Vše o těhotenství a dětech
Kokoska ty si taká rozumna osoba, predpokladám, že si jej nepovedala, že si je na vine, že ma mať deti vychované, ako by som si vypočula ja.
Já už to tady myslím psala, když jsme toho Miška probírali poprvé. Už chodí do školy, do nějaké speciální anglické nebo tak něco pochopitelně a ukázalo se, že je hodně dopředu a škola mu nic nedává, takže otec ho chce vyučovat doma. A matka se vzpeřela. Říkal to v nějakém rozhovoru, že okolo toho mají doma spor.
Prosperina Já si to ani nepustím. Je mi úzko, jen o tom čtu a kluka je mi líto. Přesně jak píše Evaeva , neměli by spíš usilovat o to, aby byl v životě spokojený?
Garfie to mě přesně zajímalo, jak to bude pak se školou. Je fajn, že se aspoň dostane mezi děti. A s tou matkou jsem si taky říkala, kdy narazí na nějaký její strop.
letfenixa vzhledem k tomu, že je občas hlídám, tak vím, že vychovaný jsou, teda ten větší, sedmiměsíční mimino holt ještě vycvičený není.
Ale jsou prostě dny, kdy se to sejde, mně je těch maminek spíš líto.
No a teď mi píše kamarádka (má půlročního syna, je ohledně péče o dítě totální opak mě - nečte si nic, všechno si dělá jak jí napadne. Takže dítě už vysedává na nočníku, i když ještě nesedí, klidně ho dá kamarádce do kočáru a je ráda, že s ním byla venku 6 hodin místo domluvenýcj 2. Bez telefonu, plen nebo jídla. Pro mě jiný svět, ale snažím se to respektovat
) No a ona je z dokumentu nadšená. Rodiče obdivuje, jak se krásně starají a jsou obětaví a přizpůsobili život přáním dítěte. Kluk jí připadá šťastný a co by mu jako vrstevníci měli dávat, když je o tolik lepší než oni. Takže se mi potvrzuje, že my tady jsme taková speciální bublina.
Len Evaeva myslím, že ten otec říkal v nějakém rozhovoru, že jejich ambicí je, aby se jednou mohl živit svým koníčkem, ať už to bude prej cokoliv, tj. byl v tom, co ho baví, co nejlepší. Takže asi tímhle způsobem chtějí, aby spokojený byl.
Jinak já už jsem asi otrlá, ale cizích dětí (pokud teda nejsou týrané) mi jenom kvůli přístupu rodičů k nim líto není. A podmíněná láska není asi zas tak vzácná.
Garfie myslím, že mají nějakou soukromou učitelku společně se dvěma nebo třema dalšíma dětma ne?
Anema Tak to už je možná ta novější verze, to mi zní jako kompromis. Já jsem určitě četla, že nastoupil do nějaké soukromé školy, ale nějaké malinké, tak možná myslíme i to samé. Ale rozhodně tam říkal, že uvažuje o domácím vzdělávání, ale manželka hlasuje pro školu.
MPLee ups...dyt jo, dite si moc preje denne vybihat schody na cas![]()
byl to rozhovor s Vybornou, tam rikal, ze je v soukrome skole, kde je par deti. A spoustu dalsich veci tam vysvetloval, ze mi to nakonec neprislo tak hrozne, kdyztak si ro poslechnete.
711990 víš co, tohle bych i brala. Samozřejmě, že si nepřeje vybíhat schody na čas, ale může si přát třeba vyhrávat/závodit/dělat ten sport. Ani děti na prvním stupni si nepřejou dělat kliky na tréninku a když jsme měli nějaký hnusný trénink, tak remcali i patnáctiletý
Ale jako celek je to obludný, no.
MPLee já souhlasím s tím, že ty rodiče se mu úplně obětují, dávají mu všechen čas a úplnou pozornost. Ale on se jim obětuje taky. Všeho moc škodí. Ten kluk dovede neuvěřitelné věci, ale za jakou cenu.
baltik jo, s Výbornou, pravda. Já ho slyšela dřív, než jsem ten film viděla a taky mi to z toho rozhovoru přišlo jako celkem sympatickej a v pořádku přístup, ale teprv v tom filmu je vidět ta manipulace a podmíněná láska. Viděla jsi to?
Tak já na to teď koukám a první dojem po asi 20 minutách je, že takhle uklizeno bych chtěla mít doma taky
ale nejsem si jistá, jestli zrovna tohle má být poselstvím toho filmu.
Tak jsem se taky na kousek koukla. Asi na tretinu. Je mi ten pristup strasne cizi, az protivny, podle me rodice nedelaji Miskovi dobrou sluzbu, nelibi se mi to a trochu me ty lidi desi.
MPLeetak tvoji kamaradku trochu chapu v tom, ze ji ti rodice imponuji. Mne svym zpusobem taky. Jsem trochu flink a dost casto veci kolem deti proste vzdam, protoze mi prijdou moc pracne
. Mladsimu jsou dva a ctvrt a jeste nesedel na nocniku, furt cekam, az se mu zacne samotnemu chtit, starsi ma ploche nohy a nejsem schopna ho cepovat, hlidat mu postoj a cvicit s nim, totez grafomotorika. Casto proste ve volnych chvilich jen cumim do mobilu nebo se zasiju s knizkou. Takze neco bych si od Miskovych rodicu rada vypujcila, obetavi jsou fakt hodne, akorat v jejich pripade teda nevim, jestli o ty obeti nekdo stoji a neni to spis na skodu![]()
Mohučanka tak když budeš každý večer leštit podlahy jako paní, taky budeš!![]()
Evaeva tys tu myslím psala, že máš pracovní stůl v dětské herně? Jsi s tím spokojená? Vymýšlím teď nábytek do obýváku a chtěla jsem si tam dát psací stůl, že když budou zase několik dalších zim nemocní, že jim pustím TV a budu pracovat, ale nějak se nemůžu vejít, tak mě napadlo dát, si to do herny, ale nejsem přesvědčená o tom, že je to dobrý nápad.![]()
K tomu dokumentu, nemá Miško nohy do X, vbočené kotníky? Celou dobu jsem nad tim dumala, kdyz běžel do schodů i při bruslení. Na techniku běhu a hlavně na správný postoj by měli také dbát. Zvlášť při takové fyzické zátěži. Nějaká rehabilitace, protahování.....
Sairon docela ano. Výhoda je, že když si hrají, tak nemají pocit, že jsou sami beze mě. Starší si i často třeba něco vyrábí a potřebuje občas pomoct s lepidlem nebo prostě nechce být sám, tak mu úplně stačí, že tu sedím a pracuju. Taky večer, když spí, nikoho tu neruším (a on mě). Má to nevýhody. Musela jsem z šuplíků odstanit všechny věci jako sešívačku, fixy, co nejsou vyprat a tak a občas mi něco na stole počmárají. Taky mají vlastní starou klávesnici na hraní, jinak by mi mlátili do té mé. Celkově nedoporučuju nechávat počítač zapnutý o samotě
Největší nevýhoda je, že když pracuju odpoledne, kdy je muž doma, tak se nemůžu zavřít do klidu, částečně to řeší sluchátka, ale pořád jseš v tom provozu. Já teda k práci potřebuju minimálně myš a ideálně i dva monitory, takže varianta vzít si notebook do ložnice a vyřídit maily padá. Vlastně nevím, jestli to doporučit nebo ne
řekla bych, že záleží, jestli je reálné, že si vydrží hrát sami vedle tebe (aspoň dcera), jinak to nemá moc smysl. Já vlastně neměla na výběr, ložnici (původní plán) obsadil muž kvůli HO, se kterým se nepočítalo, a v obýváku není zatím místo (protože hračky). Uf, to je sloh teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.