Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. března 2022 16:38

dynda Nene, jsou aktualne u pani co jim pomaha v Karline a pak maji domluveny byt v nuslich, ja jim jen posilala obri balik pomoci a zrejme budu s maminkou v kontaktu dlouhodobe (i kdyz ukrajinsky teda nemluvim a moje rustina je znacne lamana). V tuhle chvili jsem posilala z hracek akorat chobotnici ze svych zasob (mala ji neprisla na chut) a z daru bileho bileho kralicka - pry spal s obema). 

Spis bych chtela, aby mel i jine moznosti, hracek v tuhle chvili moc nema, soustredili jsme se vsichni na zajisteni zivobyti.

continuity Jasne, nerikam mu to zakazovat, jen by mi prislo dobre aby mel i jine hracky nez zcorene maminciny prsni vlozky (ma jeste dvoumesicniho brasku, tam predstavu mam, to resim s Tonou ted)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. března 2022 16:46

Solathis já tu mám nějaké potraviny a nádobí do kuchyňky, můžu darovat. I nějaké další hračky by se asi našly. Ale zítra odjíždíme na hory, už to nikam neodvezu

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 03. března 2022 17:07

Ta stavebnice z pepca je děsně blba, nejde z toho vůbec nic postavit, rozpadá se to

dostali jsme to od babičky, jsou toho plný piskoviste a už chápu proč 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2022 17:16

Solathis to Pepco je dobrý nápad, na horách měli hračkami od nich vybavený dětský koutek a nebyly to špatné věci. Akorát ta stavebnice šla lego je fakt blbá. Můj dvouletý miluje modelínu, razítka, fixy, lego, hudební nástroje (bubínek a tak), dřevěné kostky, bublifuk, míč a nejvíc ty věci z kuchyně:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. března 2022 17:17

Solathis kdyby potřebovali něco na to miminko, ozvi se!

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 03. března 2022 17:23

Solathis kdybys chtěla kupovat nový, tak hezký, kvalitní a levný věci mívá Lidl. Hodně dřevěných stavebnic, koleje pro vláčky. V tom pepcu mívají docela obstojny puzzle s oblíbenými motivy, různý ty tlapkovy patroly, Mickey mouse apod. Napodobeniny Lega jsou spíš k zlosti, ty bych fakt nebrala. Ale ty malý děti mi přijde, že jsou spokojený skoro se vším. Malý autíčko, figurky zvířátek, míč, něco na ven, křídy, bublifuk, fixy, modelína... Jakože to může být působivá velká krabice drobnosti za dvě stovky. 

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 03. března 2022 17:26

Solathis muzu darovat malou tatru, plastove odrazedlo a krabici drevenych kostek, kdyby byl zajem. Mame i nejake knizky, xylofon, mic a tak. Lepsi fotku nemam, ted je to vsechno nacpane ve skrini. Vsechno nove a nebo minimalne pouzivane, jsou to darky od rodiny, ktera nas tim zasobuje. A kdyby se vedelo i o nejake holcicce, tak klidne darujem i panenku s kocarkem. 

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 03. března 2022 17:27

Solathis 

My tu kdyžtak máme jednu palstovou motorku (odrážedlo) navíc. Chtěla jsem ji zanést na nějaké hřiště, ale kdyby našla využití jinde... Jinak různé kostky, třeba dvojdílné puzzle a tak. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. března 2022 19:34

Solathis hračky pro mrnata jsem bohuzel nedávno všechny odnesla do příslušného kontejneru, ale kdyby byl potřeba kočárek pro miminko, tak mohu sloužit trojkombinací.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 03. března 2022 21:52

Já jsem matka úplně na baterky, taková ta, o který se může mluvit na gauči u psychologa. Zítra má dcera karneval a nechápu jak, obarvily se mi v pračce punčocháče už snad 40krat prané. Nic nového či nestandardního jsem tam nedávala, peru teda všechny barvy spolu kromě tmavých, ale bylo tam i sambovo sněhobílé tričko a to je stále sněhobílé. No tak co to je? Asi se tam vyzvracelo jmelí nebo nevím! (To je perfektní pojmenování pro záhady!)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. března 2022 23:21

Prosím vás čo je to za choroba toto . V sobotu v noci zvracanie, potom pohoda. V pondelok večer znova, v utorok ráno tiež. Vždy len raz. Odvtedy nič. A teraz tu stojím s misou pri posteli lebo ho zas napína 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 04. března 2022 05:16
Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. března 2022 08:23

Mrakoplas tohle mel starsi vnuk, doktorka po telefonu rekla, at prijdou, ze to muze byt jen viroza ale taky to nekdy je od slepeho streva. Nabrala mu krev, na slepak to neukazalo, tak fakt asi jen viroza. Pak uz mu nic nebylo.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. března 2022 08:30

Kokoska keby tým nenakazil polku rodiny, tak už by som stresovala aj s pims. Ale zistila som, že mama mu včera na záhrade dala acidko, on je na to mliečne ešte dlho po črevných virozach citlivý. Len to by ma musel niekto počúvať . V noci všetko vyvrátil, už mu je dobre, tak mu ráno sambo (kým som spala) dal chlieb s maslom. Normálne som sa zo zúfalstva rozrevala. Bože, bože, bože!

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 04. března 2022 08:38

Mrakoplas chtelo by se mi napsat "strc mísu do ruky sambovi a jdi si koupit neco hezkyho", ale je mi jasny, ze to asi neprojde. Fakt je to nekdy na ranu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. března 2022 08:43

Kokoska sambo je v práci, synovi zatiaľ dobre, on sa vždy vyzvracia a potom pohoda. Za hodinu má tréning na plavárni, trénera som uháňala niekoľko týždňov, ak to zruším, už nás nezoberie. Pritom stačilo mu dať suchý chlieb ráno, takto hrozí, že to za pár hodín pôjde zas von. Ach ja nešťastný zemepan

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 04. března 2022 09:01

Včera jsem objednala jarní boty a teď venku sněží?

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. března 2022 10:07

Mrakoplas Se zvracejícím dítětem bych do bazénu  fakt nechodila.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. března 2022 10:26

Kan ani ja 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 04. března 2022 16:45

Solathis

Uz to je asi pase, ale ja nejake hracky akorat vyradila, lokalni sbirku jsem prosvihla. Jeste tam je zatloukacka, je mimo zaber. Urcite by se nasla i krabice auticek, rada bych nas vozovy park zredukovala.

PS pokud se Solathis nechytne, rada to dam komukoli jinemu, u nas uz si s tim nikdo nehraje - dlouho to neumeli, a pak to najednou umeli a uz je to tim padem nezajimalo