Neni ani 10 hodin a uz mame za sebou 2 echt hysteraky male. Jsem vyrizena uz ted. Dnesek bude dlouhy... ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Specifikuj jaké. Jednorázové, obyčejné nebo eko? Látkové? Klasické čtverce na různé použití?
mnum u nás celý týden důkladně vysírala mladší, včera ji to konečně přešlo a začla starší. ![]()
Ještě mi tak celkově teď není moc fajn, tak nemám úplně trpělivost na diskuze, proč je tahák na angličtinu špatný.
Do toho jim potrebujeme vysvětlit tu válku a aby toho nebylo moc, přišla starší ve středu z občanky s eutanazii. Takže u správ z válečné zóny, vysvětlujes docela složité etické otázky.
Já byla na 10, ale přišla jsem po půl desáté, v jedenáct jsem už odcházela. A až tam půjdeš, nemusíš se hlásti na recepci, normálně půjdeš dál chodbou a jsou to myslím třetí dveře od konce, je tam napsané "poradna-sesterna" nebo tak na něco, na dveřích je vylepených spousta papírů s různými informacemi. Sestra často vychází a ptá se, kdo ještě nedal průkazku, tak jí ji pak stačí dát. A pak už si tě zavolají jménem ![]()
dzizisketa jednorázovky
continuity taky toho mas dost
(a to si v tezkych chvilich rikam, ze az budou starsi, bude to s nima lepsi)
stes v dm ty jejich
Potrefenáhusa díky
stes kupuju plenky Bella Happy, kdekoliv, stojí plus minus všude stejně. Jsou z těch levnějších a mně maximálně vyhovují.
Pinot Noir díky
Pinot Noir ty taky kupuju docela často, máme dm 30 km a happy má kosik, už si to vůbec nepamatuju, jak to bylo u těch malých velikosti, ale ty aktuální nemaj oproti deemkovym pružný zada, přijdou mi min pohodlný
a teď jsem ještě koupila na kosiku nějaký česky, beldona??? a ty jsou taky hodně podobny a měkký (a taky nemaj ty pružný zada)
mnum mě ty etické otázky s nima probírat i baví, smrt mi třeba nevadí vůbec. Ta válka je podstatně horší, zlatej sex nebo COVID, já dětem hlavně nechci lhát a některé věci si musím ujasnit nejdřív sama v sobě.
Navíc ty multikulturní třídy. Starší má spolužačku z Běloruska a spolužáka z Ruska, mladší z Kazachstánu a Sýrie (ale ta není tak hloubavá). Takže ta geopolitická témata jedeme už pár let a oni k tomu nemají ani dost zkušeností a vědomosti, aby to nějak probraly, vždyť to kolikrát nedávají ani dospelí.
Četla jsem k tomu na seznamu článek psycholožky a musela jsem se jen smát. Tvrdit detem, že je to daleko a všichni vědí, co mají dělat, takže se nám nic nemůže stát, když zároveň spolužák řeší příbuzné v Bělorusku? By se mnou vymetly při první větě.
Potrefenáhusa Ani ty male velikosti moc nepruzi, sem tam jsem je koupila, prave proto, ze je maji vsude, ale byla to spis nouzovka.
stes On ti tu kazdy asi poradi neco jineho, ja kupuju hlavne Dada a Bobilo (ty jsou ceske), protoze sedi memu hubenemu dlouhanovi a neprotekaji mu kolem nozicek. Obvykle na chcipleny.cz, nebo kupplenky.cz.
Potrefenáhusa kluci se nikdy netvářili, že by ta pružná záda potřebovali, tak mně je to fuk ![]()
Myrtila no vidíš, já, když musím koupit jiné, tak je to pro mě právě nouzovka ![]()
Tak jo holky. Díky všem, je jasný, že to chce zkoušet. Spíš jsem hledala nějaký prověřený a nepředražený e-shop, zkusím ty od Myrtila
Myrtila teď jsem se podivila, co je to za adresu chcípleNY.cz ![]()
Jo, mně to tentokrát připadá sakra blízko a sakra nebezpečný, na to, abych tvrdila, že se nám nic nemůže stát. Já se v takových výrocích už dost krotím. Naposled jsem si tak jako vnitřně naběhla, když jsem dceru uklidňovala, že se nemusí bát bouřky, protože se nám doma nemůže nic stát. Asi za 4 hodiny jsem zírala na zprávy o tornádu na Moravě.
A teda my sme mali tuto noc dramaticku. Monitor dychu nam zachránil Klaru, vdakabohu zanho
Mohučanka jestli ti můžu radit, tak jdi trochu později. Jestli to pořád funguje tak, jako před dvěma lety, tak na ten čas je pozváno třeba pět těhotných, postupně si je volají k doktorovi a na monitor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.