dzizisketa MPLee presne, pri druhom som mala oveľa silnejší pocit únavy, na poobedny slofik som sa tešila celé dopoludnie. Zatiaľčo pri prvom som až do nástupu na materskú vstávala ráno pred šiestou do práce a dala to celý deň. Ale asi je to tým, že v tej práci človek je nejak viac v strehu alebo čo :)
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir no a to si zober, že ja mám toho druhého veľmi dobrého jedaka, celý deň len pýta "mňamku" ale s nurofenom sladkým jak cecek bojujeme rovnako ako ty. Zatiaľčo starší, nejedak si ho pýta aj keď je zdravý a je schopný chorobu predstierať
. Želám nech atb rýchlo zaberú a bude skoro fit ![]()
Že ja to tu tak spamujem, ale posledné dni som žila len Ukrajinou.. ale dnes sa musím posťažovať..v sobotu v noci starší vracal (spal u mamy aj s mojou sestrou a jej deťmi), odvtedy bol v pohode, tak sme mysleli, že len mu niečo nesadlo. Dnes po plavárni znova a najhoršie, že aj mama ale tá má hroznú ale hroznú črevnú pliagu, tak je to asi nejaká viróza. No to sme jej k zajtrajším sedemdesiatym narodeninám dali pekný darček ![]()
Mohučanka já hlásím akorát pěší výlety po Šumavě na konci osmého měsíce
dzizisketa já si na konci taky občas po obědě lehla, ale s tou únavou na začátku se to nedalo srovnat, ta mě naprosto ochromovala. Máš pravdu, že podruhé je to náročnější, ale tu únavu si pamatuju i z prvního těhotenství, vždycky jsem dvě hodiny po obědě předstírala nějakou práci, ale nejradši bych to zakončila na klávesnici![]()
Mrakoplas my jsme dědu taky nakazili. Před třemi lety chytil od Ríši pneumokoka a zatímco Ríša si to odbyl takhle třemi večery s horečkou, děda byl 14 dní na Bulovce se zápalem plic a od té doby od kluků chytí vždycky všechno. Tentokrát samozřejmě taky. Na jeho místě už bych nás odvrhla, fakt! Ale co dělat? Bez prarodičů bych nemohla pracovat a několikrát jsme řekli, že tu máme nemoc a nechceme je nakazit, ale oni sami to déle než tři dny nevydrží a chtějí kluky vidět i za tuto cenu. Tak se to snažím si to nevyčítat, ale stejně si vždycky připadám hrozně, když sedmdesátníci kvůli nám marodí.
Pinot Noir no mama tak isto. Od určitého veku aj napriek jej extrémne zdravej životospráve chytí od detí všetko (my nič) a znáša to niekoľkonásobne horšie ako oni. Len ma extrémne štve, že zrovna na tie okruhliny sme jej taký darček dali. A sú u nej sestrine deti, ostala pri nich tretia sestra, lebo keby ich to v noci chytilo, štyri vracajúce deti nezvládnem ale ráno ich preberám všetkých, snáď si mama aspoň trocha oddýchne.
Inak je taká istá ako tvoji svokrovci, chcela sa sem hrabať aj cez kovid, aj keď som mala stále príznaky, to som jej musela natvrdo povedať, že dva týždne bez detí vydrží. Pritom inak je rozumná a chráni sa. Asi je jej smutno bez nich.
prajem skore uzdravenie vsetkym marodom a tichu gratulaciu k nastavajucej dalsej vlne deti. trosku ma desi co som si tu precitala o deckach lebo cez vikend tu budem mat k synovi este dievcatko a vekovo su skoro ako dvojcata ale spravanim su kazdy niekde uplne inde. z toho sa budem asi spamatavat este tyzden
uz vidim ako mi hodia vidle do nachystaneho programu
MPLee radši driv, když na ne přijde to vztekly batoleci období, už by si to jedna mohla rozmyslet, v roce to jsou ještě milackove ![]()
MPLee gratulujem ![]()
Potrefenáhusa ti moji byli v roce nejhorší satanáši
mladší mě teda dokáže pěkně vysírat i teď, ale to bude povaha, to už se asi nezlepší.
Evaeva no ja som si davala šlofíka aj keď Alica nespala. Proste sa hrala a ja som si zdriemla ![]()
MPLee Rozdíl 21 měsíců je úplně ideální. Tolik jsme od sebe já a můj bráška a za sebe, jako za dítě, můžu říct, že vyhovovalo maximálně ;o) Tak ať je všechno dobrý.
Mrakoplas pri prvom som chodila este tri tyzdne pred porodom na cely den do prace, chodila tri krat do tyzdna na hodinu plavat, do osmeho mesiaca som chodila liezt na stenu a jogu som cvicila este v den porodu. Pri druhom som bola rada, ze Alica sa samostatne hra na pieskovisku a ja mozem sediet na lavicke
Karja ja teda chapu ze diskuze je za ten tyden jinde, ale holky kdyz byly spolu ve skolce v jedne tride, tak to nebylo uplne dobry. Starsi ji neprimerene branila proti ostatnim detem, byla jak kobyla s klapkama na usich, a mala na starsi visela ale zaroven chtela vsechno sama, coz generovalo rev.
rasaNori Jo tak já to jestli budou spolu ovlivňovat nebudu, prostě uvidím jak to vyjde. Oni ji stejně pravděpodobně příští rok nevezmou, ale nemyslím si, že by to u nás generovalo nějaké problémy, taky vaše malá asi nastupovala dost malá ne? Naši by byly tři v době toho ,,brzkého,, nástupu tři. Když půjde až za rok tak tři a třičtvrtě.
rasaNori Karja to je dost individuální. Já jsem mladší vodila na hřiště a učitelky říkaly, že si je klidně vezmou spolu, že je hodně nezávislá. Akorát museli starší hamovat, aby nemluvila i za ségru.
Výhodu to mělo.velkou v tom, že si spolu zvyklý si hrát a měly společné zážitky, takže je to dost sblížilo.
Ale ted.
boji se zaptat holčičky z kroužku, jestli ji náhodou nezabavila sedák.
betsey no já od toho neměla kolikrát daleko a u většího dítěte bych to taky tak řešila. U nás se teda pořád drží siesta, i když už starší nespí ![]()
Evaeva taky držíme siestu!
dcera si může od oběda do dvou dělat v pokojíčku vpodstatě co chce, ale nesmí vylejzat a (nadměrně) rušit náš odpočinek. Občas to tam tedy v ty dvě je jak po výbuchu, ale furt to stojí za to...
Mohučanka syn to i potřebuje. Taky jde do pokoje, pouštím mu audiopohádku. Chvíli vyloženě leží, pak si hraje, vyrábí. Bordel kupodivu ani nedělá, to spíš když si ráno hrají oba spolu, než vstaneme. Ale dneska ráno roztrhali nějakou krabici a sami uklidili papírky než jsme vstali
Bohužel si navykl si nakonec půjčit tablet, takže stráví ještě půl hodiny na tabletu. On si potřebuje popovídat (sám se sebou), právě si stěžuje, že ve školce nemůže.
Syn vydrží sám pozerať len televizor, inak musí byť s niekým. Som zvedavá, kedy sa to zmení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.