DruI víš co, já ho přeperu, nějak to do něj dostanu, teď do něj budu takhle násilně lít antibiotika. Spíš mě udivuje, že nejen, že v tak příšerné horečce vnímá, ale má i energii se bránit. Normální člověk by ležel v polokomatu a jak placka.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee Jéé dobrý, tak já taky zatim jen tak potichoučku poplácávám po ramenou!
Ty jo, se mi zdá, že tady asi nějak málo píšu, pak mi takhle doma vlčíte! Neee to bude dobrý, jen přežít to blití a tu prvotrimestriální unavu, to je strašně vyčerpávající no! A pak jako psychicky už člověk zvládne ledacos, hranice má jen fyzická část člověka!
Evaeva jo, hlavne kdyby to byly fakt dvojcata(kluci sou stejne stary), tak by uz touhle dobou byli zvykli a nebo ja v blazinci. Takhle den zacal tim, ze Tonda se choval jak magor a malem bratrankovi ublizoval a kradl mu jidlo a tak, ze jsme jim musely prepazit obyvak a svacili kazdej jinde
pak jsme je(nebyla jsem na ne sama, ale s moji mamou) pul hodiny premlouvaly ze jdeme ven, pak jsme se kazda snazila jednoho obliknout, pak je venku udrzet ve stejnym smeru, vzdycky jeden protestoval a obracel to domu...no vesely to bylo. Ale pred obedem uz skoro spolupracovali
Dost presnej popis myho beznyho dopoledne. ![]()
Pinot Noir Snad to bude brzo dobrý, jak zaberou ta atb, tak to snad půjde hned dolů. na co mu u doktora přišli, pokud jsi to sem nepsala? Hele kamarádka nemohla do dítěte dostat atb, museli jet snad dvakrát na pohotovost a jednou prej přijeli, sestřička podala dítěti prášek a sklenku s vodou, dítě to polklo a doktor se sestrou se podíval na matku jak na debila a jeli domů.
Pinot Noir Dcera teda takhle vysokou horecku nikdy nemela, ale ani kdyz mela skoro 40, jsem do ni zadnej lek pusou nedostala. Ted mela prujem a horecku jako reakci na MMR vakcinu a nemohla jsem do ni dostat ani vodu, ani leky. Nechapu, kde se v tom devitikilovym vyzablym telicku bere tolik sily.
Vari Hele na to často myslim, že když jsou třeba dvojčata v takovym tim tupym věku, že nějak obě dvě lezou, jak se to jako dělá? prostě zavřeš oči? Že já jsem někdy byla fakt štastná, že aspon to starší dítě nemusim třeba na hřišti hlídat nebo se nevrhne jen tak přes silnici a tak....
Karja Myslis venku? Ksiry a oploceny hriste. :-) Plus celkova otupelost. :-)
Karja no možná to po tobě brzo přeberu!
Ale ne, zatím jsem optimista. Ta únava je teda hustá, poprvé mi to nepřišlo. Teď se prioritou dne stal odpolední šlofiček, zatím co dcera spí. Od rána to vyhlížím a upínám se k tomu. A jakmile se probudí, už se těším, až půjde spát zase večer
Tlapkám, dodnes jsem nezapomněla, jak jsem asi půl hodinu trávila tím, že jsem jedno dvojče, když jsem se s nimi vydala ven bez kočáru, nadšená tím, že se obě rozchodily, poponesla o deset metrů blíže domu a druhé se mi zatím rozběhlo pryč. Bavilo je to, potvůrky, velmi![]()
MPLee tohle je obrovská výhoda malých odestupů, ten odpolední šlofík
Já vstávala před osmou, když šel muž do práce, a v půl jedenácté už mi zase padala hlava. Bez šlofíka nevím, jak bych přežila. Ale tohle blbé období uteče jako voda, jaro už si užiješ.
Vari jezis ses svata, fakt!
... a pak přijde třetí trimestr a zase začne odpoledne spát. Zaplať pánbůh za to, že Rosťa ještě šlofík po obědě potřebuje.
dzizisketa hele minule jsem v 9. mesici zvladla skialpy, ten zacatek byl vyrazne horsi. Tak snad i ted. I kdy teda zatim jsem mozna v takovem utlumu i z tech udalosti ve svete, priznavam ze to ve me vyvolava v podstate nepretrzitou uzkost.
Pinot Noir ja si ted uvedomila, kdyz mel syn ctyricitky a neslo to dolu, tak mi svagrova (magistra) psala, at mu toho dam vic, klidne dvojnasobek, ze jsou ty leky vlastne hrozne podhodnocene.
Tak já poprvé na konci osmého taky běžela canicrossový závod. Ale teď je ta únava neovladatelná, celkově je druhé náročnější.
Lamicka o maličko víc jsem mu určitě dala, počítám vždycky s nějakou ztrátou, že něco vybryndá, vykašle... Ale už jsem to násilí vychytala natolik, že ani ke ztrátám nedochází.
A zjistila jsem, že Nurofen funguje líp než Panadol.
A všem děkuju za účast a podporu, je to vyčerpávající, navíc v kombinaci s ostatním děním. Ale antibiotika jsou zázrak, tři hodiny po první dávce se probudilo povídavé dítě, které se se lžící vyškrábalo na židli a čekalo na vývar, po plné misce snědlo půl pytle biosaurů a pak šlo hrát s bráchou na schovávanou. ![]()
MPLee potichoučku gratuluju a mám radost ![]()
Pinot Noir at je brouckovi uz jen lip
MPLee dzizisketa No tvl, skialpy a canicross
Vy jste teda dobrý, to já se od července motám mezi záchodem a postelí ![]()
Život mi zachraňuje jedině školka a možnost práce z domova, z té postele.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.