Evaeva jotak:)
Vše o těhotenství a dětech
711990 já teda měla pocit, že ta stokke vyjde tak na desítku. Ta cena, co píšeš ty, mu přijde normální. Asi jí teda prodraží ty doplňky. Já měla to lehátko zadarmo "na dojetí", po tom mladší čuněti jsem ho s chutí vyhodila![]()
Pinot Noir no oni taky nemají náročné dítě. A jsou hrozně překvapení, že naše se pohybuje lépe. Podle mě v tom čáatečné hraje roli i to, že od 6 týdnů leží více méně na zemi a má k dispozici polovinu bytu. I když když nám včera začla pérovat v kolenou na opěradle gauče a volat hop (pak jí to podjelo a spadla, naštěstí na sedák a ne na zem), říkali jsme si s mužem, jestli číslo 2 taky nevychováme někde v postýlce a míň akční ![]()
Evaeva na desítku vyjde ta Steps, ta klasická je levnější.
Evaeva njn:) mne prislo zvlastni, ze se tady hromadne rozhorcujete nad cenou, ktera je prakticky stejna:) to lehatko od stokke je skvely, plastova skorepina s pracim potahem. To nase uz je u tretiho ditete, za pujceni dostal Tonda pokazdy lego a vsichni jsou spokojeny:D
MPLee tomu zase úplně nevěř
kluci byli na zemi opravdu hodně, většinu bdělého času. Plazili se okolo 9m, stáli v 10m, seděli a lezli až po prvních narozeninách a chodili v 16m. Povahu mají rozdílnou, ale ve spánku, mluvení a pohybu jsou skoro totožní![]()
711990 kromě toho lehátka, které my jsme nepotřebovali, mě pořád nikdo nepřesvědčil vidět mezi Stokke a Jitrem rozdíl.
Pinot Noir no Stokke je hezci:D ale rozdil mezi nima neni, ani v cene...
711990 no to nevím teda, Jitra máme dvě a stály max 3 tisíce.
711990 a hezčí... Mně připadají úplně stejný.
Hele naše dite bylo na zemi od mimina, na bricho pomalu od narozeni a stejně to na ten pohyb nemělo moc vliv. Má to naprogramovany proste nějak pozdejc.
Pinot Noir aktualne stojej stejne, koukala jsem se na stranky Jitra. Me taky Stokke nestala tech 5, za ktery se ted prodava, ale 4 tisice.
711990 mně se nejvíc líbí ta seedes, co máme pro staršího, jinak mi jitro i stokke trip trap přijdou skoro stejné
Mně přijde, že kolem Stokke je velký hype, my máme Jitro jako skoro všechno z druhé ruky a z u těch bazarových je mezi cenami těch značek fakt rozdíl.
711990 když kouknu na první obchody, které mi vyjedou, tak Stokke všude 5999 a necelých 4300. Mně to úplně totéž nepřipadá.
Dcera taky začala chodit později, i byla celkově lehce pozadu ve vývoji, i když jsem se rozhodně nezdráhala položit ji kamkoli od nemluvněte. Dali jsme jí čas, srovnalo se to.
Jinak jsem si dnes cestou z poradny vybrala "odměnu" za porod, takovou bundičku/parku v espritu, ale nekoupila jsem si ji, protože je v ceně zhruba půlky rodičáku a to se jaksi neodvažím odhadovat velikost. Tak hodlám večer hodit řeč s vetřelečkem v břiše, aby moc neotálel, aby mi ji nevyprodali ![]()
dzizisketa zas je jistota, ze se stokke dobře proda, ne
Pinot Noir ted jsou ty ceny všeho strasnej brutal a furt to roste :-(
Potrefenáhusa MPLee jo, souhlasím, ono to nošení/pokládání na zem úplně zásadní význam mít nebude, kluci byli na zemi pořád, lézt a sedět začali v osmi měsících, obcházet nábytek v devíti a chodit v patnácti. Takže takový slabší průměr. Ale u té kamarádky to byl extrém, tam myslím už ten negativní vliv byl.
711990 fakt rovnaka cena? Ja neviem, či som pozerala blbo, ale u nas to bolo tak 150 eur vs. 350 eur ![]()
Já jsem taky dávala hodně na zem, že je to divný mi řekla až moje máti. Já teda nedávala kvůli rychlejšímu lezení, ale protože ze země nemá už kam spadnout a prázdnej obývák 4x5 metrů se nabízel sám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí