A mne by zasa nenapadlo, že niekto deti na zem nedáva. Klára je na zemi snáď od narodenia, kam by som ju dala, keď sa chce Alica hrať a Klára cez deň takmer nespí
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa no teď jsem cvičně mrkla na tu stokke a dost čumím na ceny, ještě že u nás doma se nic nevyhodí a na druhé mimino mám doslova všechno.
Pinot Noir Potrefenáhusa já si taky nemyslím, že je to zásadní. Naše dítě by asy bylo napřed tak jako tak. Ale věřím, že pro ten vývoj je lepší, když se může sama hýbat jak a kdy chce, než být pořád svázaná v určité poloze. Navíc to nic nestojí a nikam nespadne ![]()
711990 Pinot Noir mne stokke taky prisla draha, ta samotna zidle byla urcite drazsi nez jitro (ale ne nasobne), ale hlavne ji prodrazily ty doplnky. Ja to tenkrat pocitala, ze kdybych koupila obycejne houpatko na prvni prikrmy+plastovou zidlicku ikea pro sedici dite (tu, co maji v kazde hospode a stavala 600 i s pultikem) + nakonec rostouci jitro, vyslo by me to na min nez stokke s temi nastavci, a to mam nektere z nich z druhe ruky
. No asi neumim nakupovat:) Ale jsem spokojena, nechtela jsem resit 3 ruzne zidle, a nezavazi mi doma nepotrebne kramy, nastavec jsem uz slusne prodala.
Jako nechci se hadat o zidlich, ale cenovej rozdil 1500 mi neprijde tak zasadni, polud se bavime o zidli nafurt?
Ale jsem spokojena, nechtela jsem resit 3 ruzne zidle, a nezavazi mi doma nepotrebne kramy, nastavec jsem uz slusne prodala.
no ale tohle je ta pointa, proč se tu stokke zastavame, ne?
711990 jaj, ja som to poplietla, ja som porovnavala hauck a stokke aj s tým novorodeneckým nastavcom, bo ten som chcela, na jitro som ani nepozerala. Prepáč. A medzi tými dvoma bol rozdiel teda značný. Ako ja by som išla aj do stokke, ale viem, že môj muž by neprežil dať za stoličku 350 a viac eur
betsey jo, ony tam rozdil, jsou, Stokke proste objektivne drahy je, vsechny ty zidle, ale proste se ten naklad rozlozi na ty roky, to mi vadi uplne nejmin:) stejne jako mi nevadilo dat za kocarek hodne penez a pak ho za 2/3 prodat...
Gatita Ta Ikea nema oporu pro nozicky, mam ji u rodicu a je to proste trochu nouzovka. 711990 ja zapomnela dokonce ten pultik koupit (myslela jsme ze bude k tomu setu) a pak uz jsem na to rezignovala
. No tak sedi kluk s nami u stolu. Jako stul je po kazdem jidle dost nepublikovatelny, ale dite nestrada.
Jako nechci se hadat o zidlich, ale cenovej rozdil 1500 mi neprijde tak zasadni, polud se bavime o zidli nafurt?
Tak pro nás to třeba rozdíl je. Ne že bychom kvůli tomu museli do insolvence, ale 1500 je pro nás dost.
Ja koupila pro ted sedatko bazarovy za 50,- (Re-use centrum znas, dzizisketa ? Mate ho pres silnici.) Ale vadi mi, ze je nizky.
Do debaty pridavam, ze dcera jeste na zemi nebyla, mame rozkladaci gauc a je tam. Kdyz jsem mame rekla, ze bude dite na zemi, malem me sezrala za ziva a pak mi pres zakaz koupila kosik (jako vyuzil se, ale maly jsou v nedeli 3 mesice a uz ji je malej, hrozne se o nej mlati rukama a uz nekolikrat se tim vzbudila).
711990 mně 1500 připadá významný rozdíl. Ale já jsem starej škrt, radši to všechno propiju.
Solathis Ona se ti za chvíli začne otáčet na bricho, jednak hrozí, ze spadne a jednak by měla mít možnost opřít ruce o tvrdou podložku
Solathis gauče už bych se teda trochu bála.
dzizisketa vsak jo, a zrovna na tech detskych vecech se da usetrit vyznamene a dost bezbolestne, kdyz potrebujes.
Ja tech znackovych veci moc nemam, protoze neumim ty veci "tocit", dobre je prodavat neopotrebene a kupovat nove. Vetsinu veci mam no name nebo z druhe ruky a pouzivam je mnoho let v kuse, dokud se nerozsypou nebo je dam za odvoz. A treba v kocaru jsem nakonec mela stejne penez, jako kamaradka, ktera si kupuje takove ty lepsi veci, a za rok je streli za 70% ceny, a jede nanovo. Ja tohle moc nedavam, ale uplne neekonomicke to byt nemusi.
Pinot Noir Ja jsem tam vzdycky s ni, takze to neni ze bych ji tam nechala a sla treba varit.
Potrefenáhusa On ten gauc je tuhej, ale jo, resit to je v planu, jen jsem pridavala pnfo do debaty, reakce ty moji mamy me mas jednou prekvapila. A nez pujde pula na zem, musim koupit neco, mame vsude hladkou plovoucku., takze klouze
Solathis no já jí právě ráda odkládala a šla vařit/ do sprchy, cokoliv. Doporučuju na zem velkou pěnovou podložku, přijde mi lepší než puzzle. Na tom jsem měla na začátku deku s hrazdičkou, to pozorovala ráda. Ve 3 měsících se teda začla otáčet a záhy plazit a už tam nevydržela
A teda oni se umí bleskově přetočit a spadnout, i když je člověk vedle nich. Mě tak dcera žuchla z postele na dlažbu. Měla jsem na ní i ruku ![]()
Solathis a kam jí dáváš, když nespí a ty potřebuješ někam odejít? Já doporučuju hrazdičku, je to i takové vymezené místo, a kluci tam vydrželi fakt dlouho.
Že se ještě vrátím k těm židlím, tak před těmi 4 roky, kdy jsem to řešila, byl rozdíl určitě větší než 1500, protože kvůli ceně se ta stokke ani nedostala do užšího výběru.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí