Potrefenáhusa Neboj to se náhle přemění do fáze, chci všechno co je nový, takže budeš opatrovat ty visačky jak oko v hlavě. Já ji vždycky ukazuju jen jednu botu:-D
Vše o těhotenství a dětech
Vari My musime do kamenneho obchodu. Pondelni nakup a kazda bota ma jinou velikost. Plus ma syn vysoky nart a sirokou nozicku. Nastesti se obout necha, vetsinou. Kdyz nechce, tak to neni zase tak velky problem mu tu boticku nasadit. Je to hned. 
711990 Potrefenáhusa Len No nakonec jsem jí ty boty obula spící, pak jsem jí násilím vytřebala z kočárku a postavila doprstřed obchodu. Zakňourala, ale pak si všimla, že jsme v krámě a začla vykřikovat Toto! A ukazovat na všechno kolem
Prodavačky musí mít pocit, že žijeme v jeskyni. Jen teda kulhala jak blázen, už jsme přemýšlela, že je to fakt těma botama. Jakmile uviděla stěnu s plyšákama, tak bylo po kulhání, rozeběhla se tam a vybrala krásného králíka. Byl jako živý, ale stál skoro stejně jak ty boty. Nakonec jsem to ukecala na malého plyšového ptáčka
(problém je, že já měla jako dítě taky úchylku na plyšáky a hrozně je milovala. Do teď se mi líbí, ale jasně, přijde mi to jako zbytečnost a taková hračka o ničem) Když ona je tak přesvědčivá - přinesla ho prodavačce, dala do ruky, řekla "chci" a kývala hlavou a ukazovala do kočárku
No nicméně boty máme kotníkové kožené Affenzahn, ty textilní byly takové víc do terénu a míň flexibilní. Ty bych viděla jako pohorky na první tůry. Oproti holinkám jsou ty naše mnohem lehčí a ona je fakt drobek. Když se naimpregnují, tak snad nějakou kaluž přežijí no a kdyžtak budu nosit náhradní ponožky a ty tenisky ![]()

Jos Oni si to nandat nechaji v klidu, jsou zvykli na capacky, ale nepostoji tak dlouho, abych jim tu tlapku mohla zmerit.
Jos no boticku nasadis, ale co se děje pak? ![]()
Vari little shoes prý ochotně poradí s výběrem i online a v Praze se dají boty od noch vyzkoušet v Čakovicích v Pro malé dobrodruhy. Já nakonec nejradši taky objednávám online, často všechno vrátím. Tuším že Bosonožka má vracení zásilkovnou zdarma. Něco se dá vybrat i na eobuvi a objednat do výdejny na smíchově (Froddo, Bundgaard, Ricosta... rozměry ale vždycky zjišťuju u little shoes na webu) a nebo bohužel pátrat, kde co mají. U nás to obvykle vyšlo tak, že vždy měl obchod každý pár nebo velikost na jiné pobočce, když jsem chtěla vyzkoušet 2-3 boty v té malé velikosti 19-21.
Edit: a na měření se mi osvědčila krabice, jak radili v tom little shoes ![]()
MPLee jsou moc pěkný, ať se ji v nich dobře běhá! ![]()
Potrefenáhusa No nas si vzteky treba zadupe a pak se nekam rozebehne. Ale nakupovala tam i tak dvouleta holcicka a on za ji porad odbihal, takze to dost zlepsilo situaci. No a navic matef obdobi, kdy si boty obouva sam, treba i moje ![]()
MPLee to je přesné! Já pak mám doma deset krabic bot z tří různých eshopů![]()
Evaeva no proto, když jsem včera viděla, že jí sedí ty tenisky a objevila v akci tyhle kožené, tak jsem pro nem hned na jistotu běžela!
A 2 nevyhovující dneska poslala zpět.
Evaeva u nás Hauck stále je používaný
Solathis A ja ty rady pro Stokke trosku rozbiju
Taky jsem o ni uvazovala, ale ta cena, to mi prislo proste moc. Takze jsem sehnala z druhe ruky normalni lehatko, nez syn sedel, krmila jsem ho v nem, a pak jsme koupili Jitro s pultikem. Samostatne lehatko jsme taky hodne vyuzili, brala jsem si v nem syna treba do koupelny a tak.
Myrtila moji v tom lehátku mimo jídlo vůbec nechtěli být
na pohyb po bytě se mi nejvíc osvědčil pojízdný košík, mohli v něm být i na bříšku.
Evaeva U nas to bylo stejny, lehatko max. na jidlo, elektricky houpatko bylo spolu s nositkem nejzbytecnejsi investice ever. Ja jsem taky tym stokke, lehka a hlavne stabilni.
Myrtila my třeba máme stokke steps, kde se dá to lehátko použít i samostatně. Cena teda hrozná, ale využíváme jí hodně. V lehátku dcera být jen tak nechtěla, ale když byla u stolu a viděla na nás, vydržela tam. No a bonus je, že při nějakých sešlostech si na ní klidně sedne dospělá návštěva. Tu Tripp trapp máme u našich z bazaru, to jsme měli štěstí. Vlastně pomalu můžu vyhlížet na bazarech druhou ![]()
Vari ty rostoucí židle renomovaných značek jsou všechny stabilní, i mají dobrou nostnost. U našich máme jednu jitro ještě po mě:)
MPLee druhou můžeš koupit bez těch lehátek a pultíků, to už dcera nebude potřebovat a posuneš to miminku.
Evaeva jo to určitě plánuju, i to naše lehátko ze Steps je aktuálně půjčené jinde. Ale i ta základní židle v požadované barvě je drahá a na bazarech málo. Tripp trapp jsou víc, ale ty Steps jsou dražší a novější, no. Ale tak času dost, budu číhat (ježiš a asi nás čeká dvoukočár
)
MPLee já myslím, že dvojkočár potřebovat nebudeš, dcera už chodí hezky, skejt bude bohatě stačit. Já nakonec moc nepoužívala ani ten, syn se pak chtěl akorát pořád vozit, brala jsem ho vlastně jen k doktorce, kam je to pěšky daleko a musíš přijít na čas. Jinak hezky po svých nebo na odrážedle.
Myrtila moji v tom lehátku mimo jídlo vůbec nechtěli být
na pohyb po bytě se mi nejvíc osvědčil pojízdný košík, mohli v něm být i na bříšku.
A to lehátko se používá na něco jiného? ![]()
Já v tom jenom krmila. Dostali jsme ho, staré, bez jakýchkoliv funkcí. Na krmení jsem ho využívala hodně, pak už rovnou Jitro. I to se mi zdálo drahé. Za tyhle předražené dětské bazmeky odmítám dávat peníze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí