Potrefenáhusa mě hrozně baví, jak jsou ty děti rozdílné a všechny boží
Ta opatrnost je někdy k nezaplacení ale. Máme teď psa po operaci, muže na 10 dní pryč.. takže chodím venčit krátce před dům i s ní. Včera mi zdrhla ze vchodu a po parkovišti utíkala jak blázen směrem do ulice a volala Nenenenene! Tak jsem přemýšlela, koho mám chytat dřív
Taky nás začla krmit. Akorát trvá na tom, že budeme dělat ham když ona řekne a sníme všechno, co by sežrala ona. Takže drobek, vlas, gumovou hračku, bahno oloupané z kola kočárku, hodně ožužlaný banán.. Když to odmítneme, začne se vztekat a prstíčama se nám snaží otevřít pusu, aby nám to tam mohla nacpat ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee to krmení je ale boží, naše nás krmí výhradně jidlem, ale kolem toho roku to často bylo jídlo, co vylovila z bryndaku, tedka teda už nějakou dobu jenom dela, ze nás nakrmi a na poslední chvíli s ďábelským smichem cukne
(dela to bohužel i Trnce, která už je z toho celkem otravena)
Potrefenáhusa jo, tenhle primitivní humor už taky naše začíná praktikovat. Dneska třeba měla na hraní plastelínu. Podívala se na mě a pomalu si jí sunula k puse. Těsně před pusou se zastavila, dostala záchvat smíchu, že to přece neudělá a vrátila jí zpátky. Aby si jí v zápětí teda nepozorovaně do tý pusy nacpala
Ti chudáci psi z toho musí být strašně zmatení. Ještě, že je Trnka fakt hodnej pes!
MPLee Jj, to dela taky, ale ona to nakonec do pusy nedá, jenom se hrozne směje, když řeknu, fuj, tohle do pusy nedavej
Trnka má svatou trpělivost, ted jak se holcicka naucila říkat ham, nejradši by Trnce menedžovala každý sousto
MPLee Ta se v životě vážně neztratí![]()
S tim hlídáním více dětí babičkama..kamarádcina máma hlidava děti čtyři (od dvou dcer). Děti 8,6,4 a 2, i přes noc. Ma teda k ruce jeste dědu. Kamarádka má toho nejmladšího a když jsem u ní byla na návštěva a přišla babička, ten malý se tak rozzářil, to bylo až dojemné, jak se mají rádi. Samozřejmě obdivuju.![]()
Zuzuli mám dceru - jedináčka. Věděla jsem, že nechci druhé dítě brzy (no bylo to o té dělbě práce doma, o tom mental loadu, o tom, že manžel měl poměrně náročnou dceru z 1.manželství). Jenže pak už se druhé nestihlo, a manžel se stal ex-manželem. jsem ve věku, kdy druhé už opravdu nebude a vlastně se mi strašně ulevilo, že je to dané a už se tím nemusím zabývat. Jen mě dodnes hrozně žerou reakce (většinou komplet cizích) lidí. Typicky otázka na děti, já: mám dceru. Odpověď: JENOM..???
Ale z lepšího soudku, teď v šantánu s kámoškou (má děti dvě) a nějací chlapíci si strašně chtěli povídat a z debaty vyšly děti najevo a oni: vy dvě UŽ máte DĚTI..???![]()
(měli trochu popito, noo)![]()
Pavlena haha to je dobry "vy UZ mate deti" :D

Synova hlaska: tam je pokazena siska, psicek ju pokusal a teraz ma v pusinke pokazene zuby a sa z toho pokaka :D
ma obdobie tahania sisiek domov a obcas su nejake znicene tak som mu raz povedala ze to vyzera akoby ju zvieratko rozkusalo napriklad psik. zvysok doplnil sam
Zuzuli Jedno dítě se ti vejde ještě pohodlně do postele, na dovoleny do dodávky, proste všude se vyspite všichni tři na manželský!
Jedno dítě úplně snadno zmenežujes, jako ten poměr 2 dospěly-1 děcko a ještě v zařízení, je úplně luxusní. Já už trajdam všude, kino, hospoda, kosmetika, dovolena ... o vodeni do školky se stridame, o večerní cirkus taky. Když jsme všichni doma, tak taky dělíme čas na všichni 3, já +dítě, sambo+dítě ... takže ti zbyde i čas na sebe! Čtu, venuju se koníčkům, doma mám uklizeno, jsem vyspana, pracuju ... malýmu jsou 3 a kus, jakoze to jsem ani nečekala! Skvělý to je proste
!
Ale nehledě na to - kašli teď na to, co ti řekli. Fakt vůbec nemůžeš tušit, jakým směrem se ti život obrátí. Mám kolem sebe takový příběhy ... holku, co chtěla jedno a ma jich 5 (cast vyženila), pár co těsně před dokončením adopce přišel ke svému vlastnímu, jak slepý k houslim ... holku, co chtěla moc rodinu a snoubenec ji opustil týden před svatbou - do 2 let měla dvě děti s jiným, jsou spolu šťastně už 7 let. Tím chci říct, ze je předčasné to úplně uzavírat, at to teď vypadá jakkoli jednoznačně. Budeš mít tolik děti, kolik budeš chtít - ale já teda doporucuju chtít jedno ![]()
MP Meri teda tys to tak vylíčila že budu snad losovat který dítě pošlu dál
(vtip)
MP Meri presne nad tym som vcera rozmyslala, ze keby mam len Alicu, bola by som uz takmer uplne slobodna. Ked ma muz rannu, vyzdvihol by ju zo skolky a ja by som mohla ist po praci cvicit, s kamoskou na kavu, hocikam a vratit sa trebars o polnoci, ist prec na cely vikend alebo aj na tyzden a pohoda.
A ako mam mat ten jogovy trening, no kazdy den rozmyslam, ci to predsa len nezrusim, ci Klare nezarobim tym na traumu. Stale mi bezia hlavou scenare, ako Klara padne mame z postele, ked ju necha chvilu bez dozoru, ako ju pohryzie našich pes ked sa uz bude plazit a začne mu robit zle, ako bude bezo mna cely den plakat...No keby mam len Alicu, tak nic taketo neriesim, proste by som sa cely vikend bez stresu školila a netrapila sa tym, či je Alica bezo mňa ok
MP Meri tak syn má 5,5 a takýto level predpokladám dosiahneme, keď bude mať 10
letfenixa No, nevím co bych ti na to řekla
Asi že prostě kombinace povahy dítěte + povahy matky.
Kde se dají pořídit levně plenky, nějaké doporučení nebo tipy na obchody, e-shopy a tak...děkuji
Přesně, včera jsem se dojímala y jaký už je Rosťa parťák a je s ním pohoda, dají se s ním podnikat zajímavé věci, a co jsme to proboha s tím druhým provedli![]()
dzizisketa to si taky říkám
navíc já tu "svobodu" měla už dva roky, dítě ve školce, tatínek funguje nadstandardně. A teď tady funím s bubnem místo břicha...
Jo a prosím tě, včera jsme se objednávala na kontrolu do porodnice a řekli mi, že si mám s sebou vzít svačinu...to je to na tak dlouho?
No někdy jo
Já tam byla hodinu a půl, bez monitoru, ale za tu dobu přijímali tři ženy k porodu, takže ty mají přednost. Ale kdyby bylo nejhůř, mají tam hned ve vestibulu automaty s pitím i jídlem, kde se dá platit i kartou. Nově tam mají i automat s různými jogurty a nějakými čerstvými sendviči, ne jen sušenky a coca-colu, to jsem ve středu čuměla ![]()
dzizisketa aha, dik moc! Já tam jdu na 9:30, tak jsem si říkala, že se ráno nasnidam a po kontrole naobedvam, ale sestřička mě znejistela ![]()
A taky díky za připomenutí kadeřníka, už jsem objednaná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.