Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 13. března 2022 11:20

Malenge ty jo, jak může někdo vyhodit obálku, do které se nepodíval?! miuu 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 13. března 2022 11:22

miuu máme, naprostá většina takových těch menších papíru konci v krbu a ten teď jede téměř denně, plus krb je teda mnohem mnohem blíž tomu stolu, než krabice s tridenym papírem, takže nevím, jaké hnutí mysli ho přimělo jit až tam dozadu, ale ještě ze tak!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. března 2022 13:41
Reakce na Karja:

No a já si stěžuju na samba, co si po sobě nevyhodí ani ohryzek! Má to svoje výhody. 

​ono se to ale vzájemně nevylučuje.  Muž má různé po zemi své hromádky s oblečením, nahoře u počítače polovinu nádobí a hromadu odpadků,  které se tam hromadí od té doby co jsem mu udělala scénu, že vzít ty věci a položit je na linku, odkud čeká že zázračně zmiznou, neznamená že to uklidil. Ale jakmile je chvilku doma a nemůže něco najít, nebo nedejbože zakopne o nějakou hračku, tak tu začne lítat a bezhlavě uklízet a vyhazovat

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 13. března 2022 13:43

Sairon nevěděla jsem že je můj syn ženatý

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. března 2022 13:46

Sairon No tak tohle sambo nedělá:-D. Ten si i pri mých vytkach sype popel na hlavu, že život s ním je skutečně hroznej a tak tři dny uklízí. Ke stavu domácnosti se nikdy nevyjadřuje, jen tuhle jsem se ho zeptala asi příliš upřímně, zda je tady bordel a řekl mi poprvé, že hroznej, že k nám nemůže ani nikoho pozvat. Myslím že to tak dva roky už neřekne:-D 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 13. března 2022 13:47
Reakce na 999:

Potrefenáhusa Já vím, že to nebude ta pravá po babičce, ale nechceš ji popsat, jak vypadala, nebo nemáš nějakou fotku? Myslím, že se tady sežene spousta věci, třeba ji má někdo na půdě.

​když tam je hlavně ta citova újma, než ze by to byla nějaká cennost, proste 100 let se s tím u nás doma cukruje babovka a pak to nejakej trouba hodí do popelnice

typ tohle 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:20

betsey no presne, ja mu taky nekomentuju 4 objektivy na fotak, kdyz foti 2x rocne tyden, nebo asi 6 batohu, z toho urcite 2 stejne. No mame to tezky!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:26

Vlm a to má tady ty uklízecí záchvaty ve tvé domácnosti? Ale ber to pozitivně, i takoví se mohou oženit a myslím si že docela dobře

Karja

Taky k nám radši nikoho moc kvůli bordelu nezvu ale je to celkem omezující v rámci tech mateřských setkávání se.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:28

Kokoska Dobrý je, že sambo nic nemá:-D On nikdy neshromazdoval ani ty věci na ryby, by se mu to veslo do tašky na záda. 

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:28

Sairon pockej, s malejma detma maj všichni bordel...nebo ne?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:35

Karja manzel taky neni nejaky hromadic, jen proste veci, co ma rad, si klidne koupi 2x. Mne je to fuk, ale at se mi teda nemontuje do myho. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 13. března 2022 14:59

Sairon on už bydlí jinde, přes pul republiky, když přijede , udělá v pokoji neskutečný bordel, při odjezdu uklidí a  zbyde po něm max pytlík s odpadkama.kdyz si vzpomenu na jeho část pokoje když jsme bydleli společně,u pc a kolem ,zbytky jídla, špinavé nádobí, kelímky od jogurtů, ponožky a stouratka si uší...u postele batoh oblečení co svliknul.jednou jsem na týden odjela s dcerou a bála se vrátit.Tak uklizený byt jsme dlouho neměli .uklidil případně vyhodilvšechno z koupelny, šampony a takové ty blbiny.protoze to dělá bordel.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:29

Potrefenáhusa Právě že nemají. Já mám zabordeleny jen dvě kamarádky. A já asi vedu nejvíc.

Sairon K nám naštěstí nikdo moc sám od sebe chodit nechce:-D. Asi jak bydlíme s rodičema tak moc nevědí, aby jim to nevadilo a tak. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:32

Potrefenáhusa ty, ani ne.... nebo minimálně mají ten bordel menší než my. Jako já si to dokážu zdůvodnit, že jedna má téměř neomezené hlídání, druhá jen jedno dítě,třetí zas má uklizeno ale dítě neustále před TV,ale i tak se necítím moc dobře když někdo neplánovaně přijde k nám. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 13. března 2022 15:56
Reakce na Sairon:

​ono se to ale vzájemně nevylučuje.  Muž má různé po zemi své hromádky s oblečením, nahoře u počítače polovinu nádobí a hromadu odpadků,  které se tam hromadí od té doby co jsem mu udělala scénu, že vzít ty věci a položit je na linku, odkud čeká že zázračně zmiznou, neznamená že to uklidil. Ale jakmile je chvilku doma a nemůže něco najít, nebo nedejbože zakopne o nějakou hračku, tak tu začne lítat a bezhlavě uklízet a vyhazovat

​Presne...

Ponožky, prádlo, kdekoľvek ho zrovna napadne, najlepšie sú "chumle" oblečenia pri dverách spálne a potom sa občas chytí "upratovať" a to vyzerá tak, že mi ide preberať MOJE papiere na pracovnom stole, či ich FAKT potrebujem a to počas toho, kým pri tom stole pracujem

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:46

Sairon tak mne kamaradky casto samy od sebe rikaji, jak mame doma naklizeno. Jenze to je vysledek velkeho usili, frenetickeho pechovani vsech moznych kramu do skrini a supliku, a jednou jsem odmitla dat diteti pred prichodem navstevy do ruky rohlik, aby nenadrobilo. Ale jinak mame doma mega chaos, vsude rozkramovano (nejen hracky, ale i obleceni, hrnce, varecky na podlaze) a i to u nas myslim celkem smrdi (chodi k nam do sklepa mocit cizi nekastrovany kocour a taky mame furt plny kos pokadenych plen). Kamosky maji doma vetsinou taky naklizeno a mne vrta hlavou, jestli je to taky takova potemkinovka jako u nas.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:52

slniecko to je asi nejaky muzsky gen, ze se jim lip uklizi to cizi 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:52

Karja Tak manžel taky řekne, že tu máme bordel, ale klidně si do toho bordelu i někoho pozve  

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 13. března 2022 16:57

Gatita Tak tys to vyhrála. Prej to u nás docela smrdí:-D:-D  jako my třeba máme tak spinavou sedačku, že já se to jako už stydím i dát vyčistit! Jsme to čistili v listopadu a od té doby to ušpiní i rozlitá voda.... A to už je takovej koloběh z toho prostě nevykrocis. Hodně se spoléháme na to stěhování se, ale tak to je jen otazka času...navic už jsme v takovým tom....,,no tak to obložíme, dáme sem pračku, ale zatím to zařizovat nebudeme,, a ,,hele na tohle bych se zatím vykašlala,, a to je pak základ na curbes takovejhle přístup:-D

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 13. března 2022 17:03

Kokoska můj manžel je hodně pořádný, nikde se mu nic neválí.Kdyz vařím , někdy to nevydrží a uklízí mi věci pod rukama, vyndám mouku a vím že ji budu ještě potřebovat, tak nechám stát na lince,on jde a uklidí ji, většinou ho vypakuju,on to okomentuje, že jsem stejný bordelar jako jeho matka,a jeho táta ji taky uklízel věci pod rukama

Ja jsem teda bordelar neskutečný