února 2022 14:25

dynda toto je hrozny, fakt ten pocit ze jsi na to sam nebo jen s tim partnerem, bez vybaveni, nemas ani do ceho to dite po narozeni zabalit... Taky jsem v tom aute slusne panikarila, kricela na muze at zavola zachranku, at nemusi asistovat u porodu on. On ale rekl ze to mame do porodnice 8 minut, nez by vyridil hovor a oni prijeli, trvalo by to dyl...

Jinak v praci jsem hodnekrat zazila ze privezli zenu s ditetem po porodu, normalne se prijmou a vysetri a hospitalizace uz je pak bezna. Jen se u miminka musi ze zacatku zkontrolovat teplota, oni strasne rychle vystydnou, vetsinou se kvuli tomu prevazeji v naruci maminky (a taky v sanitce nemaji to mimino kam jinam bezpecne umistit)