#Kan foukat foukáme a často jí to ze záchvatu vyvede. Ale když ztratí vědomí, je celá popelavě šedá a přes minutu nereaguje na nic, tak už mi to přijde jako něco jiného. A ano, nemám nervy na to nechat batole x minut bez kyslíku a doufat, že se rozdýchá samo. Což teda říká i ta MUDr Kňažková, že pokud ztratí vědomí a nereaguje, má se neodkladně zahájit resuscitace. Jenže u té se dá lecos taky pohnojit a i když hlídání se nám zatím nabízí, já si troufnu. Nechci pak žít s tím, že jí někdo nezvládl zresuscitovat (nechci žít ani s tím, že jsem to nezvládla já, ale přeci jen bych věděla jak to bylo a že v resuscitaci mám celkem praxi. Většinou teda na psech, ale nepanikařím a neztuhnu, jednám hned a složíme se až pak) Navíc ae mi nelíbí ani myšelnka že ten malý mozeček je relativně často bez přísunu kyslíku. Prostě radši teď oběhám nějaké doktory zbytečně a budu milt aspoň klid, že jsme nic nezanedbali a je to "jen" toto. Jinak bafat se na ní dá, už nám ujela výtahem sama do sklepa, visela za nohu z jídelní židle, leká se fakt často a padá taky tak. Teď jsme tu byli se 4 rodinama, 3 z nich mají děti. Všichni byli v šoku co to dítě v roce předvání. Ona je fakt hyper. Sice šikovná, ale bezmozek a i když ji hlídáme, tak se to prostě nedá. Viz dnešek. Držela jsem ji za ruku.
Jinak tohle bězně leze sama, vyleze po schodech, přeběhne most a sjede sama klouzačku z cca 1,7m 
edit: a teda třeba mě teď uplně blbě napadá, že kdybychom měli autonehodu, lekne se, ucítí bolest a přestane dýchat... Skoro mám chuť jí nalepit nápisy v několika jazycích na autosedačku s tou informací, že na to trpí?