Inspirovali jsme se v Bingovi a zaseli vajíčkové pankáče. ![]()

Inspirovali jsme se v Bingovi a zaseli vajíčkové pankáče. ![]()

Pinot Noir povedly se! To dávali v neděli, že? Taky jsem si říkala, že by to stálo za zkoušku.
Candance vďaka!
DruI :) Tip s jazvičkou vyšiel, má ju! Už som kľudná.
Potrefenáhusa ehm, ja viem, že niečo také je, ale nikdy sme to nemali! Naša doktorka to má proste v systéme a ja neviem, či som vlastne nejako povinná to mať, alebo nie....
Pinot Noir A za chvíli opacko, připravte si osení!
slniecko nemate zadnej zdravotní průkaz ditete?
Potrefenáhusa já trebárs ze svého detstvi očkovací průkaz vůbec nemám a muž má. A to jsou naši na papiry extrémně punktlich, tam najdeš složenky ještě zpred revoluce založené v sanonech podle let, zcela jistě ho nestratili. Mi přijde, že to na Slovensku nebylo tak běžné.
Karja už jsem se asi vyčerpala, osení nejspíš přenechám schopnějším pěstitelům ![]()
continuity ja myslela, ze ty ockovaky byly stejny tady i na Slovensku? Meli sme s brachou takovej modrej sesit, A5. A deti slniecko jsou teda jeste o hodne mladsi ne
Pinot Noir My jsme to na základě toho Binga taky dělaly, teda nasely jsme to srabacky do kelímku od modeliny ale i tak tomu dcera říkala vehementně vajíčko a byla úplně nadšená, pořád si to někam poponasela:-D. Takže my na osení nejsme vyčerpaný a dáme to do těch vajec!
continuity no prave jsem myslela, ze se slniecko ptá na děti, dceri je tak 18? Já mám očkovací průkaz i po sobě, takovou žlutou rozkládací knížečku
continuity Potrefenáhusa ja mam taky zlutou skladaci knizku
Kokoska chudinka malá ![]()
Tak teda nevím, oba se sambem jsme ročník 82, já kolečko nemám, on jo, bydliště v době očkování jsme měli cca 15km od sebe ![]()
a tataři se k vaření docela hrnou, ale já nejraději když to musí být tak vařím sama.
A vejce se mi líbí, co se tam seje?
JankaM nejlepší je řeřicha, to je hned. Ale na Velikonoce musíš osení, to je nějaký obilí bych řekla. Já to vždycky ukradnu dědovi od slepic:-D
JankaM jo, řeřicha. Zaseli jsme myslím v pátek.
Karja no víš co, mám plnou ložnici sadbovačů s lupinami, stračkami, fialami a astrami, jakmile je přesadím a uvolní se ty sadbovače, čekají ve frontě semínka hledíků, cínií, limonek, slunečnic a další asi milion kytek, takže kdyby mi letos zase nevyrostlo osení, trochu by mi to nahlodalo důvěru ve vlastní schopnosti, a to si vzhledem k tomu množství semínek letos nemůžu dovolit! ![]()
Potrefenáhusa taky mám knížečku
a teď mi dali ještě jednu novou, když jsem byla na klíšťovce. Mě to přijde praktické, zdravotní karta se může ztratit, takhle mám aspoň základní informace.
Kdybyste videly muj ockovaci prukaz z poloviny minuleho stoleti! Uz ho teda asi nemam, ale byl to jeden papir s predtistenymi radky, neco tam bylo vyplnene, ale necitelne, protoze maminka mi to dala do kocarku na hrani. Takze pak se pry vzdycky stydela, kdyz jsme s tim ozizlanym cancourem sly k doktorce. Ale mam mezinarodni ockovaci prukaz, ktery se mi teda fakt vyplatil, protoze jsem za ockovani proti vztekline a tyfu vyplazla nekrestansky prachy, jak jsme chteli jet do Vietnamu, a prisel covid. To ockovani plati 2 roky...
Jo a rodny list mam bez rodnyho cisla, to mam na extra papirku, protoze se rc zacala pridelovat pozdejc, nez jsem se narodila!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.