Já jsem taky škrt, ale stokke židli jsem pořídila a neměnila bych. Židli jsem koupila za 2000 bazarovou a všechno příslušenství bylo taky z druhý ruky. Moje mamka chtěla taky jednu domů, a sehnala za stejnou cenu. Obě jsou v příčetné barvě, ale chvíli jsem hledala, nebyla doma druhý den, jako kdybych koupila novou.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Furt do kosiku, miluje kolotoc a na kosiku teda ma i takovou mini jako hrazdicku. Ona je takova lehce zpozdena (uplne drobne, tak tyden-dva, ja to prisuzuju ty alergii, ze nabrala zpozdeni, protoze se rvala o zivot.
Solathis jo, košík je taky dobrý, taky jsem ho používala ráda. Já je právě i vždycky ráno nechávala chvíli nahaté, tak to jinde než na zemi nešlo. Hlavně starší si teda vystačil dost sám, takže zem byla nejlepší.
Solathis jak se na trimesicnim diteti pozna opozdeni? Vzdyt kazdy dite je jiny a zadny nejede podle kalendare. To, ze se nepretocila dneska, neznamena ze sebou zitra nemrskne a nespadne.
Len taky mám stokke bazarové, nechtělo se mi dávat tolik peněz za nové, tak jsem sehnala obě dvě z druhé ruky do 3tis v pěkném stavu i barvě. Na každou jsem teda cca měsíc číhala, ale vím že mi za ty peníze vydrží buď na hodně dlouho, nebo je za pár let pošlu ještě za nějaké peníze dál
Som vážne nahnevaná. U nás dnes pršalo. V škôlke majú stále prekurene. Takže syn mal obyčajné bavlnené leginy a na nich sofshellky, aby sa mu dobre vyzliekali/obliekali. Išli do knižnice, dostali pokyn neobliect si ani mikinu, ani vrchné nohavice. Počas presunu pršalo. Knižnica je 3 minúty od škôlky, to je v pohode. Ale z knižnice išli ešte tam, kde chodia na vychadzku, tj kus od škôlky a z môjho pohľadu slabo oblečení. Teraz poobede bol cikat viackrát ako bezne. ![]()
Volalo mi moje dospělé dítě, jestli nevím, jak vypadají neštovice. ![]()
Catherinne ona je neměla? Třeba to nebude ono.
711990 Spis, ze chodime na to fyzio a vzdycky to, co uz chce aby delala, zacne delat o tyden az dva dyl. Nemyslim si, ze by realne byla opozdena.
Evaeva neměla...
Solathis týden dva je nic![]()
Catherinne aha, no tak snad bude mít lehký průběh.
Evaeva nafotila to na ráno pro mudr do nějaké info zprávy, jestli má chodit nebo ji pošle recept pudr. Ráno jeden pupínek za uchem a u nosu, teď už je jich víc i na těle, tak to tak vypadá.
Dnes jsme jeli s Ríšou v autobusu, který měl autonehodu. Osobní auto vyjíždějící z vedlejší ulice a odbočující vlevo nám nedalo přednost a bočně jsme se srazili. Byly to jen plechy, lidi v autobuse, kteří to neviděli, ani nechápali, proč zastavujeme. Ale museli jsme samozřejmě vystoupit, dojít na zastávku, čekat na další autobus, ze zastávky jsme pak viděli policii, jak to vyšetřuje. Navíc nám nad hlavou přeletěl přistávající vládní speciál a hned pak stíhačka, nebo co... No prostě Ríša měl zážitek na celý den. No každému to vyprávěl - tátovi, babičce, dědovi, každému několikrát, a postupně přitvrzoval a rozvíjel, takže z uraženého zrcátka byla k večeru akční scéna s autem na střeše, autobus letěl vzduchem, my, cestující, jsme se váleli pod sedačkami, byli tam hasiči, sanitky a nakonec přiletěli policajti stíhačkou.
A vždycky to zakončil "No tak něco takového jsem teda zažil poprvé!"
Dnes jsme jeli s Ríšou v autobusu, který měl autonehodu. Osobní auto vyjíždějící z vedlejší ulice a odbočující vlevo nám nedalo přednost a bočně jsme se srazili. Byly to jen plechy, lidi v autobuse, kteří to neviděli, ani nechápali, proč zastavujeme. Ale museli jsme samozřejmě vystoupit, dojít na zastávku, čekat na další autobus, ze zastávky jsme pak viděli policii, jak to vyšetřuje. Navíc nám nad hlavou přeletěl přistávající vládní speciál a hned pak stíhačka, nebo co... No prostě Ríša měl zážitek na celý den. No každému to vyprávěl - tátovi, babičce, dědovi, každému několikrát, a postupně přitvrzoval a rozvíjel, takže z uraženého zrcátka byla k večeru akční scéna s autem na střeše, autobus letěl vzduchem, my, cestující, jsme se váleli pod sedačkami, byli tam hasiči, sanitky a nakonec přiletěli policajti stíhačkou.
A vždycky to zakončil "No tak něco takového jsem teda zažil poprvé!"
No ty brďo, normálně naplno napíšu, že to vám teda závidím! Rosťa by z toho byl odvařený minimálně stejně jako Ríša.
dzizisketa jako jo, té řidičky mi bylo líto, ale jinak to byl zážitek na dlouho! Potom jsme doma na koberci se silnicemi simulovali, jak to bylo, a zkoušeli jiné možnosti havárie... ![]()
Pro mě byla zážitek za rozsvícená přistávací dráha a ta letadla. Za ty roky tady se mi nikdy nepodařilo být přímo u přistání.
Pinot Noir tyjo takovejch zazitku!!!!!
Pro mě byla zážitek za rozsvícená přistávací dráha a ta letadla. Za ty roky tady se mi nikdy nepodařilo být přímo u přistání.
Závidím, když svítí ty přistávací světla na přiblížení je to moc hezké. Mám to za barákem a viděla jsem to taky tak jednou, dvakrát. A to jsem ještě u toho řídila. ![]()
Tak jsem právě dneska zjistila, že Národní divadlo má už také představení pro batolata, akorát už je to všechno vyprodané. Radost i zklamání v jednom, chjo.
Jimik tyjo, to vypada skvele! Skoda ze je vyprodano
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí