Pinot Noir Tak to by vzhledem k tomu všemu bylo prostě nějakým starým osenim!
Vše o těhotenství a dětech
slniecko nemate zadnej zdravotní průkaz ditete?
Mám kartičku poistenca. Karta je u pediatričky. Ak potrebujem nejaké potvrdenie, pediatrička mi ho vydá.
Deti majú 19 a 14.
Pinot NoirTaky mi nevzešlo obilí, pátrala jsem a zjistila, že po sklizni se ještě dosušuje a tím zktrácí klíčivost. Nejlepší je jít o žních na pole, to je zrno ještě v natur podobě.
JankaM ja jsem 83 a ockovana proti pravym nestovicim urcite nejsem, muz je par let starsi, ale jizvu jsme nenasli, asi uz nemusel. Podle googlu byly vymycene 1979 a prestalo se v CR ockovat v roce 1980.
Kan Pinot Noir nam oseni vyjede vzdycky, bereme si zrni od nasich co maji pro slepice. Jak to je pro krmeni, tak asi nepotrebuje takovou peci jako to pro mleti mouky.
Pinot Noir tehdy i chleba pekl kazdy, kdo nikdy predtim, ani potom nepekl
ja se vrhla na mazanec z kvasu![]()
Lamicka jo, ježiš, jak nebyly k dostání kvasnice!
Pinot Noir spíš ten, kdo ho kupoval už vyrostlé. Mě loni taky z pytlíčku nevyrostlo, resp. vyrostlo tak každé páté zrnko![]()
Pinot Noir no a vloni jak byly zavrene pres Velikonoce okresy, tak ve Stromovce nezbyl proutek vrby :))
Da se naset i cocka, vypada docela pekne. Ale nechavali jsme ji naklicit na mokry vate v misticce.
Evaeva Pinot Noir Já vám snad rozpytlikuju a rozešlu to naše zrní pro slepice!
Karja
letos by mohla osení dodat školka. Já prumbnu tu řeřichu.
Karja Musíš to nějak ale eko lokálně pojmenovat, nabídnout na Instagramu a pořádně z toho rejžovat! Nebuď pitomá Karjo! (Vyfotit rozesmátý děti u výsledku atd.)
JankaM ja jsem 83 a ockovana proti pravym nestovicim urcite nejsem, muz je par let starsi, ale jizvu jsme nenasli, asi uz nemusel. Podle googlu byly vymycene 1979 a prestalo se v CR ockovat v roce 1980.
Vida, tak se nám záhada uzavírá
třeba byl zrovna nějak nemocnej a pak už se akorát přestalo.
continuity ja nemam ziadny ockovaci preukaz ani moj ani pre moje deti. Nič také mi pediatrička nedala
betsey no práve, tu v ČR ho dostaneš automaticky v porodnici. Na Slovensku sa to nepoužíva a ťažko sa to vysvetľuje ![]()
continuity vysvětluje se to lehko, jen mě to nenapadlo, ze by se to někde nepouzivalo
Tak já jsem se několik týdnů odvažovala zavolat dětské doktorce, abych tam přihlásila mimino, protože sestřička je tam naprostá saň, až jsem se dnes konečně odhodlala a taky dovolala, a zrovna to zvedla paní doktorka, která je naopak učiněný anděl ![]()
continuity podľa mňa to záleží od lekára, ja mám očkovaci preukaz pre obidve deti (ehm, neviem síce kde ale dakde určite!:))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí