Jednou, když měla dcera teplotu, jsme to dotáhli na 37,8 a to ležela jak mrkev ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee já to sem zapomněla napsat, ale byly jsme tam minulej tejden a koupila jsem tam moc pěkný kartičky se zviratama (baví ji ted hodně přiřazování figurek k obrázkům) a ještě vyklapeci knihu zvířata a stroje, přesně co má naše dite rádo, Akorat se vyklapi do různých stran a já to nestiham zavirat driv než otoci stranu, tak asi dlouho nevydrží

Mohučanka my měli takhle první rozvičku po druhý hexe v 5 měsících. Spát šla bez teploty a o půlnoci měla 39,8
od ty doby si dáváme pozor a dáváme Nurofen hned, stejně to vzdycky leze přes 38
nemocna (asi) byla jen jednou, měla 3 dny horečky bez jakýchkoli jiných priznaku (vyhodnoceno doktorkou jako lehká viróza) a měla 39 taky, ani nebyla moc zvadlá
Potrefenáhusa Vzala jsem kartičky První slova, ale sakra, mě nenapadlo, že se dají použít na přiřazování! A to už sbírám Schleich zvířátka. No tak budeme muset ještě jednou
Já objevila zapadlou Jak to žije u veterináře a ještě pár dalších hýbacích jsem vzala. A pak nějaké drobné hry a psací potřeby, co přibalím zítra do balíku po uprchlíky. 
MPLee veterináře jswm si nevšimla, já sice měla dite v kočáru, ale na všechno chtělo sahat a ty uličky tam jsou fakt malý, tak ksem to rychle popadla a sly jsme (ale ty první slova jsem vzala taky :-)
Akorat jsem ty zvířata musela vytridit a schovat ty, ke kterym nemáme schleich zvířata, jinak by mě utejrala
MPLee tyjo vy uz jezdite bez kocaru??? Jsi husta! A jak jako nevolnosti? Nejaka dalsi vlna se nam tu tvori?![]()
Mohučanka Viktor i při 41,8 bojuje proti Nurofenu, musím ho zakleknout a fakt drsně mu to napustit mezi zuby a tvář, jinak to vyplivne. Člověk by řekl, že něco s dvanácti kily a pár desetin stupně před smrtí nemůže mít sílu, ale má jak lev!
711990 já se bála zeptat
jsem si vzpomněla, jak jsem na podzim zvracela do odpadkového koše u školky a dcera mi říkala Maminko, podrž si vlásky...
brrrrr.
Pinot Noir to je strašný. My to asi nějak máme v rodině, já taky nemívám téměř nikdy teplotu, ale zas nás zničí cokoli na 37,5. No, držím palce, ať je to dobrý.
Mohučanka aaaaaa![]()
Pinot Noir nebyly by u vás ještě schudny cipky? Já davam jenom ty, naše sirup taky nesnasi a je toho strašně moc, ten čípek je otázka sekundy
711990 Mohučanka No jako toto byl první větší výlet. Jinak dáváme zásilkovnu 150m od bytu, jednou jsme došly do Dvora na Kobylisích, to je asi 300m a zpátky jsme jely tramvají
Když ona už v kočáru moc sedět nechce a snaží se dostat ven. Toleruje ho jen na spánek nebo pokud má nepřetržitý přísun potravy.
A jo no, vypadá to, že zahajuju druhou vlnu k ročníku 2021. Vůbec jsem se ze zdejšího vlákna a především od @Karja nepoučila! Ale teda ještě to může dopadnout všelijak, je to uplný začátek (takže mě je blbě, psa máme po operaci, dítě bojkotuje kočárek a muž je na 2 týdny pryč
).
Mohučanka ježiš! Mě bylo podruhé hůř než poprvé, ale zvracela jsem jen jeden týden a naštěstí pokaždé doma.
MPLee potichu gratuluju! Když je ti blbě, je to dobré znamení.
MPLee tak drzim palce:) ale teda zjevne ses fakt nepoucila!:D
711990 nikdy jsem nebyla uplně bystrá
Jako trochu pochybuju, jak to jako chci zvládnout a sama nechápu kdy jsem změnila názor. Ale jako ještě, že se to stalo tak rychle, protože dcera už začíná být fakt docela parťák a nevím, jestli by se mi pak už chtělo zase do těch miminích omezení.
Evaeva děkuju ![]()
Potrefenáhusa naše ještě nepřiřadí nic, ani barvy. Takže to má čas, proto jsem tam teď ty zvířata nechala, že jich má dost v knížkách. No ale jsem nalomená se pro ně vrátit! ![]()
Tak k těm marodům, krtek chytil od příšerky neštovice,od pátku je osypaný uplně otřesně, má to všude, v očích, v noci nespí, když na něj sáhnu tak fňuká že ho to bolí
A příšerka šla dnes po měsíci! do školky, a odpoledne mi ji předávali uplakanou s komentářem, že celý den poplakává a stěžuje si že ji bolí hlava. Doma v tom pokračovala a teď večer se u umývání pozvracela ![]()
Já si v tom říjnu dělala srandu, že se ty nemoci potáhnou až do dubna, ale vážně by mě nenapadlo že budu tak blízko k pravdě![]()
MPLee kolik budou mít případně děti odestup? Já jsem pořád spokojená s tím skoro dvouletým. A s tím návratem k miminím omezením to mám úplně stejně:)
Sairon chudák! A to se osypal takhle dlouho po ní, jo? Koukám, že neštovice se nám případně postarají o zábavu klidně na dva měsíce![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.