Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 19:16

Len první porody bývají mnohem delší než druhé, statisticky samozřejmě, takže máš velkou naději, že podruhé to bude rychlovka

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:22

Evaeva Tak trochu se k tomu upínám. A zkusím to probrat předem s potenciálním dítětem, tomu prvnímu jsem řekla, jaké datum je ideální (dneska ještě ne, ale už mám dost, tak třeba zítra, ať můžu zas dýchat) a podle toho se zařídil.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 19:23

Len já takhle prvnímu přečetla tabulku průměrného počtuu prospaných hodin v jednotlivém věku. A taky to klaplo

Offline letfenixa
10898 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:43

Anema gratulujem

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:49

ice tyjo Josifka miluju, ctem ho furt ale teda netusim co je zac. Vypada dost jako krtek, ten spicatej cumak mi na medveda nesedi.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. února 2022 19:56

Mne sedi medved ke vcelam a medu...ale je pravda, ze medved tam vypada jinak..

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:00
Reakce na Evaeva:

Len já takhle prvnímu přečetla tabulku průměrného počtuu prospaných hodin v jednotlivém věku. A taky to klaplo

​To jsem dceři četla taky! A teda nefungovalo to, ona má prostě svoji hlavu :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 20:22
Offline Karja
44735 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:28

ice To bude medvěd baribal

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:34

ice medveď to určite nie je ale tiež neviem prísť na to čo je to za zviera :))

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 21. února 2022 20:38

ice krtek

Offline tv
4228 příspěvků moje polička 21. února 2022 21:49

Podívala jsem se na Josifka a taky myslím, že je to krtek...navíc má brýle, protože nic nevidí, že jo.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. února 2022 22:12
Reakce na Tabea:

Vari mne praskla voda při mytí sprcháče, tak jsem šla spát.  Noc předtím jsem skoro nespala kvůli nemocnýmu staršímu a rikala jsem si, že je to poslední šance si odpočinout. Když jsem si dáchla, nahlásila jsem manželovi stav, a že musíme jet. Málem ho trefil šlak.

​To mi pripomina, jak jsem mela uz asi 5.den po terminu asi 3 hodiny silne bolesti a byla jsem hrozne unavena, tak jsem si jakoze ma 20 minut lehla a rano s leknutim probudila, ze jsem to cele zaspala a honem se divala pod perinu, jestli mam jeste bricho 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 22:29

Candance a měla?

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 21. února 2022 22:40

Len To je dobry, taky jsem synovi rekla, ze by uz mohl vylezt, ze jsem uz uplne vyrizena, no a za par hodin to zacalo  

Jinak docitam hodne zpatky, a uplne souznim s tim, co zaznelo pred nekolika stranami, ze kdyz to dite spi a ji, tak ma matka energii se mu dost venovat a rozvijet ho, ale kdyz je tohle porouchany, fakt neni sila na vic nez nejaky prezivani. 
Mam uz delsi dobu velkou krizi z unavy, syna trapi uz od 4 mesicu zuby, to uz je skoro rok vicemene v kuse. Hodne breci a nespi, zubu uz ma teda 16, takze snad se blizime k nejakemu konci, ale ja bych uz potrebovala nejake zlepseni opravdu brzy. Uz mi nepomuze ani nekolik dni vic spat, pak staci jedna blba noc a jsem tam, kde jsem byla. A tech blbych noci je porad mnohem vic nez tech klidnych. Ted jedu dost na ukor manzela, ktery si syna bere treba v pet rano, protoze ja mam za sebou v tu dobu obvykle tak 2-3 h spanku, a to jeste ne v kuse. Takze si dam jeste hodinku, dve, a beru dite, aby manzel mohl pracovat. Nevim, jak dlouho to jeste takhle dame, dost casto si ted predstavuju, jak za sebou zavru dvere a odejdu nekam daleko, kde si lehnu pod ker a konecne se vyspim. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2022 22:47

Myrtila rok mu rostou zubychudák! A chudák ty samozřejmě! 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 21. února 2022 22:50

Myrtila Opravdu soucitim. V rodine mam trojcata a jejich maminka vzdycky rikala, ze at pres den klidne radi, ze to nejak zvladne, ale at ji nechaj vyspat v noci. 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 21. února 2022 22:52

Candance ale mam vazne obavy, ze konkretne v mem pripade by me pohled na bricho jen znejistel, pred a po porodu se zase tak moc nelisilo.

Offline Tabea
8137 příspěvků moje polička 21. února 2022 22:55

Candance  já spala jen tak 1,5h, dokud spalo po o větší dítě. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 21. února 2022 23:09

Myrtila tlapkam, u nas boli zuby tiez nocna mora, trvalo to dlho. Ale mozno ta trosku potesi, ze napriklad stolicky mu vyali uplne bezbolestne, pozrela som mu do ust a zrazu tam boli.