Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 17. března 2022 22:21

MPLee My máme takovou plastovou pidimotorku, ještě menší než menší enduro a je dobrá. Dcera ji upřednostňuje i teď, i když může mít ledacos většího Nemám pocit, že by to bylo něco nebezpečnějšího či bepohodlnejsiho než jine vozidlo, samozřejmě to chce pěknej povrch než žádnou štěrkovou cestu. I cenově vyjde za hubičku a pak prostě pořídis něco jiného jen co povyroste. Lepší fotku nemam, ale tady je ji rok a půl a má velké rezervy na zemi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2022 22:36

MPLee na plastové motorce na asfaltovém hřišti bude jezdit v pohodě, toho bych se vůbec nebála. U nás byl problém akorát při hodně rychlé jízdě z kopce (máme před domem dost prudký), že se jim přední kolo zaseklo o hrbol v chodníku a přeletěli přes řidítka, každý to vyzkoušel aspoň dvakrát

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2022 22:56

To starší dítě je teda nezmar! V půl desáté už byl na svahu, dneska celkem lyžoval asi tři hodiny, na obědě byl teda asi hodinu a půl a zbytek času pořád někde pobíhal, hrabal ve sněhu, pral se s mužem,... sednul se jen, když dostal něco ke svačině. Pak byl ještě na hřišti, nanosil dřevo a ještě v půl sedmé se mu nechtělo domů

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 17. března 2022 23:08
Reakce na MPLee:

On by nejradši už koupil kolo, že jí přece nemuže bavit jen tak šoupat nohama

​Zeť se chyta za hlavu, ze poridil chlapeckovi k vanocum kolo a on ho nechce, ze ho nebavi slapat

Ma to odrazeci kolo woom, rovnovahu drzi perfektne, takze by se na kole urcite naucil rychle, jen si postavil hlavu. A to prosim jeho milovany bratranec-vzor na kole jezdi jak cert!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2022 23:10

Kokoska nám stálo kolo v chodbě loni skoro celé léto, vyzkoušel ho asi třikrát. V srpnu řekl, že chce jezdit a za dvě hodiny jezdil jako drakTak to má se vším.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 17. března 2022 23:11

Naordinovala jsem si dlouhé procházky se psem, ať nemusím ve čtvrtek na vyvolání, a zatím jediný efekt je, že mě bolí prdel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2022 23:12

dzizisketa tak aspoň děláš něco pro zdravíU nás zabral sex

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 17. března 2022 23:15

Evaeva to je u nas to samy, bohuzel i s jidlem. Kdyz se zasekne, nesvede se s nim nic.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. března 2022 23:18

Kokoska s jídlem se vůbec nesnažím, oba jedí dost, i když hlavně to, co znají. Takže když něco nechtějí, za žádné přemlouvání a scény mi to nestojí.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. března 2022 23:18

MPLee na tom funny wheels synovi tiež vadia zadné kolieska a to že fest. Najľahšie sa našim jazdilo na takom obyčajnom plastovom bazmeku, vybral si ho syn v hrackarstve kvôli košíku, aby tam mohol voziť kamene. Len kolieska sú plast, hrka to na sto kilometrov . Ale tým, že je sedanka posunutá trochu dopredu tak nezakopavali o zadné kolieska. Už sa mu rozpadlo jedno koleso, lebo na tom jazdil aj 9 ročný synovec .

Podľa mňa nič veľmi lepšie ako máš nenájdeš, buď si na to zvykne a naučí sa odrážať alebo musí dorast na dve kolesá. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 17. března 2022 23:54

dzizisketa zejtra je úplněk, třeba to klapne. Já už dva dny uklízím...už mě to neba. Ale taky nic. 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 17. března 2022 23:57

dzizisketa Mohučanka držím palce, ať to rozchodíte! Když ne, budete mít aspoň uklizeno a hezkej zadek.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2022 00:19

Pinot Noir jo, to si taky říkám - aspoň to tu udělám hezký navíc jak jsem teď sama doma, tak to uklizeno i vydrží déle než 5 minut, což je dost příjemný. 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. března 2022 07:33

Mohučanka 

OK, dneska se tam sejdeme. To by bylo snad poprvé, kdyby mě obíhání měsíce nějak ovlivnilo

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2022 07:59

dzizisketa No pozor! Moje dcera, já, i moje sestra jsme se narodily buď přímo za úplňku, nebo den po! Nicméně vliv úplňku na porod je čistě nevědecká teorie sice se to zkoumalo, ale neprokázalo se vůbec nic. Na druhou stranu, sestřičky v porodnici si stěžovaly, že je hrozný nával, a to s povzdechem "nojo, je úplněk".

Každopádně držím palce. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 08:03

Mohučanka statisticky ten úplněk prý skutečně vychází. A o bouřce jsem četla i nějaké vědecké vysvětlení, ale už si to nepamatuju. Té se ale asi nedočkáte.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2022 08:10

Evaeva myslím, že při bouřce je souvislost snad s tlakem. Úplněk je dnes v 8:17, dzizisketa

Ale já potřebuju ještě poskládat prádlo, vytřít obývák a osázet jarní truhlík

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 08:14

Mohučanka tak začni tím, že muži napíšeš seznam úkolů

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2022 08:17

Evaeva

Když on je furt s dcerou v těch Alpách...šťastlivec. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 08:22

Mohučanka aha, no tak to samozřejmě dneska rodit nemůžeš:)