Evaeva jenže ona přes den nespí v postýlce, jen v kočáru. A mě to vyhovuje, nemusím řešit kde sw zdržím a kdy se musím vrátit. K obědu vždycky někde něco ulovím a usne v kočáru. Stejně tak večer můžu sedět v reatauraci nebo u někoho na návštěvě a ne v 7 utíkat domu
Sobecká matka, no. A teda jestli si chce zrušit denní spánek uplně, tak to jí nedoporučuju ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir spousta lidí v tom má děti odložené během dne x desítek minut až hodin. Což se samozřejmě nedoporučuje a já tam dítě dávala jen nouzově. Kamarádka třeba pokaždé, když vařila nebo šla do sprchy...
Pinot Noir třeba na mě koukali v kuchyni, když jsem vařila. Občas jsme je právě zkoušeli do toho dát večer, když už byli otravní, že budou koukat třeba jak večeříme, to bylo ještě dlouho před příkrmy. Bez úspěchu. V košíku vydrželi spíš, ale takhle večer už nefungoval.
MPLee tak to chápu, kluci v kočárku od sedmého měsíce spali o poznání hůř než v postýlce, takže já radši utíkám domů, abych měla tři hodiny klid, než je půl hodiny uspávat v kočárku kvůli 45 minutám spánku
a od 15m spí celou noc, takže i večer holt musíme domů.
MPLee hahaha, naše dítě taky spalo rádo v kočárku, jednoho dne jsme to dotáhli k dokonalosti, šli jsme na návštěvu, tam jsme ji uspali, když byl čas, vystrčili i s kočárem za dveře a pařili...akorát teda když jsme se vraceli, tak jsem se trochu styděla - před půlnocí, zjevně trochu v náladě a s batoletem v kočárku...![]()
Pinot Noir když se chtěli válet, tak se váleli. Když pak začali kňučet, tak ještě vydrželi docela dlouhou chvíli v košíku. Pak se chvilku chovali a šli spát
my máme kuchyni i dost malou, tam bych ho na zemi zašlápla![]()
Evaeva no ona spí ty 3 hodiny v kočárku. Doma neusne vůbec. A spí celou noc od asi 2,3m? Ale když mi v 8 usne v kočáru, tak jí můžu bez následků o půlnoci doma převlíknout do pyžama a přehodit do postele. V lepším případě jí převlíknu už před usnutím v kočáru teda. Ale jde to i tak. A o tuhle výhodu nechci přijít ![]()
Pinot Noir já právě měla dceru taky pořád na zemi, navíc od 3 měsíců se pohybovala, takže to nešlo jinak
Ale ona byla spokojené mimino, kdyby byla uřvaná, aai bych taky zkoušela i to lehátko a kde co.
Pinot Noir já jsem se jednou dozvěděla od svého vrstevníka se dvěma dětmi, že "dítě bych na zem nikdy nepoložil" ![]()
(Samozřejmě ve chvíli, kdy jsem položila zhruba sedmimesicni dceru na zem
)
Mohučanka no já se s ní vracím běžně kolem půlnoci. Minule slavil narozeniny muž, chtěli z restaurace pokračovat někam do baru. Tak mi naložil kočár dárkama a šly jsme. Při nastupování do tramvaje se mi z pod kočárku vykutálelo asi 5 flašek tvrdýho a celou cestu kočár hrozně cinkal
To jsem se taky trochu styděla, no. Ale ona jako 3 měsíční spala ve vinném sklepě, je to s námi špatné ![]()
MPLee jo to chápu, je fakt, že v noci bych je do postele taky přehodila. Zrovna včera jsme je museli dost porovnat, aby nám nespadli, mají tu společné dvoulůžko
Ale denní spánek v kočárku jsem ochotná absolvovat jen na dovolené nebo ve výjimečných případech, to je doma fakt o dost lepší. Teď už je to teda skoro jedno, vidím to maximálně tak na půl roku![]()
Mohučanka to nechápu, jak to dělají
nehledě na to, že v sedmi měsících se některé i pohybují. Takový plazil někde v bahně v přírodě je teprve super![]()
Pinot Noir predrazene bazmeky? Jakoze zidle, co vydrzi i dospelymu je bazmek?:D
711990 jenže jitro taky vydrží i dospělému
Ta zidle stoji 5 tisic, i kdyby ji meli mit jen 10 let, tak je to petikilo rocne, to mi prijde uplny nic, pproti tomu co zahuci v botach, umelym mlice nebo jidle, ktery jen nakousnou a nedojedej...
MPLee no já obecně nerada nosím děti, hlavně ty, co už se pohybují sami. Takže to nechápu.
MPLee Mohučanka už jsem tu myslím psala o kamarádce, která měla dítě buď v lehátku, nebo autosedačce, nebo v náručí a ono v roce a půl jenom leželo na zádech? Byl to pro mě dost odstrašující případ, takže jsem kluky dávala na zem pořád. Naše uspořádání domácnosti to naštěstí umožňuje. A v jejich případě to právě nebylo řešení náročného dítěte, ale právě odpor k tomu, dát dítě na zem. Všechny, kdo tak kdy učinili, hrozně kritizovala. Její dítě se podlahy dotklo nejspíš až na fyzioterapii.
Evaeva vzdyt Jitro stoji v zakladu 4.5 tisice, s pultikem a zarazkama na nohy 6200. Stokke stoji v zakladu 5500 v prumeru a s pultikem a zarazkama 6500...
711990 tím bazmekem byl myšlen těm miminí nástavec
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí