Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 25. února 2022 11:43

betsey no, uf

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2022 11:43

betsey aj, no ještě že tak!

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. února 2022 11:47

continuity clanek jsem ani necetla. Je to blizko a deti nejsou hloupe, vidi a citi ze se neco deje. Uz i nase petileta se vecer ptala, co se deje, videla ze ctu zpravy kde byla fotka vojenskeho vozidla. Rekla jsem ji, ze vojaci z jedne zeme prisli do jine zeme a to je spatne, protoze si chteji tu zemi ukrast. A ze je to zeme blizko Slovenska, kde mame celou moji rodinu. Rano po probuzeni hned rekla ze nechce, aby na Slovensko prisli vojaci. Uvidime, s cim prijde ze skolky, myslim ze i tam deti o tom budou mluvit...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. února 2022 11:48

betsey hrozne, esteze ste v poriadku!

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 25. února 2022 11:53
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. února 2022 12:06
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 25. února 2022 12:51

MP Meri och, odo mňa to bol obdivny komentár 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. února 2022 13:02

moora Evaeva mnum Pinot Noir DrowRanger no našťastie začala dychať sekundu po tom, čo som ju zdvihla z postieľky, ale aj tak som išla zobudit muža, aby ma uistil aj on, že dýcha a že je v poriadku. A potom som do rána počúvala či dýcha a aj teraz ju stále preverujem

Ako ono to bola moja chyba, v noci ked sa zobudila na kojenie, som ju nakojila a polozila naspat do postielky a v tom mojom rozospatom stave som jej zabudla poriesit plny nos, cez noc jej vybehla nadcha, co chytila od Alice

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. února 2022 13:40

betsey Hlavně, že monitor máte a že se nadechla! Snad to byl poslední poplach.... 

No a moje dítě si dnes posvačilo na procházce tis   Z pusy jsem jí vydolovala semeno a rozkousanou dužinu vyplivla sama. Jenže si nejsem jistá, jestli už něco nesrohla sníst před tím, než jsem si toho všimla. Podle doktora na TIS to není pravděpodobné, že by toho snědla víc a že nerozkousaná semena jsou minimálně toxická... Tak snad. Sleduju jí, ani jsem jí nedala spát na balkon a pořád poslouchám, jak dýchá. Ani den nemůže být klid  Jako tady vidím jasný plus pro jedno dítě! Ani to teda nedokážu pořádně uhlídat, ale co budu dělat se dvěma, to teda nevím. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. února 2022 14:01

Nechcem tu tému ťahať aj sem ale Jožko ma dojal :) (a v inom vlakne je asi neznámy)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. února 2022 14:04

MPLee no uf teda tiez, ale verim, ze tvoja mala bude v poriadku

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. února 2022 14:07

betsey ojoj to musel byť  hrozný zážitok, snáď už sa nezopakuje

Online Gatita
8641 příspěvků moje polička 25. února 2022 14:16

MPLee dekuju, ze sis na me s tim vyzivovym poradenstvim vzpomnela. Tvoje mala je teda husta a skvela, vidim to v zivych barvach. Nase kolecko po ruznych odbornych pracovistich, vcetne neurologie, kdysi dopadlo dost podobne. K nutricnimu uz asi nepujdem, pochybuju, ze by mi tam rekli, co presne mam synovi varit, aby mu to i chutnalo. Deti jsou fakt nevyzpytatelne, mladsi syn se hrne do veci, jako je couračka, ci paliva tikka masala, to by me nenapadlo mu ani nabidnout (tak vykradl cizi talir), naopak osvedcena klasika typu vyvar z bio hoveziho nebo kolinka s nejakou detskou omackou konci v zaclonach

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 25. února 2022 14:36

Syn je sam s vnukem doma a zajistuje i jidlo. Dneska meli svickovou, na WhatsApp mi pristal obrazek s textem Stalo to jak ojety auto a ten malej mizera nad tim jen sedi a kejve se

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 25. února 2022 14:43

betsey  Tohle důvěrně znám, hlavně že to dobře dopadlo! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2022 14:52

Kokoska to známev restauraci si svíčkovou, jakožto nejdražší jídlo, co mají, vyberou dost často. Ovšem ne vždycky to snědí.

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 25. února 2022 15:10

MPLee 

Blahopřeji k mateřské maturitě, telefonátu na toxikologickou linku. Já to mám za sebou od listopadu.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. února 2022 15:15

Kokoska Haha, jestli si zažila se svým synem, když byl malý  něco podobného, tak hurá ! KARMA FUNGUJE!

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 25. února 2022 15:58
Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 25. února 2022 15:59

Evaeva svíčkovou si dává mladší, ale ona ji fakt miluje, ale málokdy to bývá nejdražší jídlo na lístku. 

To spíš nějaká ta rybka - tu si zas poručí starší.