Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:06

Karjaja se se styděla když jsme vezli valendy do sběrného dvora,ake viděla jsem tan takové že ty naše bychom možná ještě i prodala 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:07

Vlm tak to je zas druhy extrem, to by me svihlo.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:13

Kokoskaja se tomu směju, ale stát se mi to ve dvaceti,asi bych si proplakala.

hrůza je že vjak můj první tak druhý manžel jsou neuvěřitelně pořádní

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:19

Sairon slniecko ti chlapi sú ako cez kopirák

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:28

MPLee Jdu zas po x stranách. Tyjo, to je hrozný, doufala jsem, že se to stalo jednou a dost, taky bych se bála malou někomu svěřit.

Syn na tyhle afektivní záchvaty trpí taky, od nejmenšího miminka. Máme to prakticky každej den i několikrát, ale vždycky se nakonec celej úplně promodralej nadechne, i když jsou to kolikrát nervy a foukám taky radši hned.

Kdybys chtěla, můžu ti dát kontakt na našeho neurologa. Je teda soukromej a má hodně dlouhou objednací dobu, ale nám prakticky přes noc vyléčil dítě, který první 4 měsíce života nikdy nebylo spokojený (to není nadsázka) a prokřičelo bolestí x hodin denně. Synova rehabilitační lékařka si teda div neodplivla, když jsem jeho jméno zmínila, ale konkrétně mi nic neřekla a na moje podezření na možnou diagnózu, na kterou jsem se ptala (a kvůli který jsem ho na tu neurologii objednala) mi od stolu řekla, že to syn nemá. Kdyby ho aspoň vyšetřila, tak jí to možná budu i věřit. Neurolog mimochodem mé podezření potvrdil a našel další dg., kterou rehabilitační ani nezmínila. Kdyby tě to zajímalo, napiš mi SZ. Edit- zapomněla jsem napsat, že po té terapii u neurologa se i intenzita i frekvence záchvatů hodně snížila, proto to primárně píšu

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. března 2022 19:00

Gatita u nás dělá hrozně moc bordel v kuchyni, sice každy večer dávám myčku, ale pořád je na lince spousta věcí co nejde dát do myčky a drobky atd.,co už se nechce nikomu uklízet plus Karja nedostatek úložnách prostor. Když jsme tu bydleli sami,tak tolik krámů nebylo a nebyla to priorita a teď s dětma už je méně energie i financí na to to tady vymýšlet a zařizovat,takže jsou tu různé hromádky různých věcí, které prostě nemají své místo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2022 19:21

Sairon ty hromádky věcí, co nemají místo, se objevují i u nás. Taky je dost věcí, co chceme mít po ruce, ty taky tvoří bordel, to mě momentálně pálí v chodbě.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 13. března 2022 21:44

Osm měsíců s tou naší divočinou... a na obrázku pár důvodů pro mé pytle pod očima

A obcházíme nábytek, to už malého taky stálo pár modřin

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 13. března 2022 22:09

JanieB ale to je koblížek . Má čerty v očích, je s ním určitě veselo.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 13. března 2022 22:24

Pinot Noir Trefa do černého , běhám od rána do večera, a to je manžel (jinak hodně pečovací i uklízecí) už dva měsíce skrz covid úplně mimo provoz! Tak jsem na to čertovo kvítko sama, ale už si stříhám metr, brzo se nám manžel a táta vrátí!

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. března 2022 00:44

JanieB no ale v osmi mesicich, to je sikovnej! A tech zoubku! Adelce ted bylo 7 a teprv ji leze druhy. A chce se sice chce plazit, ale moc ji to nejde, natoz se nejak zvedat. 

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 14. března 2022 14:14

Kokoska No to je hned, v sedmi měsících taky měl jen dva zuby a jen péroval na kolínkách. A pak naráz, v sedmi měsících a jednom týdnu se během jednoho víkendu rozlezl, postavil a posadil. Čtyři další zuby během tří týdnů included, takže fakt veselo

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 14. března 2022 14:28

JanieB no, Adela je takova placička, sice otacet se na bricho a zpatky a zvedat nohy pomalu az za hlavu umela dost brzo, ale zatim si s tim tak nejak vystaci. Starsi bracha v te dobe podle videa uz na brise zvedal zadek a cpal pod sebe kolinka, aby se posunul, ona se spis dokouli. A v autosedacce vajicku se vehementne snazi posadit, coz asi neni moc dobre?

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 14. března 2022 14:37

Kokoska Dobře to není, ale zkouší to hodně dětí a úplně zabránit se jim v tom nedá, chtějí mít přehled ;-) Vikísek to taky dělal. Ale když přišel jeho čas, tak si sedl i normálně, jak má.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 14. března 2022 18:55

JanieB Je rozkošneja ty jiskřičky v očích! Taky zírám, můj syn v 8 měsících ještě ani neseděl. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 14. března 2022 19:03

Tak dneska byl Ríša poslední nevyzvednuté dítě z celé školky. Učitelka už s ním čekala v šatně v kabátu.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. března 2022 19:11

Pinot Noir me parkrat cekala minutu pred /po zaviracce  pred brankou.

Dcera si i parkrat stezovala, nastesti skolni druzina je o pul hodiny delsi a ja si zkratila uvazek.

Ale 2x ji vyzvedla starsi sestra (ja zavolala jen druzinarce at ji pusti, my od Covidu do skoly nesmime)

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 14. března 2022 20:03

Pinot Noir moje děti čekaly s učitelkou venku, nesčetněkrát,vyrostly bez újmy.Ja z toho teda byla pokaždé úplně vyřízená, učitelka v pohodě.A vzpomínám jak kdysi kolegyně vyprávěla, špatně se domluvili s manželem, sešli se doma,bez dítěte,to "našli,, doma u učitelky

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 14. března 2022 20:04

Vlm

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 14. března 2022 20:51