betsey tak super!
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa tiež som rada, ešte čakám, či to nechytí aj Kláru, ale tak muž mal pozitívny test v pondelok, Alicu to chytilo v stredu, tak snáď to Kláru už nechytí. A muž ide zajtra do práce, hurá. Jemu bolo zle len v utorok, od stredy je prakticky zdravý, takže odvtedy pobehuje po byte s vrecami na odpadky a stále chce niečo vyhadzovať. Keď prišiel do kuchyne, začal mi tu všetko reorganizovať a dávať otázky ako: naozaj potrebuješ päť panvíc?, tak som myslela, že jednou panvicou mu dám po hlave
betsey bacha na to, muž v takovém záchvatu vyhodil se starým papírem dceřin očkovací průkaz. A samozřejmě to byla moje vina, že se "válel" na jídelním stole v blízkosti těch počmáraných papírů...![]()
Mohučanka no priznám sa, že tie vrecia po ňom kontrolujem, v takomto záchvate minulý rok mi vyhodil celé balenie železa, čo som mala ako tehotná predpísané od gynekológa
betsey mne vyhodil cukřenku po prababičce na práškovej cukr, protože mu přišla "jetá", poklici na smažení proti prskání (která mi celkem často chybí) a ještě nějaký další kuchyňský náčiní, který mu přišlo, ze není k nicemu.
tu cukrenku mu asi nikdy neodpustim
Potrefenáhusa to bych teda byla hodne nastvana. Vyhodit neco meho bez zeptani, co to jako je? U nas nastesti zustava u navrhu, na to aby neco aktivne vyhazoval, je malo akcni, nastesti. I tak me to stve. Proc by melo vadit, ze mam 10 hrnku na kafe (kazdy jiny) a v koupelne 3 sprchace a 5 kremu, kdyz to nezasahuje do jeho zivotniho prostoru?
Kokoska Jj, já i několik měsíců vůbec nemohla uvěřit, ze to opravdu udělal, porad jsem doufala, ze to jenom někam zastrcil během ty rekonstrukce kuchyně
No a já si stěžuju na samba, co si po sobě nevyhodí ani ohryzek! Má to svoje výhody.
Karja to každopádně
Ještě že u nás jsem vyhazovač já! ![]()
Já se z toho mého muže taky zcvoknu. Druhý den s námi tráví celý a dneska ráno za dvě hodiny nebyl schopný na dítě promluvit normálně, pořád po něm jen štěkal nějaké povely a komandoval. A přitom Rosťa je vážně hodné dítě, občas si potřebuje zablbnout jako každý a jako každý prostě nechce a ani neumí šlapat jak švýcarské hodinky, ale na naprosté většině věcí se s ním dá domluvit, dají se mu vysvětlit, dají se obrátit ve hru nebo prostě člověk počká tři minuty, než něco dodělá a pak jsme všichni v klidu, než ho rozplakat a čekat pak deset minut, než se uklidní. Typický příklad je, když na něj štěkne "poď sem" a jakmile u něho Rosťa není do dvou vteřin, už po něm huláká "kde si?" Přiznávám, že už jsem toho měla za ty dvě hodiny, než šli ven, taky plné zuby, úplně mně z té zbytečné podrážděnosti začaly téct nervy, a to jsme měli úplně pohodové ráno. Kdyby muž sám v týdnu neuznal, že je na Rosťu moc netrpělivý a musí se naučit s ním jednat jinak, kdyby ho ale včera odpoledne na procházce zbytečně nestresoval... asi bych po něm dneska už nevyjela, ať se k němu začne chovat normálně, že my po něm taky jen furt nehulákáme požadavky, ale bavíme se spolu normálně. Já mám k takovému chování taky podvědomé tendence, je to prostě z dětství zažraný zvyk, když se k nám takhle chovali naši rodiče, ale vím, jak mě to samu tehdy štvalo, tak se snažím chovat se jinak, prostě jako k dospělému, který má nárok na svůj názor, nárok na čas, aby se na něco připravil, nárok na to, aby mu dneska něco nešlo. A ještě jednou to zopakuju, zvlášť když Rosťa je vážně úplně pohodový a spolupracující.
Potrefenáhusa to je fakt strašné, tiež by ma to poriadne mrzelo.
Kokoska aj mojho muža strašne dráždia napríklqd aj tie šálky na kávu, on by bol najspokojnejší, keby máme všetky skrine a police úplne prázdne. Popravde ja vôbec tomu nerozumiem, nechápem, prečo ho to tak dráždi, keď ten priestor nepotrebujeme, respektíve čomu by pomohlo mať prázdne skrine. Ale hlavne je vtipné, že keď ide o nejakú jeho záľubu, tam nepozná mieru a má všetkého zbytočne veľa
Potrefenáhusa tyjo, tak na předměty se naštěstí muž ptá (a taky ty záchvaty mívá jen velmi zřídka). On ví, že jsem na památeční starý věci háklivá. Ale jednou při vyvážení plastů do kontejneru mi vyvezl úplně nové květináče na terasu, takové speciální na zábradlí, což jsem teda nepochopila. Prostě zase ležely kousek vedle těch jednorázových, určených do kontejneru ![]()
betsey hahaha, my teď máme celkem 4 bouldrmatky, z toho dvě úplně totožné
Ta jedna už je starší, ale když došlo ke koupi nové, tak nedošlo k vyhození staré, protože "přece ještě není tak špatná" ![]()
Takže stojí v garáži, taková kráva velká to je, skoro ji ani neunesu a navíc má natržené ucho, takže se i blbě nosí.
Ehm, letos je to s potkavanim s rodinou náročné, jak už chodím do práce a do toho covid a jiné nemoci, takže mi tchani k narozeninám poslali obálku s hotovosti, abych si udělala radost, zašla si na masáž a něco pěkného si koupila. I umístila jsem obálku (nadepsanou mým jménem a přáním) na stůl. Za dva dny jsem ji hledala, prohrabala jsem skoro cely dům, už jsem si myslela, ze mi hrabe, načež jsem se muže dotazala, jestli ji neviděl. Slyšela jsem něco ve stylu, ze si mám své věci uklízet. To ve mě vzbudilo podezření a vydala jsem se prohledat obři krabici s tridenym papírem, no co myslíte, byla tam, pekne zmuchlana do kuličky i s prachama. A prý si za to muzu sama, protože věcně někde něco nechávám válet ![]()
Malenge Ty jo, buď ráda, že nemáte kamna. Tudy už můj děda pár obálek s penězma prohnal... ![]()
Potrefenáhusa Já vím, že to nebude ta pravá po babičce, ale nechceš ji popsat, jak vypadala, nebo nemáš nějakou fotku? Myslím, že se tady sežene spousta věci, třeba ji má někdo na půdě.
Malenge Mohučanka Potrefenáhusa jezis ty vasi vyhazovaci!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí