Evaeva 2 týdny od jejího prvního pupínku přesně. A to jsem ještě ráda, inkubačka může být až 3 týdny.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee pujde to dobre! To jen ja jsem dneska plna zazitku z dopoledniho hlidani Tondovyho bratranka. Je to uplne mily a hodny dite, ale jak byli dva, tak me to dost vycerpalo:D ja nejsem na vic deti stavena. Mit to doma furt, tak bych je rano musela ztriskat a servat a pak by mozna fungovali![]()
![]()
MPLee na to přiřazování je strašně brzo, naše to zacala dělat až teď, v roce a půl, barvy zatím vůbec
Ale tuhle sama od sebe nahazela hmatej a najdi do jedny krabice a duplo do druhy a skoro vůbec to nespletla
a gratuluju ![]()
Sairon aha, tak to jsem to blbě pochopila. To jsem si právě myslela, že to bývá dva týdny po. I to je teda hrozná doba.
Potrefenáhusa tak před půl rokem jsem mu čípky dávala, ale po dvou kusech to prokoukl a začal se bát přebalování. Jídla se bojí celoživotně, tam není, co pokazit, tak mi to připadá lepší takhle.
711990 to je jako se vším. Zvykla by sis. Navíc při vhodně zvoleném odestupu jedno stráví minimálně půl dne ve školce
Kromě těch (většiny) dní, kdy jsou s nudlí u nosu doma![]()
Evaeva jo, hlavne kdyby to byly fakt dvojcata(kluci sou stejne stary), tak by uz touhle dobou byli zvykli a nebo ja v blazinci. Takhle den zacal tim, ze Tonda se choval jak magor a malem bratrankovi ublizoval a kradl mu jidlo a tak, ze jsme jim musely prepazit obyvak a svacili kazdej jinde
pak jsme je(nebyla jsem na ne sama, ale s moji mamou) pul hodiny premlouvaly ze jdeme ven, pak jsme se kazda snazila jednoho obliknout, pak je venku udrzet ve stejnym smeru, vzdycky jeden protestoval a obracel to domu...no vesely to bylo. Ale pred obedem uz skoro spolupracovali![]()
711990 jo dvě stejně starý takhle malý děti jsou podle vždycky náročné, a když nežijí spolu a nejsou sladěný (a ty nemáš systém)
ještě, že jste byly dvě. To si neumím představit mít k mladšímu ještě jednoho stejně velkého, aspoň nějaký odestup musí být.
711990 Evaeva no třetí kolo 100% nejedu!!! Já si pak vzpomněla, že příšerný průběh prvního těhotenství byl hlavním důvodem, proč jsem ještě ve 3 letech dcery myšlenku na druhé odmítala. Ale pak jsem se asi nějak ukolébala relativně bezpracným životem "školka-práce-zábava" a zapomněla...![]()
MPLee držím moc palce!
@Evaeva 21 měsíců asi? Jako já doufám, že to bude fajn. Dcera je fakt hodná a šikovná. Spíš si hrozně užívám to cvičení a plavání s ní a měla jsem plány co všechno vyzkoušíme za další aktovity... No ono se to nějak utřese a snad to budeme zvládat i dál.
711990 Tak já se považuju za docela odplného jedince, tábory mě zocelily. A aspoň jedno odpoledne tu mám sousedku, ale ta už je větší, tak to jde a i dceru docela zabaví občas. No a taky dcera byla mimino pro začátečníky, tak si chci ověřit, jestli teď přijde satáně.
Potrefenáhusa Mě občas naše překvapí. Dneska třeba vytáhla z šatny svoje boty, když jsem nestihla zavřít včas dveře. A když jsem řekla, že přece ví, že s botama si hrát nemá a ať je kouká vrátit - tak se otočila, dala je i do správné police a ještě za sebou zabouchla dveře. Pak teda po cvičení zdrhla od kočárku, když jsem nás oblíkala a našla jsem jí jak si máchá ručičky v těch dětských záchodech
Ale doma teď existují v podstatě jen tatry, jen teda uplně nechápe, co s nima má dělat ![]()
A vyzkoušeli jsme hřiště v parku Zahrádky a prý dobrý ![]()
Edit: smazáno foto
Mohučanka já mám ty těhotenství bezproblémové, mám klasické projevy, ale v mezích zákona
i ty děti mám bezproblémové. No akorát manžel to nějak nevidí![]()
MPLee tyjo ta akrobacie!!!
MPLee jo, to bude dobrý! Za mě ideální odestup a tvoje holčička je fakt šikovná, to půjde dobře. My zvládali i cvičení a plavání, cvičení v pohodě, ale na plavání jsem potřebovala hlídače, no. Ale jsou i matky (zřejmě odolnější
), co to zvládají se dvěmi dětmi.
Evaeva tak to je super. Mně bylo 5 měsíců blbě a pak přišly nevšední komplikace, v obou případech. Ale porod i první dcera byly úplně bez problémů, tak se k tomu upínám i teď a doufám, že to klapne.
Mohučanka určitě jo! Už je to skoro na spadnutí vlastně, co? Taky už máš velké to první dítě, což je na začátku výhoda - to musím přiznat, i když kopu za menší odestupy![]()
Evaeva no, tři a půl týdne do termínu, už aby to bylo. Zrovna dneska jsem vyplňovala papíry do porodnice a musím vyhrabat oddací list...
Sairon můžeš zkusit koupele ve slabém ( blederuzovem) roztoku hypermanganu, do očí NE!
Na špičku nože, důkladně rozpustit, až to přestane barvit, posadit tam dítě a omýt. Voda by měla být spíš vlažná.
Mohučanka budu držet palce!
Pinot Noir chudák Viktor a ještě větší chudák ty.
Tak ať už se teplota srovná a není třeba bojovat....
Pinot Noir Dcera mezi jedním a druhým rokem taky nebyla ochotná pobrat nurofen z toho dávkovače, tak jsem jí ho míchala s džusem a dávala z lahvičky. Třeba by to tak líp vzal i Viktor.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.