Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:13

Pinot Noir

Jednou, když měla dcera teplotu, jsme to dotáhli na 37,8 a to ležela jak mrkev

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:13

MPLee já to sem zapomněla napsat, ale byly jsme tam minulej tejden a koupila jsem tam moc pěkný kartičky se zviratama (baví ji ted hodně přiřazování figurek k obrázkům) a ještě vyklapeci knihu zvířata a stroje, přesně co má naše dite rádo, Akorat se vyklapi do různých stran a já to nestiham zavirat driv než otoci stranu, tak asi dlouho nevydrží 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:24

Mohučanka my měli takhle první rozvičku po druhý hexe v 5 měsících. Spát šla bez teploty a o půlnoci měla 39,8 

od ty doby si dáváme pozor a dáváme Nurofen hned, stejně to vzdycky leze přes 38

nemocna (asi) byla jen jednou, měla 3 dny horečky bez jakýchkoli jiných priznaku (vyhodnoceno doktorkou jako lehká viróza) a měla 39 taky, ani nebyla moc zvadlá 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:26

Potrefenáhusa Vzala jsem kartičky První slova, ale sakra, mě nenapadlo, že se dají použít na přiřazování! A to už sbírám Schleich zvířátka. No tak budeme muset ještě jednou  

Já objevila zapadlou Jak to žije u veterináře a ještě pár dalších hýbacích jsem vzala. A pak nějaké drobné hry a psací potřeby, co přibalím zítra do balíku po uprchlíky. 

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:32

MPLee veterináře jswm si nevšimla, já sice měla dite v kočáru, ale na všechno chtělo sahat a ty uličky tam jsou fakt malý, tak ksem to rychle popadla a sly jsme (ale ty první slova jsem vzala taky :-)

Akorat jsem ty zvířata musela vytridit a schovat ty, ke kterym nemáme schleich zvířata, jinak by mě utejrala

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:46

MPLee tyjo vy uz jezdite bez kocaru??? Jsi husta! A jak jako nevolnosti? Nejaka dalsi vlna se nam tu tvori?

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:51

Mohučanka Viktor i při 41,8 bojuje proti Nurofenu, musím ho zakleknout a fakt drsně mu to napustit mezi zuby a tvář, jinak to vyplivne. Člověk by řekl, že něco s dvanácti kily a pár desetin stupně před smrtí nemůže mít sílu, ale má jak lev! 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:53

711990 já se bála zeptat jsem si vzpomněla, jak jsem na podzim zvracela do odpadkového koše u školky a dcera mi říkala Maminko, podrž si vlásky... brrrrr.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. února 2022 19:58

Pinot Noir to je strašný. My to asi nějak máme v rodině, já taky nemívám téměř nikdy teplotu, ale zas nás zničí cokoli na 37,5. No, držím palce, ať je to dobrý.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:02

Mohučanka aaaaaa

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:07

Pinot Noir nebyly by u vás ještě schudny cipky? Já davam jenom ty, naše sirup taky nesnasi a je toho strašně moc, ten čípek je otázka sekundy 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:16

711990 Mohučanka   No jako toto byl první větší výlet. Jinak dáváme zásilkovnu 150m od bytu, jednou jsme došly do Dvora na Kobylisích, to je asi 300m a zpátky jsme jely tramvají  Když ona už v kočáru moc sedět nechce a snaží se dostat ven. Toleruje ho jen na spánek nebo pokud má nepřetržitý přísun potravy. 
A jo no, vypadá to, že zahajuju druhou vlnu k ročníku 2021. Vůbec jsem se ze zdejšího vlákna a především od @Karja nepoučila! Ale teda ještě to může dopadnout všelijak, je to uplný začátek (takže mě je blbě, psa máme po operaci, dítě bojkotuje kočárek a muž je na 2 týdny pryč ). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 20:17

Mohučanka ježiš! Mě bylo podruhé hůř než poprvé, ale zvracela jsem jen jeden týden a naštěstí pokaždé doma.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 20:19

MPLee potichu gratuluju! Když je ti blbě, je to dobré znamení. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:22

MPLee tak drzim palce:) ale teda zjevne ses fakt nepoucila!:D 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:27

711990 nikdy jsem nebyla uplně bystrá  Jako trochu pochybuju, jak to jako chci zvládnout a sama nechápu kdy jsem změnila názor. Ale jako ještě, že se to stalo tak rychle, protože dcera už začíná být fakt docela parťák a nevím, jestli by se mi pak už chtělo zase do těch miminích omezení. 
Evaeva  děkuju

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:29

Potrefenáhusa naše ještě nepřiřadí nic, ani barvy. Takže to má čas, proto jsem tam teď ty zvířata nechala, že jich má dost v knížkách. No ale jsem nalomená se pro ně vrátit!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 28. února 2022 20:33

Tak k těm marodům, krtek chytil od příšerky neštovice,od pátku je osypaný uplně otřesně, má to všude, v očích, v noci nespí, když na něj sáhnu tak fňuká že ho to bolí A příšerka šla dnes po měsíci! do školky, a odpoledne mi ji předávali uplakanou s komentářem, že celý den poplakává a stěžuje si že ji bolí hlava. Doma v tom pokračovala a teď večer se u umývání pozvracela

Já si v tom říjnu dělala srandu, že se ty nemoci potáhnou až do dubna, ale vážně by mě nenapadlo že budu tak blízko k pravdě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 20:33

MPLee kolik budou mít případně děti odestup? Já jsem pořád spokojená s tím skoro dvouletým. A s tím návratem k miminím omezením to mám úplně stejně:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. února 2022 20:36

Sairon chudák! A to se osypal takhle dlouho po ní, jo? Koukám, že neštovice se nám případně postarají o zábavu klidně na dva měsíce