Mohučanka ja na ten spln snáď už aj verím od druhého porodu. Zišlo sa nás doobeda v pôrodnici tuším osem, rodila som prakticky na chodbe. Normálne sú vraj tak dva pôrody za celý deň.
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas dzizisketa drzim palce v hladkej prubeh, ten závěr a to čekání je hroznej
Můj gynekolog říkal, že tlaková níže nad Biskajským zálivem. ![]()
Motorku asi budem taky za chvíli řešit, dite má teď těch 80 cm, taky je celkem malý, jsem rada, ze to vyjde na jaro a leto
Evaeva myslím, že při bouřce je souvislost snad s tlakem. Úplněk je dnes v 8:17, dzizisketa
Ale já potřebuju ještě poskládat prádlo, vytřít obývák a osázet jarní truhlík
Aha, tak to zatím moc nevypadá. V Krči měli hodně příjmů k porodu před těmi dvěma třemi týdny, minimálně tři ženy každou tu středu. Ale poslední dvě kontroly nikoho. No já teď připravím oběd, pak jdeme na hřiště, odpoledne budu luxovat a vytírat a pak půjdu zase se psem, cestou si možná koupím flašku červeného a povečeřím pálivé kimči ![]()
Potrefenáhusa Ježiš daj pokoj
, to bolo asi na Mohučanka ![]()
Mrakoplas haha, sorry!!!!!!![]()
Díky.
dzizisketa tomu říkám program!! Jsi teda dobrá, já tu mít dítě, tak už jsem asi dávno porodila nebo odpadla někam do škarpy. Vůbec obdivuji všechny, které měly děti brzy po sobě a neměli starší ve školce. My nakonec posílali dceru do školky i před těmi jarňáky s tím, že jsme to nechali osudu - buď něco chytí, nebo nic nechytí, protože bych nebyla schopna se o ní celodenně postarat
naštěstí nic nechytla, mohli odjet a všichni si to užíváme. I když včera večer už se jí začalo stejskat ![]()
Mohučanka dzizisketa Kamaradka prisaha na ricinovej koktejl, nic nepomohlo, dala si tohle a za hodinu mela kontrakce. U me teda platila ta bourka, zahrmelo, zablesklo se, mala usoudila, ze na svete bude asi vetsi prdel nez v brise s brachou a prokopla si bazen. :-)
Mohučanka dzizisketa já jak magor chodila z Kobylis dolu k řece a zase nahoru, několikrát denně. Uklízela, cvičila, muže skoro znásilňovala... Večer před vyvoláváním jsme si objednali obří burgry a hranolky. Přežrala jsem se jako prase a asi za hodinu začly kontrakce
Takže vydatnou večeři doporučuju! Když nic, tak se člověk dobře nají, no.
MPLee no já se před prvním pořádně najedla a pak to šlo ven:( Lehká snídaně podruhé byla lepší.
Evaeva no dcera se nakonec narodila asi o 22 hodin později, takže to nebyl problém.
MPLee Akorat je pak blby, když přijde nečekaná otázka Kdy naposled jste jedla a co to bylo...!!!!!
Vůbec obdivuji všechny, které měly děti brzy po sobě a neměli starší ve školce.
Já si malovala, jak bude Ríša chodit do školky, já předám práci a pak budu mít měsíc pro sebe, nákupy, lehké cvičení, užiju si přelom jara a léta, v klidu se budu těšit na miminko... No a dva měsíce před porodem si Ríša střihnul mononukleózu, takže nejdřív s pupkem série vyšetření, pak zrušení docházky do školky, do práce jsem ho tahala, no a pak se lopotila doma až do porodu s věčně unaveným a tím pádem prudícím děckem.
.
Naštěstí aspoň začínalo to léto.
Mohučanka mě víc vyčerpával začátek než konec, to jsem měla problém i uvařit. Syn teda přes den pořád spal skoro tři hodiny, takže šlo jen o to přežít dopoledne. Hodně jsme chodili ven, tam je on úplně v pohodě.
A děkuju všem za rady k odrážedlu. Nakonec jsem dneska dopoledne zašla vyzkoušet na místní hřiště nějaká erární odrážedla a z nějaké té motorky dosáhne na zem. Koupilm teď tu a v létě/ na podzim zkusíme balanční Cruzee. Když jí to nepůjde, bude ho mít za rok. Je lehčí a nižší než first bike, který se mi líbil původně.
MPLee já pak právě začala rodit třeba za šest hodin, tohle byla skoro první věc, co se v nemocnici stala:) Ale syn se pak narodil třeba až za další šest hodin. Blbé bylo, že jsem neměla pak ani snídani, u oběda jsem usnula, takže jsem jedla zase až večeři.
Mohučanka ale zpětně vidím, že to bylo poslední normální jaro, každé další už bylo jen a jen divnější. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí