Vše o těhotenství a dětech
711990 Rozhodně budu hlídat jestli to ještě neuvedou v dalších termínech, mohla by z toho být parfu Batolaterna ![]()
Jimik jooo!:D
Přistávací světla jsme měli rozsvícené na závodě na letišti v ČB. Byla neskutečná bouřka, 30 cm vody, letadla by za takového počasí prý nesměla přistávat a my tam běželi. Úžasný to bylo!

Jimik Tyhle predstaveni pro uplne nejmensi jsou hned vyprodana snad vsude. Mne se pred par dny povedlo ulovit listky na jedno u nas v Brne, na konec dubna, a dneska jsem samozrejme zjistila, ze bych zrovna ten den asi potrebovala byt jinde
Ale pujdem do toho divadla, je to fakt vzacna prilezitost.
Jimik To vypadá skvěle, hned bych šla!
Len já i bez ditete ![]()
Pinot Noir my jsme jednou hrali nocni hru v lesich za Horomericema s ta pristavajici letadla s plamenama slehajicima z motoru to byl taky dobrej zazitek.
a nas chlapecek jednou podrobne vylicil memu kolegovi, jak jsme "vyhoreli", vcetne zasahu hasicu, chudak kolegami mi pak celej nestastnej kondoloval...
Catherinne místo pudru ať si koupí toto
mazala jsem tím malého 2x denně a vůbec ho to nesvědilo.
Catherinne nasi meli pro deti na nestovice Tanno Hemal z lekarny bez receptu, nejlip pry se to mazalo namocenym uchostourem. Vyrazne to pry omezilo svedeni, zvladli to s tim v pohode.
Co tvoje zebra?
Kokoskapraktická ji napsala ať jede na infekční na bulovku nebo thomayerku. Bude potřebovat nemocenskou do práce, tak k doktorovi někam musí.
Catherinne tak to jo, hlavne aby nemela moc horecky. Deti (i moje) to u nas snasely vzdycky lip, ja i segra, kdyz jsme to chytly od nich, jsme meli skoro 40.
Kokoska včera měla 38 a všechno ji bolelo, dnes je to prý troch lepší, teplotu zatím nemá. Dnes má doma muže, tak to je fajn, že to s ní objede autem, že nemusí mhd.
A to jsem chtěla na víkend svolat oběd s poradou na pražský půlmaraton, co, kdo, kde a tak...![]()
Catherinne a ty s manzelem jste nemeli? Jestli jo, tak obed muze byt, pokud tedy dceri nebude zle.
Kokoska já měla určitě, muž myslím taky, ale nechce se mi to teď riskovat. Já teď makám hodinu denně, to není takové to, jdu si zaběhat, ale fakt intenzivní hodinový / 10 km běh do kopců a mě by teď rozhodila na 14 dní i rýma. Jsem ráda, že žebra odeznívají a můžu se do toho opřít z plných plic
Chtěla bych na maratonu za měsíc a kousek posunou čas.
Catherinne Ze si ty cholery vzdycky vyberou spravnou dobu. Ne ze by se to nekdy hodilo, ale nekdy to proste vadi vic. Aspon ze tobe je lip.
Catherinne protilátky si můžeš nechat zjistit u praktika
Catherinne Držím palce, ať má dcera lehký průběh. Syn také nešťovice prodělal už jako dospělý a byl to běs - týden horečky, šílené svědění, hojilo se mu to měsíc. Dokonce jsem si tehdy na něj musela vzít asi tři dny OČR - neudržel se na nohou. Setkání bych neriskovala - i po prodělání se může člověk nakazit podruhé - je to sice výjimečné, ale stává se.
711990 Rozhodně budu hlídat jestli to ještě neuvedou v dalších termínech, mohla by z toho být parfu Batolaterna
jo! Taky se pridame ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí