Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 22. února 2022 14:09

Evaeva no jo, ale když je velká pravděpodobnost, že to rozřezáním stejně skončí?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2022 14:11

Pinot Noir já bych se svojí povahou věřila, že neskončí. Samozřejmě v případě, že by to tak viděli i doktoři, proti jejich názoru bych nešla.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 22. února 2022 14:19

Evaeva Přesně, je mi ho vždycky tak líto, že ho to trápí. Proto jsem taky dost vyměkla s tím nurofenem. Zrovna včera jsem četla nějaké stížnosti na to, jak maminky vyhazují expirovaný nurofen s odebranou jednou/dvěma dávkami. To by se u nás teda nestalo...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. února 2022 14:19

Evaeva zdielam uplne tvoj nazor, vratane panickej hrozy z cisarskeho

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 22. února 2022 14:22

U me rozhodlo to, kdyz mi lekari rekli, ze pro deti je bezpecnejsi sekce. Ale ja mela vetsi strach z prirozenyho porodu, ten jsem videla jako daleko rizikovejsi. Mela jsem teda pak stesti, po tydnu jsem o sekci ani nevedela.

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 22. února 2022 15:38

A z jinyho soudku, zjistila jsem, ze veta Musime prebalit! prekona i vrcholici separacni uzkost aneb honim deti po baraku s plinou v ruce.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 22. února 2022 15:44

Do statistiky k dvojčatům- já je měla v roce 1995 "přirozeně" - o císaři jsem z blbosti a nezkušenosti neuvažovala, akorát v 39. týdnu se doktorům jevily holky jako přenošený, tudíž vyvolávali porod pilulkou - tolik k přirozenosti. A sloužící doktor předtím neudělal UZ, takže až při porodu se přišlo na to, že druhá skáče po nohách no, na svět se obě dostaly, naštěstí doktůrek přivolal starší kolegyni, která ji ze mě doslova vytáhla, ale u tý druhý se možná to lehké přidušení projevilo- ADHD a spol. 

Offline Pinot Noir
29919 příspěvků moje polička 22. února 2022 15:44

Vari To je nejstrašidelnější věta (no, možná tomu konkuruje Jdeme čistit zuby.) v životě dítěte!

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 22. února 2022 15:48

Pinot Noir u nas pry momentalne jeste "jdeme namazat pupinky" (nestovice). Starsi se necha, ten uz to chape, mladsi pry vcera usoudil, ze uz by to stacilo, a bojuje.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. února 2022 15:55

DrowRanger viac takych dni!  
a s tym 3 ozaj bacha. Pribuznym nadelilo 3 a 4 dieta naraz a ked uz si vydychli s dvojcatami v skolke sup ho tam neplanovane 5. No vesele to maju. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 22. února 2022 16:23

Evaeva Pinot Noir sekce po prirozenem porodu asi nikdo uplne nechce, taky proto jsem se odhodlala 2. rodit prirozene, ale pokud porovnam opravdu tezky porod s velkym zranenim (vex ) a sekci, tak ta sekce byla proti tomu nic, tak nejak celkove. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 22. února 2022 16:28

No a mnohokrát mě napadlo, že jak dcera nesnaší doktory, tak buď je to důsledek toho šíleného porodu, nebo je nesnášela už v tom břiše, odmítla vylézt, prostě ne a ne a ne! Možná kdybych rodila doma, bylo by to v pohodě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2022 16:50

Lamicka instrumentální porod je samozřejmě o něčem jiném, to rozhodně!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 22. února 2022 18:03

eless po rychto pribehoch sa ku mne muz bude moct priblizit len na vzdialenost metly .

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. února 2022 18:07

DrowRanger ja som uz v porodnici vyhlasila, ze po dvoch lahkych bezproblemovych porodoch nebudem v ziadnom pripade riskovat treti

Offline tv
4232 příspěvků moje polička 22. února 2022 18:57

Lamicka taky jsem prvního porodila s vexem, tlačili mi na břicho..ono už to ale neslo, už jsem nemohla. Museli mě cevkovat, chodila jsem s pytlíkem, troska největší, hrozne to bylo. To už fakt raději císař.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2022 19:12

tv cévkování a tlačení na břicho mám za sebou taky, ale to mi moc nevadilo. Je teda pravda, že jsem nemohla vstát, takže chození s pytlíkem jsem si neužila ale ten vex je asi dost hnus 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 22. února 2022 19:47

tv to mě mrzí, taky sis vytrpěla já už konec vůbec nevnímala. No a ani sem nechci psát co následovalo. Naštěstí to čas zahladil a dítě je zdravé a za odměnu Nechápu, že jsem se nechala přesvědčit na další přirozený porod.

Offline tv
4232 příspěvků moje polička 22. února 2022 19:56

Lamicka přesně, člověk zapomenete. Já naštěstí vyfasovala ( tímto se omlouvám těm, které mají/měly náročné dítě) dítě, které v noci spalo, vůbec nebrecelo, s kojením problém absolutně žádný. Já do toho měla ještě poporodní deprese, mít náročné dítě, věřím, ze bych si byla schopna to hodit. I tak si doteď vycitam, že jsem ho "nechtěla", docela dlouho trvalo, než se projevila láska mateřská.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. února 2022 20:27

tv u mňa to tiež chvíľu trvalo a pripisujem to hroznému pôrodu.

Lamicka keby sa nám druhý nepodaril náhodou, dobrovoľne by som do toho asi druhýkrát nešla. Celé druhé tehotenstvo som si želala, nech sa malý neotoci a musím ísť cisárskym. Našťastie druhý pôrod bol v pohode (no, v pohode, bolesť je hrozna ale všetko prebiehalo hladko a personál bol milý).