Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:38

Evaeva 2 týdny od jejího prvního pupínku přesně. A to jsem ještě ráda, inkubačka může být až 3 týdny.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:39

MPLee pujde to dobre! To jen ja jsem dneska plna zazitku z dopoledniho hlidani Tondovyho bratranka. Je to uplne mily a hodny dite, ale jak byli dva, tak me to dost vycerpalo:D ja nejsem na vic deti stavena. Mit to doma furt, tak bych je rano musela ztriskat a servat a pak by mozna fungovali

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:40

MPLee na to přiřazování je strašně brzo, naše to zacala dělat až teď, v roce a půl, barvy zatím vůbec 

Ale tuhle sama od sebe nahazela hmatej a najdi do jedny krabice a duplo do druhy a skoro vůbec to nespletla 

a gratuluju

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 20:40

Sairon aha, tak to jsem to blbě pochopila. To jsem si právě myslela, že to bývá dva týdny po. I to je teda hrozná doba.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:41

Potrefenáhusa tak před půl rokem jsem mu čípky dávala, ale po dvou kusech to prokoukl a začal se bát přebalování. Jídla se bojí celoživotně, tam není, co pokazit, tak mi to připadá lepší takhle. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 20:42

711990 to je jako se vším. Zvykla by sis. Navíc při vhodně zvoleném odestupu jedno stráví minimálně půl dne ve školceKromě těch (většiny) dní, kdy jsou s nudlí u nosu doma

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:45

Evaeva jo, hlavne kdyby to byly fakt dvojcata(kluci sou stejne stary), tak by uz touhle dobou byli zvykli a nebo ja v blazinci. Takhle den zacal tim, ze Tonda se choval jak magor a malem bratrankovi ublizoval a kradl mu jidlo a tak, ze jsme jim musely prepazit obyvak a svacili kazdej jindepak jsme je(nebyla jsem na ne sama, ale s moji mamou) pul hodiny premlouvaly ze jdeme ven, pak jsme se kazda snazila jednoho obliknout, pak je venku udrzet ve stejnym smeru, vzdycky jeden protestoval a obracel to domu...no vesely to bylo. Ale pred obedem uz skoro spolupracovali

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 21:01

711990 jo dvě stejně starý takhle malý děti jsou podle vždycky náročné, a když nežijí spolu a nejsou sladěný (a ty nemáš systém)ještě, že jste byly dvě. To si neumím představit mít k mladšímu ještě jednoho stejně velkého, aspoň nějaký odestup musí být.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. února 2022 21:02

711990 Evaeva no třetí kolo 100% nejedu!!! Já si pak vzpomněla, že příšerný průběh prvního těhotenství byl hlavním důvodem, proč jsem ještě ve 3 letech dcery myšlenku na druhé odmítala. Ale pak jsem se asi nějak ukolébala relativně bezpracným životem "školka-práce-zábava" a zapomněla...

MPLee držím moc palce! 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. února 2022 21:02

@Evaeva 21 měsíců asi? Jako já doufám, že to bude fajn. Dcera je fakt hodná a šikovná. Spíš si hrozně užívám to cvičení a plavání s ní a měla jsem plány co všechno vyzkoušíme za další aktovity... No ono se to nějak utřese a snad to budeme zvládat i dál.

711990 Tak já se považuju za docela odplného jedince, tábory mě zocelily. A aspoň jedno odpoledne tu mám sousedku, ale ta už je větší, tak to jde a i dceru docela zabaví občas. No a taky dcera byla mimino pro začátečníky, tak si chci ověřit, jestli teď přijde satáně. 

Potrefenáhusa Mě občas naše překvapí. Dneska třeba vytáhla z šatny svoje boty, když jsem nestihla zavřít včas dveře. A když jsem řekla, že přece ví, že s botama si hrát nemá a ať je kouká vrátit - tak se otočila, dala je i do správné police a ještě za sebou zabouchla dveře. Pak teda po cvičení zdrhla od kočárku, když jsem nás oblíkala a našla jsem jí jak si máchá ručičky v těch dětských záchodech  Ale doma teď existují v podstatě jen tatry, jen teda uplně nechápe, co s nima má dělat

A vyzkoušeli jsme hřiště v parku Zahrádky a prý dobrý

Edit: smazáno foto

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 21:03

Mohučanka já mám ty těhotenství bezproblémové, mám klasické projevy, ale v mezích zákonai ty děti mám bezproblémové. No akorát manžel to nějak nevidí

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 28. února 2022 21:04

MPLee tyjo ta akrobacie!!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 21:07

MPLee jo, to bude dobrý! Za mě ideální odestup a tvoje holčička je fakt šikovná, to půjde dobře. My zvládali i cvičení a plavání, cvičení v pohodě, ale na plavání jsem potřebovala hlídače, no. Ale jsou i matky (zřejmě odolnější), co to zvládají se dvěmi dětmi.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. února 2022 21:08

Evaeva tak to je super. Mně bylo 5 měsíců blbě a pak přišly nevšední komplikace, v obou případech. Ale porod i první dcera byly úplně bez problémů, tak se k tomu upínám i teď a doufám, že to klapne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 21:10

Mohučanka určitě jo! Už je to skoro na spadnutí vlastně, co? Taky už máš velké to první dítě, což je na začátku výhoda - to musím přiznat, i když kopu za menší odestupy

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. února 2022 21:18

Evaeva no, tři a půl týdne do termínu, už aby to bylo. Zrovna dneska jsem vyplňovala papíry do porodnice a musím vyhrabat oddací list...

Online continuity
43179 příspěvků moje polička 28. února 2022 21:21

Sairon můžeš zkusit koupele ve slabém ( blederuzovem) roztoku hypermanganu, do očí NE!

Na špičku nože, důkladně rozpustit, až to přestane barvit, posadit tam dítě a omýt. Voda by měla být spíš vlažná.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 21:26

Mohučanka budu držet palce!

Online Tabea
8142 příspěvků moje polička 28. února 2022 21:28

Pinot Noir chudák Viktor a ještě větší chudák ty. Tak ať už se teplota srovná a není třeba bojovat....

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 28. února 2022 21:29

Pinot Noir Dcera mezi jedním a druhým rokem taky nebyla ochotná pobrat nurofen z toho dávkovače, tak jsem jí ho míchala s džusem a dávala z lahvičky. Třeba by to tak líp vzal i Viktor.