DruI my měli poprvé taky nocovku, chodíme spát před půlnocí a to jsme akorát vyjížděli. Porodila jsem až po desáté ráno. Ale muž byl nervózní, mnohem víc než já, ten by neusnul, to já spala mezi kontrakcemi v té poslední fázi
Ani nic nejedl, až potom oběd.
Vše o těhotenství a dětech
mnum ta kamaradka, jak porodila v autě, rikala, ze tam byl takovej aha moment, když si uvědomila, ze musí fakt sama, ze ji nikdo jinej nepomůže, pak už to šlo prej dobře...
Ještě u toho obstarávali tříletý dítě ![]()
Evaeva Mně o půlnoci praskla voda a rodila jsem v půl desáté ráno. A muž, než ho pustili na sál, si stihl odběhnout na večeři do kfc :)
U nás je ten dojezd 30 minut, to už není taková sranda no. Kamarádka naštěstí rodila podruhé a první porod v porodnici neměla nijak komplikovaný, takže i když to podruhé probíhalo takhle nestandardně, tak aspoň věděla, že to už jednou zvládla. Asi měli i dlouho někoho na lince, dostali instrukce co připravit, snažili se nevzbudit starší dítě... V porodnici prej byli doktoři chvíli hustý. Než si vyjasnili, že ji domů poslali oni, proběhl tam nějaký kritický komentář na domácí porod.
Tak Viktor dnes nechtěl ze školky, byli zrovna venku, musel mi ukázat všechny "atrakce" a odejít jsme mohli, teprve až všechny děti odešly buď domů nebo na oběd.
.
A cestou domů prověřil nové boty. ![]()

dynda to je bohuzel typicke, kdyz privezou zenu po domacim porodu, vetsina personalu automaticky predpoklada, ze to bylo planovane a daji ji to najevo ![]()
dynda tvl dobry dementi, fakt! Vycitat zensky ze porodila doma pote, co ji domu poslali![]()
Lamicka ja hlavne nechapu, proc si to myslej, kdyz ten, kdo rodi doma cilene, pak do porodnice sanitkou nejezdi, sle zustava nornalne doma...
711990presne tak, kdyz je vsechno v poradku, tak nejezdi a v porodnici se o nich vubec nedozvi
a i kdyby to byl planovany a pripraveny porod doma a v posledni chvili si to zena rozmyslela a nechala se privezt do porodnice, tak stejne by se to v idealnim svete melo obejit bez jizlivych poznamek personalu...
Anema jej, nove miminko, moc gratuluji a preji hezke szivani se s malinkou ![]()
Anema gratuluju moc, ať se holčičce líbí na světě ![]()
Anema moc gratuluju ![]()
Anema gratuluju! Jméno je to pěkné a ne moc časté, dobrá volba![]()
My teda naopak ráno odjeli ještě než se starší vzbudil, mě ani nějak nenapadlo čekat![]()
Anema gratulujem ![]()
Anema Gratuluju! Trhla jsi muj rekord, ja mela 3, z toho dve v cekarne a ctvrt hodiny u doktorky a prevoz na sal...????
(S tim poslanim domu a naslednejma kecama je to dost priserny, asi jsem rada, ze jsem to tu pred porodem necetla!)
Anema Jé, moc gratuluju (a závidím teda!) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.