Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:26

Evaeva jenže ona přes den nespí v postýlce, jen v kočáru. A mě to vyhovuje, nemusím řešit kde sw zdržím a kdy se musím vrátit. K obědu vždycky někde něco ulovím a usne v kočáru. Stejně tak večer můžu sedět v reatauraci nebo u někoho na návštěvě a ne v 7 utíkat domu  Sobecká matka, no. A teda jestli si chce zrušit denní spánek uplně, tak to jí nedoporučuju

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:28

Pinot Noir spousta lidí v tom má děti odložené během dne x desítek minut až hodin. Což se samozřejmě nedoporučuje a já tam dítě dávala jen nouzově. Kamarádka třeba pokaždé, když vařila nebo šla do sprchy... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:30

Pinot Noir třeba na mě koukali v kuchyni, když jsem vařila. Občas jsme je právě zkoušeli do toho dát večer, když už byli otravní, že budou koukat třeba jak večeříme, to bylo ještě dlouho před příkrmy. Bez úspěchu. V košíku vydrželi spíš, ale takhle večer už nefungoval.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:31

MPLee Evaeva aha, tak naši kluci se prostě váleli na zemi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:32

MPLee tak to chápu, kluci v kočárku od sedmého měsíce spali o poznání hůř než v postýlce, takže já radši utíkám domů, abych měla tři hodiny klid, než je půl hodiny uspávat v kočárku kvůli 45 minutám spánkua od 15m spí celou noc, takže i večer holt musíme domů.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:33

MPLee hahaha, naše dítě taky spalo rádo v kočárku, jednoho dne jsme to dotáhli k dokonalosti, šli jsme na návštěvu, tam jsme ji uspali, když byl čas, vystrčili i s kočárem za dveře a pařili...akorát teda když jsme se vraceli, tak jsem se trochu styděla - před půlnocí, zjevně trochu v náladě a s batoletem v kočárku...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:34

Pinot Noir když se chtěli válet, tak se váleli. Když pak začali kňučet, tak ještě vydrželi docela dlouhou chvíli v košíku. Pak se chvilku chovali a šli spátmy máme kuchyni i dost malou, tam bych ho na zemi zašlápla

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:36

Evaeva no ona spí ty 3 hodiny v kočárku. Doma neusne vůbec. A spí celou noc od asi 2,3m? Ale když mi v 8 usne v kočáru, tak jí můžu bez následků o půlnoci doma převlíknout do pyžama a přehodit do postele. V lepším případě jí převlíknu už před usnutím v kočáru teda. Ale jde to i tak. A o tuhle výhodu nechci přijít

Pinot Noir já právě měla dceru taky pořád na zemi, navíc od 3 měsíců se pohybovala, takže to nešlo jinak Ale ona byla spokojené mimino, kdyby byla uřvaná, aai bych taky zkoušela i to lehátko a kde co. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:36

Pinot Noir já jsem se jednou dozvěděla od svého vrstevníka se dvěma dětmi, že "dítě bych na zem nikdy nepoložil"

(Samozřejmě ve chvíli, kdy jsem položila zhruba sedmimesicni dceru na zem )

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:38

Mohučanka no já se s ní vracím běžně kolem půlnoci. Minule slavil narozeniny muž, chtěli z restaurace pokračovat někam do baru. Tak mi naložil kočár dárkama a šly jsme. Při nastupování do tramvaje se mi z pod kočárku vykutálelo asi 5 flašek tvrdýho a celou cestu kočár hrozně cinkal  To jsem se taky trochu styděla, no. Ale ona jako 3 měsíční spala ve vinném sklepě, je to s námi špatné

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:39

MPLee jo to chápu, je fakt, že v noci bych je do postele taky přehodila. Zrovna včera jsme je museli dost porovnat, aby nám nespadli, mají tu společné dvoulůžkoAle denní spánek v kočárku jsem ochotná absolvovat jen na dovolené nebo ve výjimečných případech, to je doma fakt o dost lepší. Teď už je to teda skoro jedno, vidím to maximálně tak na půl roku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:41

Mohučanka to nechápu, jak to dělajínehledě na to, že v sedmi měsících se některé i pohybují. Takový plazil někde v bahně v přírodě je teprve super

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:43

Pinot Noir predrazene bazmeky? Jakoze zidle, co vydrzi i dospelymu je bazmek?:D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:44

711990 jenže jitro taky vydrží i dospělému

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:44

Evaeva Mohučanka taky máme takové známé. Dítě měli jen v postýlce, ani doma na koberci být nesmělo. Venku kočár nebo v ruce. Teď je jí rok a stejně jí nutí buď sedět v kočáru, u stolu a nebo jí jeden drží kolem těla a druhý ťape nohama (sama nechodí, ale lezení po zemi je fuj)

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:44

Ta zidle stoji 5 tisic, i kdyby ji meli mit jen 10 let, tak je to petikilo rocne, to mi prijde uplny nic, pproti tomu co zahuci v botach, umelym mlice nebo jidle, ktery jen nakousnou a nedojedej...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:45

MPLee no já obecně nerada nosím děti, hlavně ty, co už se pohybují sami. Takže to nechápu.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:45

MPLee Mohučanka už jsem tu myslím psala o kamarádce, která měla dítě buď v lehátku, nebo autosedačce, nebo v náručí a ono v roce a půl jenom leželo na zádech? Byl to pro mě dost odstrašující případ, takže jsem kluky dávala na zem pořád. Naše uspořádání domácnosti to naštěstí umožňuje. A v jejich případě to právě nebylo řešení náročného dítěte, ale právě odpor k tomu, dát dítě na zem. Všechny, kdo tak kdy učinili, hrozně kritizovala. Její dítě se podlahy dotklo nejspíš až na fyzioterapii. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. března 2022 15:46

Evaeva vzdyt Jitro stoji v zakladu 4.5 tisice, s pultikem a zarazkama na nohy 6200. Stokke stoji v zakladu 5500 v prumeru a s pultikem a zarazkama 6500...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. března 2022 15:47

711990 tím bazmekem byl myšlen těm miminí nástavec