Ty jo, u nás vládne napříč rodinou nějaké lehké nachlazení. Což je dobré, lehké nachlazení je z těch nemoci ta nejlepší varianta. Ale už přes týden;-(, té starší dceri se to vůbec nemění, prostě furt pokaslava, dva dny rýma, pak 3 dny bez rýmy jen kašel, pak zase nová rýma....teď to vidím zase na týden doma určitě. Můj léčebný trik, zůstat první dny doma tentokrat vůbec nezabral!
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila To je teda hrůza! Snad už budou teda všechny venku, to si neumím představit.
Karja mladší je taky doma s rýmou, začíná už třetí týden, ven teda chodíme, ale do kolektivu ne. Už to bylo dobré, myslela jsem, že dnes půjde do školky a od včera zase pokašlává a posmrkává. Tohle se doufám s jarem zlepší.
Karja Evaeva u nas tiez nieco lieta vo vzduchu, maly uz druhy tyzden vykasliava, nastastie teda sa to zlepsuje a ja som uz tyzden nachladena s tym, ze mam uz 8 dni nadchu a cele to mam sadnute v dutinach. Muz a mala to nastastie nedostali. Robila som si aj antigenove testy na Covid, kedze v skolke mali pozitivne dieta, ale boli jegativne. Fakt sa tesim az zima skonci, tieto chorobu su strasne..
DrowRanger jojo, mě to taky sedlo na dutiny![]()
Myrtila moc tlapkam!
Jestli te to utesi, tak 16 zubu by snad mělo bejt prozatím fertyg, ty pětky jim rostou až někdy kolem 2 let, naše ještě nemá
Candance mne se tyhle psycho sny zdály v sestinedeli, buď s trhnutim kde je dite, nebo ze mám dvojčata a po probuzení jsem par sekund hledala to druhy
Potrefenáhusa Trojcata u nas v rodine byla prekvapeni z porodniho salu, ktere zadny ultrazvuk v tehotenstvi neodhalil. Ja se pak na sale nejvic bala toho, aby nevytahli jeste treti. :-D treti dite jsem obcas rozespala taky hledala, ale vetsinou jsem jen kontrolovala, jestli dejchaj, pac je podezrely, ze jeste spi.
Vari
trojčata
Potrefenáhusa Teta se nechala ukecat na druhy dite. Takze jako bonus k tomu dostala i dite cislo tri a ctyri. :-D
Vari U vás v rodině aby se člověk bál otěhotnět! :o)
Vari No to je teda něco! A ona to druhé ani moc ze svý vlastní iniciativy nechtěla?
Vari tak to je hustý s těma trojčatama. Kdy se to stalo? Vůbec si nedovedu představit, že se tam jedno mohlo schovat.
DruI To teda, moje dvojcata nejsou u nas v rodine vubec ojedinela. Ja se detem taky dlouho branila, tusila jsem, ze budou minimalne dve najednou. :-D
Vari hlavne se nenech ukecat jeste na jedno ![]()
Kokoska Ja tvrdim, ze dvojcata jsou nejlepsi a nejucinejsi antikoncepce. :-D
Vari no to verim ![]()
Vari tak to se jim přání splnilo oběma a ještě dostali jedno dítě jako bonus
jaký mají odestup od prvního? Trojčata mi přijdou úplně neskutečný!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.