Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 11:22

MPLee prosím tě, teď mi došlo, že mám doma enduro na dojetí, švagrová za něj chce stovku, kdybys chtěla. Konstrukčně je v pořádku, akorát vzhled je už trochu jetý.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. března 2022 11:24

MPLee No jasně, hele ty vozidla užijete. My toho máme, já říkala krámy, ale jak pak budou dvě tak to bude potřeba po různu. Navíc to musí být všechno dva, ona má motorku, já chci taky motorku, to jsou dvě koloběžky, tři motorky, firtbike, kolo, doma dvě auta. Neexistuje že by si ven vzaly něco odlišného, musej to mít stejny druh:-D

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. března 2022 11:35

Evaeva jé a máš ho doma? Mohla bych poprosit o změření výšky sedátka? Ona by potřebovala to malé nebo ten Lena rolocykl. Jinak by se mi lipbilo pukymoto, ale z toho ještě nedosáhne

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 11:41

MPLee jo, mám. Změřím ti ho zítra, až se vrátíme.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. března 2022 12:20

dzizisketa a čaj z malinových listov si skúsila?

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. března 2022 12:34

betsey 

Ten piju už měsíc, k tomu nějaké pupalkové kapsle a lněné semínko. Toho ricinového oleje se teda ale trochu bojím.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. března 2022 12:40

dzizisketa a keby si skúsila zvýšiť dávku? Aspoň u mňa to asi fungovalo, bo som pila asi mesiac jednu šálku denne a keď som to zvýšila na dve šálky denne, tak som porodila. Desať dní pred termínom, ale samozrejme to mohla byť aj úplná náhoda.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 18. března 2022 12:56

dzizisketa on je to fakt projimavy koktejl, v podstatě je to jako klystyr. Ja si ho dala vecer pred termínem porodu a rano v 7 jsme jeli. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2022 13:04

Tak já jsem šla vytřít ten obývák, jo, a protože neunesu kýbl s vodou, tak jsem si ho dala na takový ten kolečkový podstavec pod velké kytky. No, tak v půlce vytírání se mi to celé zvrhlo normální potopa. Takže jsem vytáhla včera vyprané osušky, vysála potopu a naučila mimino několik sprostých slov

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 18. března 2022 14:09

dzizisketa Ricinový olej jsem si brala jednu polévkovou lžíci, když jsem měla už 24 hodin kontrakce a nikam se to neposouvalo. Do hodiny se interval začal krátit , do čtyř hodin po byla dcera na světě. Moje PA říkala, že buď se to rozjede nebo se aspoň dobře vyprazdnim před porodem.

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. března 2022 15:00

rasaNori notna 

Přes víkend dám Šárce šanci ještě na dobrovolný odchod, v pondělí nasadím ricin

Online dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 18. března 2022 15:02

Mohučanka 

To se mi stalo před měsícem! Čuměla jsem na muže s malým, jak staví kolejiště, a kopla jsem do kýblu tak šikovně, že se kus vylil i na koberec v pokojíčku

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 18. března 2022 15:28

dzizisketa Moje PA říkala, že dítě pozná, kdy je čas. Tak držím palce, ať Šárka brzy nazna, že už je čas .

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. března 2022 16:27

Mohučanka dokud to znovu nevyperes, tak asi nemas cas rodit,ne?

Lituju vas obe. Ja vyvolavala babskymi recepty 2x 2 tydny. Nepomohl zadny.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 18. března 2022 18:15

Dekuju timto timto verejne Tone, ze mela m tim porodem rozum a az (jestli) dojde na druhy, tak prosim stejne! (V patek jeste pripravny prace, sobotu nedeli prospat a v pondeli v pul osme rano zacala odtekat voda, 12:07 hotovo)

Offline Muslik
568 příspěvků moje polička 18. března 2022 18:57
Reakce na Solathis:

Dekuju timto timto verejne Tone, ze mela m tim porodem rozum a az (jestli) dojde na druhy, tak prosim stejne! (V patek jeste pripravny prace, sobotu nedeli prospat a v pondeli v pul osme rano zacala odtekat voda, 12:07 hotovo)

​Hehe, já to měla podobne, v úterý konečně dodělat práci, ve stredu si užít jeden jediný den mateřský (a začít se nudit), ve čtvrtek oslavit státní svátek procházkou, v noci se pak vzbudit ve vodě a v pátek v osm ráno den před termínem hotovo :) někdy to tak prostě vyjde, no

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. března 2022 20:24

Hlídání na víkend zajištěno a ty děti mi zase nechtějí odjet.....:-D Asi jim na benzínce slibům kindervajíčko nebo já nevím, už docela souhlasily jsem z toho byla překvapená, jenže to bylo venku a myslely si, že pojedou k naší babičce domu. Doma se spustil řev, že k druhé babičce ne, to je situace! 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 18. března 2022 20:25

Karja klidně je uplať tím Kinderkem, pokud to funguje.  

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 18. března 2022 20:26

Karja já bych uplácela, když to bude fungovat :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 20:28

Karja řekla bych, že záleží na tom, proč tam nechtějí. (A jak moc ty hlídání potřebuješ) Jestli jde hlavně o ten akt odjezdu a odloučení a jinak tam jsou v pohodě, úplatky bych klidně použila.