Kan on jedl celkem vsechno, krome kvetaku a paprik (to neji dodnes), ale malicko. A kdyz jsme ho nutili snist vic, vratil nam vsechno :(
Vše o těhotenství a dětech
continuity no rybu mi ani nenabízíme, ta by určitě neprošla všemi pravidly, které na rybu má. Oni svíčkovou taky milují, ale znáš to, jsou malý, klidně se rozhodnou, že ten den je důležitější vyházet všechny párátka a spočítat podtácky než jíst
kolikrát jsme jim to brali ještě na večeři, což jde, když seš tam autem, ne když je to uprostřed výletu.
Prave jsem zarezervovala termin na obcanku obcanku a pas pro malou...
betsey preboha!
betsey hlavne, ze to dobre dopadlo ![]()
MPLee
Blahopřeji k mateřské maturitě, telefonátu na toxikologickou linku. Já to mám za sebou od listopadu.
nektere matky tuto maturitu absolvuji az po 10 letech materstvi, kdyz vam ze skoly zavolaji, ze dite sezralo nastrouhane progresso. ![]()
![]()
dzizisketa no na to, že je ještě únor a už máme na kontě resuscitaci, hospitalizaci i hovor na TIS si myslim, že máme docela dobre skóre ![]()
Viktor si chodí utírat sopel do vypraného oblečení na sušáku. Samozřejmě do mých "lepších" kousků.
No taky jsem si toho mohla všimnout až v kanclu, že.
Pinot Noir prepáč ale ![]()
Nevim, jak moc se tu nosi, ale kdyby vam nektere zbyvalo prebytecne nositko ci satek na noseni deti, tak i to se da poslat na ukrajinu (letak na uvaz k satku by mel byt hotovy behem zitrejsiho dopoledne).
Kam, jak? Přesně jedno ergo nosítko tu mám nevyužitý.
dynda Aktualne jede zitra prvni varka v Prahy - kontakt pro predani Natalie - +420777930324
Pro ty, co chteji poslat odjinud (nebo satek)
, nebo nestihaji ted vikend, delam prechodny sklad ja na P11 kousek od OC Chodov - 720585348 (kontakt idealne sms, at se mi nevzbudi dite)
Dite včera spadlo na postavenou otevřenou knížku a pořídilo si slusnej monokl, vypadá jak korejčátko ![]()
MPLee vedete na plný čáře ![]()
Ti drobečci v horečce, co jsou jak hadrové panenky, jsou prostě ![]()
![]()
Pinot Noir uz zase nebo porad jeste? U nas obe deti, jedno zacalo minuly vikend, druhe ve stredu. Ja teda byla rada, ze se to rychle u obou zhouplo do te rymy s obyc.teplotou, porad mi jely v hlave ruzne hnusne scenare vcetne pims (a to ani nevim, jestli covid mel). Ale tohle je taky hnus, ja uz ty nudle nemuzu ani videt, navic do toho ty spojivky a usi, porad volam nejakym doktorum, vysavame a kapeme...
Gatita pořád, starší má jen rýmu, mladší horečku, zvracel, má kašel, průjem z hlenů. A já kašel, že mi chtějí prasknout plíce. Plus mě bolí hlava, dutiny, přitom rýmu nemám. ![]()
Pinot Noir je to hrozne neprijemny. Me uz tretim dnem dost boli v krku a mluvim jako ze sudu
. Tuto sezonu nas to drti neskutecne. Ale abych te potesila - mladsi uz je z toho po tydnu skoro venku, ted to teda prechazi do kasle, jak se to uvolnilo. Ja vcera uz vymekla a zavolala dr.o recept na lokalni atb. Akorat je to ted pitome, protoze on uz ma po tydnu doma roupy a je to s nim narocne. A ja s tim krkabolem energii neprekypuju a nejsem zrovna dobry animator, navic starsi ma jeste trochu teplotu, tak se mi s nima ven moc nechce. Musime to nejak vydrzet. At je klukum brzy lip, ty horecky jsou stresujici.
Gatita vy ať už jste taky fit! Je to náročné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.