Pinot Noir tyjo, to koukám. To jako už měla školka po zavíračce nebo jak? Teď se nám jeden den v týdnu stává pravidelně, že jsme ráno ve školce první a odcházíme suverénně poslední, ale pokaždé, když přilítnu, tak něco malují, hrají s učitelkou člověče, staví lego, nedokážu si představit, že by oblečení postávali v šatně.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Tata zapomnel prostredniho brachu brachu ve skolce nekolikrat a nejmladsiho minimalne jednoho taky... Prijit tak tak je v pohode :-D
Malenge bylo asi pět minut před zavíračkou. Ale tady je prázdninový provoz, normálně se tam v tuhle dobu přižene kromě mě ještě hodně podobných zoufalců, bývá tam normální cvrkot. Ale tento týden je tam málo děti, jsou snad všichni v jediné třídě, místo obvyklých šesti tříd.
Pinot Noir o prázdninách je to vždycky poznat. U syna taky vždycky spojují třídy. U nás je to navíc blbé v tom, že máme dvě branky, pro každou půlku školky jednu. Takže já tam pak lítám těma brankama s kočárkem, protože, kde jsou, je napsané na vchodových dveřích![]()
Čo si pamätám, tak nás mama vyložila pred škôlkou a išli sme tam samé (to už sme teda museli byť vo vyššej triede) a prichádzala posledná, už tam nervózna učiteľka stepovala a asi nás mama čakala len v aute lebo si pamätám ako učiteľka poznamenala, že by mama mohla občas aj prísť aby jej niečo mohla povedať :)) Nuž, pracovný čas sa jej nezlucoval veľmi so škôlkou a museli sme ísť ešte pre najmladšiu do jaslí, ktoré boli inde.
Malenge My chodíváme ted do školky první. Ale nastěstí nás nikdy nevyhnaly:-D. Ale když tam takhle ráno jdeme a je tam fakt minimum dětí, tak tam vládne tak skvělá atmosféra, uplně se mi tam s těma učitelkama taky chce zustat, at se o mě starají:-D
Pinot Noir prosím ťa ja som raz prišla v piatok pre syna až pred štvrtou, lebo mi deň predtým vytkol, že som prišla skoro a chcel sa ešte hrať. No bol tam v celej škôlke sam, ja neviem či všetci robia v štátnej správe a majú piatok skráteny pracovný čas, lebo ine dní je o štvrtej ešte plno deti. No, tak poučila som sa a v piatok sa snažím chodiť už po tretej :))
Mrakoplas pátky jsou nejhorší, taky nechápu, jak to dělají pracující rodiče. Ve čtyři už je tam poslední, já to dřív nestíhám kvůli mladšího spaní, takže pro něj chodím po obědě.
Evaeva no keď začnem chodiť do práce, tak tam bude veru posledný vždy, alebo budem musieť chodiť ráno v nejakú šialenú rannú (pre mňa nočnú) hodinu, aby som to stihla
Mrakoplas v mém okolí se většinou rodiče střídají, jeden ráno přivádí, druhý odpoledne vyzvedává.
Evaeva áno, tiež tak ale to by znamenalo, že budem musieť veelmi skoro vstávať, lebo sambo sa väčšinou pred pol piatou/piatou z práce neutrhne (plus cesta) a naša škôlka je len do pol piatej. No, možno skúsim zapojiť dedka, býva o ulicu ďalej :)
Mrakoplas já jsem taky zvědavá, jak to vymyslíme. Muži nedělá problém vodit ráno, ale to by znamenalo, že já budu muset do práce vyrazit brzy![]()
Ze začátku teda budu mít určitě zkrácený úvazek, tak to nějak půjde.
Zrovna vcera se me syn pri vyzvedavani ze skolky zeptal, proc jsem se opozdila a ze bych se za to mela omluvit. Podotykam, ze chodi kazdy den po obede a ze jsem tentokrat prisla asi o 5 minut pozdeji, nez obvykle chodim. Za dobrotu na zebrotu, fakt.
V noci Rosťa spadl z postele a odřel si nos. Asi si to tady budu vést jako deníček jeho zranění, kdyby někdo pojal podezření, tak mi dosvědčíte, že si to vážně umí způsobit sám![]()
dzizisketa starsi me jako 18 mesicni zdrhala v chodbe a napalila to celem primo do rohu sloupu. Dva dny potom otravovala psa na schodech do domu, ten se zvedl a odkracel, a jak ztratila oporu, vzala to po brade ze dvou schodu na zem. A dalsi den hrabla po madlu od kocaru, a nejak nevychytala tu vzdalenost a narazila nosem do tycky na spojovani kolecek. Den pote mela prohlidku u doktorky, a ta na ni koukla a rika Uz chodi, co?
dzizisketa mladší má za dva dny na horách dva šrámy v obličeji ![]()
MPLee já tam musím taky zajít! Malý pořád maluje jogurtem a tak![]()
A na 29.4. jsem koupila lístky do Minoru na pohádku o červené řepě, kdyby se chtěl někdo přidat. Je to psáno od dvou let.
MPLee jj, byla jsem to ja, akorat ze my jsme se tam zatim nedostali, uz musim vymyslet termin (dokonce tam mam koupenou jednu lekci, kterou pani pro nedostatek zajemcu zrusila). Jen nejak posledni dobou mame furt nejaky jiny program. Ale prave se mi na tom libi to, ze deti delaji bordel jinde nez doma ![]()
Jinak kdyz Evaeva spomina Minor, nejde nekdo na Struny detem? Mame vstupenku na Pislicke pribehy pristi sobotu v 10:30 a pak bychom se sly podivat do Novomestske radnice
mnum já nestihla koupit lístky:( ale do radnice chci zajít. Akorát můžeme jen dopoledne nebo až tak od 16.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí