rasaNori třeba dnes jsem neměla rukavice a zase to pekelně svědí. Ale pokud to ve větších mrazech neměla, tak to asi nebude ono. Jinak se mi teda dělá i z prostředků na nádobí, při ručním praní, z některých mýdel, ze škrábání brambor... Ale zima je největší jistota. A běžná kosmetika na to hrozně štípe, snesu Lipobase Repair, Purelan a čistou vazelínu.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek taknto mam stejne. Kremu do zimy mame asi 5 a nenamazala sem ho letos ani jednou....:D
711990 já docela v mrazu mazu, jinak má úplně rudý tvare, ale ty jo, to bambucky máslo purity vision jsem teď skoro netknuty vyhazovala, neumim si představit s tím cokoliv mazat, oblicej vůbec
Potrefenáhusa takový škody, u nás se těší oblibě. Mně teda taky smrdí. Ale je bezva na paty nebo na nohy po holení, různý tělový mlíka mě pálí.
žluťásek smrdí hrozne. Mne přijde strašně tuhý a strašně mastný
rasaNori vyfotila jsem to svou aktuální ruku.
. Ve větších mrazech se ty červené tečky slijí v jednu pálící červenou plochu s krvavými prasklinkami. Dnes bylo relativně teplo a stejně to dost bolí.

711990 já mažu, když víc mrzne, hlavně starší na to trpí, krém mám na poličce v předsíni, jinak bych si nevzpomněla. Ale můžeš být v klidu, letos jsem ho použila tak třikrát, skoro žádná zima nebyla![]()
Pinot Noir No přesně takhle to mám taky. Kolikrát ani nevím z čeho i mi to jako rozpraskava a tak. Je to nějaká námaha té kůže. A jeden čas jsem to měla hodně po mytí holek, a to používáme spíše dražší kosmetiku z lékárny, takže ani lepší mydlo není sázka na jistotu. rasaNori
Karja Záleží na složení toho mýdla, způsobuje to SLS(SLES), a to používají i dražší značky. Takže dražší opravdu není lepší.
rasaNori Ještě bych to , pokud je potřeba nějaký provizorní zklidnění, zkusila napatlat Infadolanem (masťový základ + vitamíny A a E), mám to osvědčený jako opravdu nedráždivý ošetření různě podrážděné kůže.
Pinot Noir Na ty prasklinky mi pomáhá Infadolan.
Potrefenáhusa žluťásek to Botanicus teda nesmrdi, neni nijak cejtit, ale blbe se roztira
Naše děti mají takhle zničené ruce kvůli dezinfekci ve škole, ale nevím, jestli se to dělá i v CR. Je to určitě kombinace se zimou
Pinot Noir vypada to dost podobne. Mame doma i purelan tak muzu rano maznout. Diky
Cože? Bambucké máslo je nejlepší,.a navíc voní! Tak jemně oříškově... My ho doma používáme všichni.
Emi Jo díky. Já to musím nějak víc prohledat, ale jeden čas to bylo fakt hrozny.
dzizisketa i to purity vision?
Jj, s hnědým štítkem. Rosťa ho dokonce pojídá. Mně fakt strašně voní a ta struktura je mi moc příjemná, pro mě lepší než indulona![]()
dzizisketa já miluju tu indulonu, modrou
my měli možná nějaký jety, přišlo mi i takový hrudkovitý
Aha, to zní divně, normálně je úplně hladké a jemné a fakt voní, přesně jak píšou na etiketě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí