Karja No zejo? Dik za support.
Tatana je bozi jmeno, ja jsem bez prdele kdysi chtela i Natasu, prijde mi to strasne husty. No, jsem rada, ze ji nemam.![]()
Vše o těhotenství a dětech
Luna No je to hustý jméno! Ale u tohodle asi dvakrát platí, že jak u koho;-)
Termín porodu mám 14. 3. (podle screeningu) nebo 16. 3. (podle ms). Na kdy se muž objednal k zubaři? Ano, na 15. 3.! A ještě jen sebe, i když jsem mu říkala, ať objedná i Rosťu.
Tak Viki má antibiotika, modlím se, ať to pomůže, 41,8°C už na teploměru vidět opravdu nechci. ![]()
Pinot Noir Jezis
chudak a chudaci vy. At je rychle v poradku.
Pinot Noir chudák malej. ![]()
Držím palce, to je fakt moc.
Pinot Noir a ježiš, tak ať mu brzy zaberou!
dzizisketa
když to dobře půjde, tak to nebude tvůj problém.
Pinot Noir Chuďátko :o( ať mu ty antibiotika zaberou co nejdřív.
Pinot Noir uf, no držím moc palce
Pinot Noir to je opravdu osklivy cislo. Ted uz bude dobre!
Pinot Noir
chudacik, nech mu rýchlo zaberú ![]()
Konečne som dnes chcela po neviem akej dlhej dobe ísť SAMA do pár obchodov, tak o pol 4 začal syn revat, že je unavený a chce ist spat a so mnou, tato mu nestačí. Vytočil ma do biela, spal dve hodiny, plus sme tu mali výpadok prúdu, takže keď sa zobudil, mohla som ísť do kelu. A po spánku reval tiež. Lebo nešiel prúd, lebo chce čokoládový jogurt, lebo nechce tata v kuchyni. Ja už na to fakt nemám.
letfenixa blby dotaz - proc jsi neodesla, dokud spal?
letfenixa no pekne, to naštve. Prosim ťa a keď išiel spať o pol štvrtej a spal dve hodiny, tak kedy ide večer spať? Alica by išla tak o jednej rano tipujem
Mne stačí, keď náhodou zaspí v škôlke, tak to tu máme večer rodeo do desiatej ![]()
Jako je super, že už dcera dojde docela kus bez kočárku. Nevím proč mě napadlo jí vzít na výlet tramvají do Levných knih, které mi připoměla Potrefenáhusa Pěkný nápad, kdybych neměla takové nevolnosti, že jsem musela během těch 6 zastávek 2x vystoupit z tramvaje a kdybych domyslela, že dítě bude v obchodě chtít všechno a hlasitě pokřikovat "toto! Toto!" a u toho nadšeně dupat na místě a pískat
Takže mě to stálo tisícovku a zabily jsme půl odpoledne
No nic, příště zase objednávám online!
Pinot Noir to je strašné číslo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.